- 6 Nisan 2016
- 13
- 17
- 3
- Konu Sahibi Muhendis-Anne
Merhaba, pampers ve premium care arasındaki fark nedir? gerçekten bir fark var mı? cok tsk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prima bimin bezinden daha hesapli acikcasi indirimdeyken aldiginda ben 156 lik bezi 30a aldim stokladim , 3 beden biraz daha pahali ama 174 tanesini 50den aldim. Bi hesaplarsaniz indirimdeyken aldiginizda cok daha ucuza almis oluyorasunuz bimden bile.. pisik olayi bebege bagli bence.. kiminde prima pisik yapiyor kiminde yapmıyor diger bezlerdede bu durum boyleBim'in Jenny Willy si varken niye bez ararsınız kii deneyin bence paketi 16tl hem uygun hem kremli hiç pişik olmadı bebeğim o bende. Ama prima lar çok pişik yaptı
Olabilir canım demekki benim bebeğime iyi gelmemişPrima bimin bezinden daha hesapli acikcasi indirimdeyken aldiginda ben 156 lik bezi 30a aldim stokladim , 3 beden biraz daha pahali ama 174 tanesini 50den aldim. Bi hesaplarsaniz indirimdeyken aldiginizda cok daha ucuza almis oluyorasunuz bimden bile.. pisik olayi bebege bagli bence.. kiminde prima pisik yapiyor kiminde yapmıyor diger bezlerdede bu durum boyle
Bide yeni çıkan komilinin bezini deneseniz ya kızlar..dort numarasını kullanıyoruz şuan çok memnun kaldım ben..primadan başka bezde kullanmadim önceden.. fiyatı da 14 lira..
Reklamı çıktı yeni bi bak netten istersenkomiliyi gördüm raflarda ama cesaret edip alamadım resmi yok mu