Pampers ve Premiumcare arasındaki fark

Premium Care daha ince yapida pampers de sertlik yok biraz daha kalin digerine gore oyle aman aman bir degisiklik yok maliyet acisindan da daha pahali premiun olani maddi acidan skintiniz yoksa siz bilirsiniz ikisinide tercih edebilirsiniz.

Bende prima premium care kullanıyorum çokta memnunum pampersta kullandım ama pampers premium gibi uzun süre kuruluk veremiyor ne yazıkki premium sabaha kadar durabiliyor ama pampers sabaha kadar değiştirmeZsem kenarlardan sıZdırma yapıyor ayrıca pampersraz daha kalın premium yumuşacık ve incecik o yusden kesinlikle premium derim

ilk aylar premiumcare kullandık, sonra oğlum hareketlenmeye başlayınca pamperse geçtik, artık premiumcare sızdırmaya başlamıştı çünkü. Denildiği gibi pişik filan da yapmadı pampers. Çok memnunum

BENİM BEBĞİMDE ÇOK SU İÇİYOR PREMİUM CARE İLK AYLARDA GÜZEL YANİ 2 NUMARASINA KADAR DAHA SONRA HEP SIZINTI VERİYOR BEN PARASINDA DEĞİLİM YETER Kİ GÜZEL OLSUN O KADAR PARA VERİP BU DURUMLA KARŞILAŞINCA HUGİES KULLANMAYA BAŞLADIM ŞU ANLIK MEMNUNUM. TABİ PREMİUM CARE GİBİ İŞARET İZİ YOK AMA SIZINTIDA YOK.

Kizlar yeni dogacak bebidkm icin yesil paket aldim primsnin
Sonra ogrendimki gobek oyuntusu beyaz pakette var geti verip beyaz paket mi alayim ne dersiniz birde pisik icin

Kizlar yeni dogacak bebidkm icin yesil paket aldim primsnin
Sonra ogrendimki gobek oyuntusu beyaz pakette var geti verip beyaz paket mi alayim ne dersiniz birde pisik icin

O iki günde biter zaten çok dert etmeyin. Bundan sonra beyaz paket alın yani premium care.
Göbek oyuntusu oldigu icin degil, premium care ilk aylar için çok iyi. Bebek ek gıdaya geçip hareketlenene kadar premiumdan sasmayin.

Back
X