Saç Rengi ve Saç Boyama palettenin yeni boyasını deneyen varmı

mirayeflal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
625
148
73
35
Eskişehir
Hanımlar 8.1 palette deluxe yeni serisinden bu rengi deneyen varmı boyasammı saçlarım koyu kumral.
beyaz tenliyim küllü kumral sizce cokmu soguk gösterir beni
qG2nqd.png

Hanımlar 8.1 palette deluxe yeni serisinden bu rengi deneyen varmı boyasammı saçlarım koyu kumral.
beyaz tenliyim küllü kumral sizce cokmu soguk gösterir beni
qG2nqd.png
bence denemekte fayda var güzel gibi duruyor zaten koyu kumralda direk açmaz saçınızın rengini hafif küllülük katar ama yeşerir mi bilemiyorum bazı boyalar yeşeriyor ben bir kez denedim onda da yeşermişti bir daha küllü deneyemedim

Hanımlar 8.1 palette deluxe yeni serisinden bu rengi deneyen varmı boyasammı saçlarım koyu kumral. Beyaz tenliyim açık küllü kumral yani cok sogukmu durur sizce?

qG2nqd.png
bence denemekte fayda var güzel gibi duruyor zaten koyu kumralda direk açmaz saçınızın rengini hafif küllülük katar ama yeşerir mi bilemiyorum bazı boyalar yeşeriyor ben bir kez denedim onda da yeşermişti bir daha küllü deneyemedim
teşekkürler :) yeşerme benim bildigim mesela saç sarının üstüne küllü boyayınca yeşeriyor yanı sacım tamda koyu kumral degil yani acık orta kumral gibi evet acmaz ama bi ara palette 7.0 boyamıştım o bile baya açtı canım. 2-3 ton palette iyi bu konuda ama 8.0 da var onumu alsam yoksa 8.1 mi emin degilim :/

teşekkürler :) yeşerme benim bildigim mesela saç sarının üstüne küllü boyayınca yeşeriyor yanı sacım tamda koyu kumral degil yani acık orta kumral gibi evet acmaz ama bi ara palette 7.0 boyamıştım o bile baya açtı canım. 2-3 ton palette iyi bu konuda ama 8.0 da var onumu alsam yoksa 8.1 mi emin degilim :/
8.0 balköpüğü gibi açık kumral bişey olur , ben gayet beğeniyorum 8.0 ı ama küllü istersen deneyebilirsin yine de , bu arada evet sarı saçta yeşerme yapıyor bir tek sanırım ben de sarının üstüne boyamıştım

Ben de aldım ama şimdilik duruyor boyamadım.
Yalnız çıkarıp baktım benim aldığım kutuda başka bir kız resmi var. Onun saç rengi daha güzel :D
Palette kalite bir boya hep palette alırım.
Bu rengin soğuk duracağını da sanmıyorum

8.0 balköpüğü gibi açık kumral bişey olur , ben gayet beğeniyorum 8.0 ı ama küllü istersen deneyebilirsin yine de , bu arada evet sarı saçta yeşerme yapıyor bir tek sanırım ben de sarının üstüne boyamıştım
8.0 la 8.1 arasında farkı anlamadım canım anlatırmısın :KK70: cok yordum kusura bakma yani fotolardan da bakıyorum nette
Ben de aldım ama şimdilik duruyor boyamadım.
Yalnız çıkarıp baktım benim aldığım kutuda başka bir kız resmi var. Onun saç rengi daha güzel :KK70:
Palette kalite bir boya hep palette alırım.
teşekkürler bende palette seviyorum canım magazadada gördüm evet 8.1 de aynı kutunun iki farklı kız resmi olan versiyondan var :) alıp boyayacagım sen ne zaman boyayacaksın sonucunu bekliyorum heyecanla yazarsan cok sevinirim :)

Kendi kendime alıntı yapayım. Palettr deluxe 8.01'i denedim. Boyayı daha karıştırırken bile kapta turunculuk gibi bir bakır renk gözlemleyince korktum. Biraz yoğun mavi karıştırdım rengi dengeledi ama şu anda rengimden pek memnun değilim. Çok soluk ve uçlardaki sarı balyajlarım grimsi oldu:-/
Bu soluk renk instagram sayfalarının moda rengi ama ben beğenemedim.
İnsan bakıra da hasret kalıyormuş

Kendi kendime alıntı yapayım. Palettr deluxe 8.01'i denedim. Boyayı daha karıştırırken bile kapta turunculuk gibi bir bakır renk gözlemleyince korktum. Biraz yoğun mavi karıştırdım rengi dengeledi ama şu anda rengimden pek memnun değilim. Çok soluk ve uçlardaki sarı balyajlarım grimsi oldu:-/
ben yandım sen yanmasaydın valla dayanamadım palette 6.0 koyu kumral boyadım mis gibi oldu kendi dogal rengime döndüm

vala kesinlikle katılıyorum yüzümü hastalıklı gbi gösterdi bu renk ya en güzeli düz olanlar 8.0 7.0 bile daha iyi bakırdan bile kötü birenk ben beyaz tenliyim gitmedi beni solgun gösterdi

Back
X