Palu ailesi

ya bu müge anlı'nın vasfı ne tam olarak?

tamam kayıpları bulsun kamuoyuna ulaşsın falan filan da ortada bu kadar taciz, tecavüz, cinayet, şiddet lafı dönerken ve bunun şüphelileri belliyken neden polis devreye girmiyor da her şey 80 milyonun gözünün önünde reyting şovuna dönüşüyor? yani bu kadının devletten izni filan mı var ne bu televizyoncu değil mi?

böyle bir olay olduğu ortaya çıktığı andan itibaren televizyonda reyting malzemesi yapılmaması gerekiyor.

adım gibi de eminim o müge anlı ve ekibi her neyse biliyordur her şeyi ama reyting diye bir şey var işte. hala çözemedim devlet neden bu kadına polisten çok yetki veriyor diye.

tamam kayıpları bulsun kamuoyuna ulaşsın falan filan da ortada bu kadar taciz, tecavüz, cinayet, şiddet lafı dönerken ve bunun şüphelileri belliyken neden polis devreye girmiyor da her şey 80 milyonun gözünün önünde reyting şovuna dönüşüyor? yani bu kadının devletten izni filan mı var ne bu televizyoncu değil mi?

böyle bir olay olduğu ortaya çıktığı andan itibaren televizyonda reyting malzemesi yapılmaması gerekiyor.

adım gibi de eminim o müge anlı ve ekibi her neyse biliyordur her şeyi ama reyting diye bir şey var işte. hala çözemedim devlet neden bu kadına polisten çok yetki veriyor diye.
Muge anliyi cok takdir ediyirum keske bir kactane klonu olsa..
Bu olayda mugeye takmanizda cok ilginc oldu gercekten. Birileri susmuyor, bizler gibi klavyeden degil devletin ust yetkilileriyle gorusup olaylarin uzerine gidiyor .
Kac cinayet, kayıp olayi cözüldü. Kac kisiyi cezaevine yollatti.kac sapigi pedofiliyi buldu.engelli bireyler icin ne calismalar yapti.bir arastirin bence.
Duyar kasayim derken insanlara camur atmayin.

Muge anliyi cok takdir ediyirum keske bir kactane klonu olsa..
Bu olayda mugeye takmanizda cok ilginc oldu gercekten. Birileri susmuyor, bizler gibi klavyeden degil devletin ust yetkilileriyle gorusup olaylarin uzerine gidiyor .
Kac cinayet, kayıp olayi cözüldü. Kac kisiyi cezaevine yollatti.kac sapigi pedofiliyi buldu.engelli bireyler icin ne calismalar yapti.bir arastirin bence.
Duyar kasayim derken insanlara camur atmayin.

abla ne diyorsun allah aşkına? bilmediğim bir şeyi soruyorum gerçekten bu olay böyleyse attığınız linki de okudum her şey ayan beyan ortadaysa neden devlet el atmıyor da müge anlı'ya bırakıyor?

ben burda devletin zaafından bahsediyorum siz ne diyorsunuz? olaydan çok etkilenmenize veriyorum tavrınızı yoksa mantıklı bir yanı yok.

Emniyette bazen insanlar yeterli ifade vermiyorlar yada polis somut delillere ulaşamıyor yada görgü şahitleri gidip polise konuşmuyor ama Müge anlı' da insanlar bi şekilde çözülüyor, bilgisi olan arayıp konuşuyor. Yapılan yayınlar devletin, emniyetin takibiyle yapılıyor. O programda kaç cinayet çözüldü. O kadar reytingde olsun artık.

Emniyette bazen insanlar yeterli ifade vermiyorlar yada polis somut delillere ulaşamıyor yada görgü şahitleri gidip polise konuşmuyor ama Müge anlı' da insanlar bi şekilde çözülüyor, bilgisi olan arayıp konuşuyor. Yapılan yayınlar devletin, emniyetin takibiyle yapılıyor. O programda kaç cinayet çözüldü. O kadar reytingde olsun artık.

heh aradığım cevap buydu. kadını asla izlemedim internette gördüğüm kadarıyla biliyorum. devletle, polisle ortak çalışıyorsa ne güzel. yoksa reytinginden bana ne yani.

benim kafama yatmayan nokta neden polisin yapması gereken şeyi televizyoncu yapıyor noktasıydı, onun için de cevabımı aldım. sağolun.

henüz hiç bölüm kaçırmadan izledim o aileyi.yapmaları gereken şey bence stüdyodaki hepsini deli gömleği giydirip tımarhaneye sonsuza dek yatırmak.kesinlikle normal değiller.cinayetler işleyip duruyorlar.yakında stüdyoda 6 cinayet işlendi çok büyük oyunlar iftiralar var bize diyecekler.

