göğüslerine arbonatlı su sürme kurutursa daha çok acır.zeytimyağı sür kısa zamanda geçer.
emzirdiğiniz sürece göğüsleriniz çatlayabilir.özellikle kış ayları duştan sonra muhakak nemlendirin yada
zeytin yağı sürün duş göğüs uçlarını çok kurutuyor
bebeğini de her emzirmeden sonra ağzına bir kaç çay kaşığı su ver ki ağzında süt kalmasın.
kalıntı sütler yapıyor pamukçuğu.pamukçuga karbonatlı sudan başka çare yok.siz yapamıyorsanız
lütfen aile büyüklerinden ya da komşularınızdan yardım isteyin bastıra bastıra silmeniz lazım.
evet ağlarken insan dayanamıyor ama pamukçuklar ağzındayken de ağlıyor sonuçta.sabredin ve cesaretli olun
bunu yaparsan bebeğim iyileşecek ve acı çekmiyecek rahat rahat beni emecek diye telkinlerde bulunun.
Yanlış anlamayın benim başıma gelmediği için bilmiyorum Bastıra bastıra silmek daha çok tahriş etmez mi zaten kanıyormuş ağzı daha çok yara olmaz mı ? Siz deneyiminizlemi öneriyorsunuz
Yanlış anlamayın benim başıma gelmediği için bilmiyorum Bastıra bastıra silmek daha çok tahriş etmez mi zaten kanıyormuş ağzı daha çok yara olmaz mı ? Siz deneyiminizlemi öneriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?