sevgili kader arkadaşım sana bu satırları yazarken duygularına ortak olduğumu bilmeni isterim:jeyyar:
3 ay önce bende kolestonun kakaosunu yapmıştım..2 ay önce küllü kahveye boyuyim istedim dipler küllü kahve diğer kısımlar siyah modunda hemen kuaföre koştum..o da pek çözüm sağlayamadı..o yüzden kuaförü önermiyorum...zaten ucuz boya kullanıyolar -tatlicadiarzu-
yapacağın işlem şu bende dün uyguladım...kolestonun röfle setini alıyosun diplerine sürmemek şartıyla bolca uç kısımlara siyah kısımlara sürüp 40 dk bekliosun...sonra sonuç portakal turuncusu bi renk oluyo (saç açılmış oluyo) ..daha sonra hangi renk istiyosan turuncuyu kapatacak ton bi renk tavsiye ederim açık kahve , açık kestane , koyu kestane, kestane şekeri...gibi bi renk kullanabilirsin...yani en kötü ihtimalle haziran başı siyahlardan kurtulabiliriz inş.. ben de şu an dipler türk kahvesi rengi diğer uç kısma doğru siyah bi saçla dolaşıyorum :bbo:
canım bende o hatayı yaptım ve kahtalı mıçı gibi oldum simsiyah bir kafa.nasıl kurtuldun ben ne yapacam şimdi.zaten esmerim iyice siyah oldum bişey söyleyin kızlaaaaaaarkafamçokkarıştıılk koyuya döndüğümde zamanlar koyu kakaoya boyamıştım çok kötü olmuştu kapkara olmuştu saçlarım. hatırlamak bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?