Adam baldızına öz çocuklarına ve baldızınin çocuklarına birbirlerinin gözü önünde tecavüz ettiği yazıyor sözlükte.offff yaaaa.yok cinlerle korkutmuş da yok bilmem ne.Allahım nasıl cahillik bu.çocuklardan birine altı yaşında başlamış ölen kıza galiba.erkek çocukların da makatlarında tahriş ve iğne izleri varmış.

Bu nasıl insanlık.insan okumaya izlemeye utanıyor.cini mini musallat ederim diye tehdit etmiş, onlar bile kaçar bu insan değil yaratıklardan.

Müge anlı'nın sırf bu program için hukuk okuduğunu duymuştum.dogru mu araştırmadım.ama haklisınız.

abla ne diyorsun allah aşkına? bilmediğim bir şeyi soruyorum gerçekten bu olay böyleyse attığınız linki de okudum her şey ayan beyan ortadaysa neden devlet el atmıyor da müge anlı'ya bırakıyor?

ben burda devletin zaafından bahsediyorum siz ne diyorsunuz? olaydan çok etkilenmenize veriyorum tavrınızı yoksa mantıklı bir yanı yok.
Tmm sasy hanim olaydan etkilenmeme verin ne kadar yüce gönüllüsünüz.bu kadina kim yetki veriyor derken neden devlet önce el atmiyor demek istediginizi anlamamis olmaliyim. Cok kötü kivirdiniz ama neyse konuyu dagitmayalim.burada noktaliyorum

Tmm sasy hanim olaydan etkilenmeme verin ne kadar yüce gönüllüsünüz.bu kadina kim yetki veriyor derken neden devlet önce el atmiyor demek istediginizi anlamamis olmaliyim. Cok kötü kivirdiniz ama neyse konuyu dagitmayalim.burada noktaliyorum

ne demek o sizin yüce gönüllülüğünüz. :)

üslubunuzu sevmedim bana kıvırıyorsun diyemezsiniz ama evet noktalayalım hayatımda ilk kez müge anlı duyarı yedim biraz sindireyim. :)

Valla mugenin sabrına hayranım. Ne biçim insan bunlar aklım almadı seyrederken sinir krizi geçiriyorum sanki dalga geçer gibi yanıt veriyorlar. Hepsini atsinlar ceza evine.

Bizim aile hekimi mesela bebeklerin ve cocuklarin aylik takibini cok sıkı tutuyor. Muayenesini 4 4 luk yapiyor, bez bolgesine kadar inceliyor. Cocugu goturmeye gec kalmissan vs her gun ariyor hemsire, goturene kadar. Bu bile cok guzel bir sey.

Bunun disinda kesin cozum, psikolojisi bozuk olan ailelerin ve bakamayacak olan kisilerin cocuk dogurmamasi. Ama imkansiz cunku 4 4 luk bakabilecek ailelerden cok bunlar cocuk yapiyor.

Mesela o 7 aylik bebegini doven canavar serbest kaldi da ne yapti sizce? Beni rezil ettin (!) diye bebegi daha cok dovmesi dusuk bir ihtimal mi?

Benim anlamadığım şey ise hala programdalar, kesinlikle tüm aile üyelerinin gözaltına alınması gerekiyor. Hepsi herşeyi biliyor ağız oyunlarıyla kendilerini aklamaya çalışıyorlar. Tümü müebbet hapislik bana göre. Allah hepsini bildiği bildiği gibi yapsın.

Haberi ilk kez duyuyorum Müge Anliyi hiç izlemem.
Attığınız linke baktım da.Nedense hiç sasirmadim
O sapık herifin aileyi kandırması çok kolay olmuş neden çünkü cehalet diz boyu.
Açgözlülük hırs şiddet ve cehalet bir araya gelirse bir insanın her türlü kötülüğü yapmasına imkan kılar.
Bunların önüne geçilmesinin tek bir yolu var.
Eğitim eğitim eğitim..
Ve tabi ahlak.Ama ahlak deyince toplumun büyük bir çoğunluğu hep kadınlar üzerinden yola çıkar.
Namus ve ahlak hep iki bacak arasındadır bizde.
Yalan söylemek,hak yemek,taciz,tecavüz vs bunlar ahlaksızlık olmaz hiç.
Ya sapık der geçeriz ya karakter.

Back
X