• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pamukçuğu ne geçirir

Sinemz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
34
15
3
28
Arkadaşlar bebeğim 5 aylık oldu pamukçuğu geçmiyor yardım edin lütfen MİKOSTATİn diye bir ilaç kullandım karbonatta yapıyorum geçirmiyor ikiside ne yapabilirim

Valla bizimki geçmemişti 3 şişe mikostatin bitti karbonatla da sildim pamukcuk geçmedi nezaman ek gida başladı kendi geçti

Emziriyor musunuz? Eğer emziriyorsanız her emzirme sonrası meme ucunuzu da temizleyin. Mümkünse sabunla yıkayın. Emzik emiyorsa emzikleri kaynar suyla düzenli steril edin.

Bir de mikostatini içirdiniz mi yoksa ağız içini beze damlatıp temizlediniz mi? Trendyola guqqo diye ağız temizleme çubuğu satılıyor. Onlardan alıp ağız içi temizliğini o çubuklarla yapın faydasını görürsünüz.

Arkadaşlar bebeğim 5 aylık oldu pamukçuğu geçmiyor yardım edin lütfen MİKOSTATİn diye bir ilaç kullandım karbonatta yapıyorum geçirmiyor ikiside ne yapabilirim
Emziriyorsanız tekrar edebilir bebeğinizin ağzı kadar göğüsünüzü de temiz tutmalısınız.(Doktorum söylemişti)

Back
X