- 9 Eylül 2016
- 44
- 14
- 1
- 38
- Konu Sahibi harleyquinnn
çok teşekkür ederim ♥Kıllık küllülük olmaması gerekiyo
10 numara olur ama koleston palette falan alma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim ♥Kıllık küllülük olmaması gerekiyo
Hayır, saçın zaten açık şu an, sadece pigmentlerden dolayı koyu görünüyor. Dediğim şekilde yaparsan saçını yıpratmadan düzeltebilirsin.birde birşey soracagım mutlaka bilgin vardır elimde şuan yüzde 9 luk oksidasyon krem var onunda açtıgını duymustum sence deneyimmi
Canım,10 numara küllülüğü gidermez, daha beter mühürlenecek saçına akıtıcı kullanmak zorunda kalacak kız. Dore ton kullanmak zorunda. 10.03Kıllık küllülük olmaması gerekiyo
Aynısını anneme yaptım :)
Gri gri dolandı bi kaç gün sonra daha fazlq dayanamdı kuaföre gitti![]()
Kilic baligini dinle o sac konusunda acaip tecrubelidore açık sarı saçlarım platin sarısı boyayınca resmen duman grisine döndü koyulaştı... o kadar moralim bozuldu kiçok çirkin oldum aynaya bakamıyorum ilk defa palette kullandım bin pişmanım...açık renk saçlarım kopkoyu oldu ne yapacagım o kadar da yıpratıp orealle açtırmıştım yazık oldu resmen... palette kullanacaklara tavsiyem iki defa düşünün aşırı koyulttu saçlarımı nasıl açabilirim yardımcı olabılırmısınız?
Kilic baligini dinle o sac konusunda acaip tecrubelidore açık sarı saçlarım platin sarısı boyayınca resmen duman grisine döndü koyulaştı... o kadar moralim bozuldu kiçok çirkin oldum aynaya bakamıyorum ilk defa palette kullandım bin pişmanım...açık renk saçlarım kopkoyu oldu ne yapacagım o kadar da yıpratıp orealle açtırmıştım yazık oldu resmen... palette kullanacaklara tavsiyem iki defa düşünün aşırı koyulttu saçlarımı nasıl açabilirim yardımcı olabılırmısınız?
Canım,10 numara küllülüğü gidermez, daha beter mühürlenecek saçına akıtıcı kullanmak zorunda kalacak kız. Dore ton kullanmak zorunda. 10.03
çok saolll eksik olma :) ♥♥♥Hayır, saçın zaten açık şu an, sadece pigmentlerden dolayı koyu görünüyor. Dediğim şekilde yaparsan saçını yıpratmadan düzeltebilirsin.
Rica ederim ama saçını sık sık kontrol et, grilik kaybolmaya başladığı an yıka ve bir kaç yıkama rengin oturması için sabret. Bu süreçte kepek şampuanı varsa elinin altında kullan ve yağ bakımları yap.çok saolll eksik olma :) ♥♥♥
haha hoşgeldin tatlışım ♥fotoyu görünce sadece bir bakmaya gelmiştim
naberbu arada saçların düzelir umarım
![]()
Acici hic vurma ben im kuafor sacumin icine sicti lastik gibi resmen kestirdim erkek gibi yim suanda her gun kuafore beddua ediorm aciciya tovbeliyim sakin hatunlar acicidan uzak durun gitti guzelim saclarm simdi sinemake kuruyle uzatmaya calisiyorm ve garnier in bitkisel amonyaksz boyasiyla boyuyorum begeniormAçıcıyla ama yıpranır iyice![]()
Kilic baligi benim moralim cok bozuk saclarimin uzmasi lazm kuafor gazabina ugradim sinemake kurune basladim etkili uzatma yontemin var mi bilgi veririsen sevinirim morallerim ccokkk pozukkkRica ederim ama saçını sık sık kontrol et, grilik kaybolmaya başladığı an yıka ve bir kaç yıkama rengin oturması için sabret. Bu süreçte kepek şampuanı varsa elinin altında kullan ve yağ bakımları yap.
Canm watsonsta colour b4 diye bi ürun var son uyguladigin boyayı saçtan cıkariyo bi araştim ben koyu renkte denedim olumlu sonuç aldim.acık renkte nasil oluyo bilmyorm ama yipratmiyodadore açık sarı saçlarım platin sarısı boyayınca resmen duman grisine döndü koyulaştı... o kadar moralim bozuldu kiçok çirkin oldum aynaya bakamıyorum ilk defa palette kullandım bin pişmanım...açık renk saçlarım kopkoyu oldu ne yapacagım o kadar da yıpratıp orealle açtırmıştım yazık oldu resmen... palette kullanacaklara tavsiyem iki defa düşünün aşırı koyulttu saçlarımı nasıl açabilirim yardımcı olabılırmısınız?
Dax super gro yağ bakımını dene...Kilic baligi benim moralim cok bozuk saclarimin uzmasi lazm kuafor gazabina ugradim sinemake kurune basladim etkili uzatma yontemin var mi bilgi veririsen sevinirim morallerim ccokkk pozukkk