pamukcuk yuzunden agzi kaniyor yavrumun lutfen yardim edin

asi85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
633
0
116
Bu pamukcuk belasindan biktim.1 ay oldu gecmek bilmiyor.dr a gittik yine,resmen yalvardim karbonatli su disinda bi cozum onersin bana diye ama baska yolu yok,senin icin el vermiyorsa babasi yapsin,dedi.babasi yapti bi kac gundur onunda artik ici elvermiyor.yavrum resmen agzi kaniyor,oyle bir agliyorki:(bende oturdum agladim artik dun.aci cekiyor yavrum karbonatli suyla sil damlasini damlat..nereye kadar anlamadimki.her defasinda yapmicam artik diyorum ama agzi dudaklari katman katman bembeyaz oluyor.napacagimi bilmiyorum.gogsumude gosterdim,gogsunde o mantardan yok,dedi.ama bebegim 2,5 aylik ve benim gogsum hala aciyor ve catlak.ayrica ucunun rengi de pembe.gogsumude karbonatli suyla falan silmem gerekiyormu?hergun sicak suyla yikiyorum.Pamukcuk olup da cozum bulabilen varmi?

göğüslerine arbonatlı su sürme kurutursa daha çok acır.zeytimyağı sür kısa zamanda geçer.
emzirdiğiniz sürece göğüsleriniz çatlayabilir.özellikle kış ayları duştan sonra muhakak nemlendirin yada
zeytin yağı sürün duş göğüs uçlarını çok kurutuyor
bebeğini de her emzirmeden sonra ağzına bir kaç çay kaşığı su ver ki ağzında süt kalmasın.
kalıntı sütler yapıyor pamukçuğu.pamukçuga karbonatlı sudan başka çare yok.siz yapamıyorsanız
lütfen aile büyüklerinden ya da komşularınızdan yardım isteyin bastıra bastıra silmeniz lazım.
evet ağlarken insan dayanamıyor ama pamukçuklar ağzındayken de ağlıyor sonuçta.sabredin ve cesaretli olun
bunu yaparsan bebeğim iyileşecek ve acı çekmiyecek rahat rahat beni emecek diye telkinlerde bulunun.

Son düzenleme:
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine eczanelerde pamukçuk için antifungal solüsyon mevcut bende gereksiz ilaç kullanımına karşıyım ancak bu kadar ciddi boyutta pamukçuk için ilaç gerekli olur diye düşünüyorum dr unuz ilaç vermeme nedenini açıkladımı ? Göğsünüz içinde yıkadıktan sonra kurulayın ve kuru kalmasını sağlayın sık sık havalandırın emzirmeden önce ve sonra steril gazlı bezi kaynamış soğutulmuş suya batırıp hafifçe silin Göğüs ucu çatlak kremleri var ama bebeğinizde pamukçuk varken kullanmasanız daha iyi
Mümkünse farklı bir hekime gidin bebeğiniz için

göğüslerine arbonatlı su sürme kurutursa daha çok acır.zeytimyağı sür kısa zamanda geçer.
emzirdiğiniz sürece göğüsleriniz çatlayabilir.özellikle kış ayları duştan sonra muhakak nemlendirin yada
zeytin yağı sürün duş göğüs uçlarını çok kurutuyor
bebeğini de her emzirmeden sonra ağzına bir kaç çay kaşığı su ver ki ağzında süt kalmasın.
kalıntı sütler yapıyor pamukçuğu.pamukçuga karbonatlı sudan başka çare yok.siz yapamıyorsanız
lütfen aile büyüklerinden ya da komşularınızdan yardım isteyin bastıra bastıra silmeniz lazım.
evet ağlarken insan dayanamıyor ama pamukçuklar ağzındayken de ağlıyor sonuçta.sabredin ve cesaretli olun
bunu yaparsan bebeğim iyileşecek ve acı çekmiyecek rahat rahat beni emecek diye telkinlerde bulunun.

Yanlış anlamayın benim başıma gelmediği için bilmiyorum Bastıra bastıra silmek daha çok tahriş etmez mi zaten kanıyormuş ağzı daha çok yara olmaz mı ? Siz deneyiminizlemi öneriyorsunuz

Yanlış anlamayın benim başıma gelmediği için bilmiyorum Bastıra bastıra silmek daha çok tahriş etmez mi zaten kanıyormuş ağzı daha çok yara olmaz mı ? Siz deneyiminizlemi öneriyorsunuz

evet doktor gazlı bezi parmağına dolayıp suya batır bastırarak sil demişti.
bastırarak silmezse pamukçuklar gitmez zaten sadece su ağzında dolanmış olur.
bende yaptım tabi zamanında ,kızım 38 aylık, tecrube konuşuyor yane :9:

Benim kızımdada oldu dr mikostatin verdi ertesi güne hiç bişey kalmadı

merhaba,
benim kizimda da pamukcuk olusmustu.Ben eczaneden bir solüsyon aldim ve ondan agzina siktim.Iki üc gün sonra düzeldi.Silmek kesinlikle yanlis.Pamukcuk bir mantar hastaligidir.Ayni zamanda gögüs ucunuzu da tedavi etmeniz gerekir sürekli bulasmayi engellemek icin.Eger bu mantarlar bagirsagada bulasmissa pisige neden olur.Bu durumda pisikten kurtulmak icin de bir merhem kullanmaniz gerekir.
umarim yardimci olabilmisimdir

Çok geçmiş olsun
Benim kızımında olmuştu,doktorumuz bir ilaç vermişti ama şuan hatırlamıyorum ismini.
Ben asla silemem dedim,annem ve arkadaşım siliyordu yavrucuğum nasıl ağlıyodu
Hatta o ağladıkca bende ağlıyordum.loğusalık dönemi olsa gerek insan olduğundan daha cesaretsiz ve hassas oluyor.
Ama karbonatlı suyla dahi silsen mutlaka bütün ağzını silin,eğer bir yeri kalırsa yeniliyormuş canım doktorumuz öyle söylemişti.
İnşallah hemen geçer,kuzucuğunda rahatlar.

geçenlerde bende bebeğimi dr'a götürdüm bana önce karbonatlı su yap temiz bezle güzelce sil ve sonrada mikostatin isimli ilacı sür demişti.göğüsünede sür ilacı dedi. pamukçuğumuz azaldı ama tam geçmedi dr. tam geçmezse yine gel bazı tahliller isteyeceğim dedi. dr'a gitmeye korkuyorum.:( sizede geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Canim oglumun agzida ayni durumda idi arkadaslarin bahsettigi damla ile 3 4 gune gecti
Hatta nette katbanotku su ile temizlemenin uygin olmadigini okudum

Back
X