Pampers ve Premiumcare arasındaki fark

Muhendis-Anne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
13
17
3
Merhaba, pampers ve premium care arasındaki fark nedir? gerçekten bir fark var mı? cok tsk

Evet canim fark var normal prima daha sert ama premium care daha yumusak ve emici sivi emis gostergesi vs daha oncelikli tavsiyem

hmmm, ya benim kiz o kadar su içiyo ki bez yetiştiremiyorum :110: premium çok pahalıya geliyor ama daha sertse onu da istemem. tavsiye olur mu hiç başka?

Canim ben prima premium care den baska bisey kullanmadim bi primanin yesil paketinden kullandim iste oda bulamamistim markette kizima uygun numarayi o yuzden almsitim premium kullaninca ondanda memnun kalmadim diger markalari hic kullanmadim bilemicem o yuzden

hiçbi fark yok daha pahalı care olan. önce care aldım sonra yeşil paket hiç fark yok sertlik tahriş edecek yada rahatsız edecek bi sertlik değil. şu an 5 no dayız. bezle ilgili bi sıkıntımız yok cok memnunuz yeşil paketten

Bim'in Jenny Willy si varken niye bez ararsınız kii deneyin bence paketi 16tl hem uygun hem kremli hiç pişik olmadı bebeğim o bende. Ama prima lar çok pişik yaptı

premium care ilk aylarda öneriyorum.çünkü sıvı kaka emme özelliği var. bebekler ilk dönemlerinde sıvı kaka yaparlar yeşil paketteki bezlerden sürekli dışarı taşma oluyordu bunu kullanmaya başlayınca sorun çözüldü. fakat bebek biraz büyüdükten sonra tavsiyem yeşil paketlere geçin zaten sıvı kaka yapma durumu sona ermiş oluyor.

Bim'in Jenny Willy si varken niye bez ararsınız kii deneyin bence paketi 16tl hem uygun hem kremli hiç pişik olmadı bebeğim o bende. Ama prima lar çok pişik yaptı
Prima bimin bezinden daha hesapli acikcasi indirimdeyken aldiginda ben 156 lik bezi 30a aldim stokladim , 3 beden biraz daha pahali ama 174 tanesini 50den aldim. Bi hesaplarsaniz indirimdeyken aldiginizda cok daha ucuza almis oluyorasunuz bimden bile.. pisik olayi bebege bagli bence.. kiminde prima pisik yapiyor kiminde yapmıyor diger bezlerdede bu durum boyle

Prima bimin bezinden daha hesapli acikcasi indirimdeyken aldiginda ben 156 lik bezi 30a aldim stokladim , 3 beden biraz daha pahali ama 174 tanesini 50den aldim. Bi hesaplarsaniz indirimdeyken aldiginizda cok daha ucuza almis oluyorasunuz bimden bile.. pisik olayi bebege bagli bence.. kiminde prima pisik yapiyor kiminde yapmıyor diger bezlerdede bu durum boyle
Olabilir canım demekki benim bebeğime iyi gelmemiş

Bende ilk premiumcare kullandım fakat bize pişik yaptı pampers kullanmaya başladım gayet memnunum

Bide yeni çıkan komilinin bezini deneseniz ya kızlar..dort numarasını kullanıyoruz şuan çok memnun kaldım ben..primadan başka bezde kullanmadim önceden.. fiyatı da 14 lira..

Beyaz pakette kızımın altı hep ıslak kaldı pişik oldu ve tam oturmuyo altına bez aktif bebekten çok memnunum açıkcası hem kuru kalıyo altı hem tam sarıyo hemde kalın değil bez

Premium care daha kalın yapıda ben geceleri kullanıyorum genelde bebeğimde bebek idrar yaptığında tanecikler sayesinde topaklanma olmuyor bebekler gün bıyu rahat edebiliyor. Gündüzleride pampers kullanıyorum. Yapısı daha ince olduğu için terletmiyor.

4. Aya kadar premium care kullandım.
6 aydır Pampers kullanıyorum bayram öncesi Pampers bulamayınca premium care aldım memlekete gittim.
Çocuğun poposunu da yatagini da mafetti.
Pisik oldu Pampersa geri geçtim daha yeni yeni düzeliyor.
Geceleri de hep sırtına kadar islak uyandi çocuğum.

Eskiden premium careden memnundum ama çocuk ne zaman büyüdü hareketler başladı yemesi İçmesi arttı o zaman şikayetlerim başladı.

Yenidoğanda kesinlikle tavsiyem premium care ama sonrası için hiçte lüzumu yok.

Ben bu iki bezin arasındaki fiyat farkını dahi bilmiyorum. Yani Maddi olarak yapmıyorum bu yorumu, kullanıcı olarak tecrübelerimle yapıyorum.

ilk aylar premium care kullanmistik. yaptığı zaman renginin yesile dönmesi cok isimize yaramisti. oglum huysuzdu cunku biraz. surekli altina bakmak zorunda kalmiyorduk. sonra pampers ve molfix arasi gittik. pampers care gore daha cok sivi tutuyo bence. tasma olaylarini daha az yasiyorduk.

Bence en iyisi prima biz pampers kullanıoruz çok memnunuz 4 numaradayız hiçbi sıkıntımız yok pişik yapmadı tavsiye edyrum kesinlikle

Back
X