ZemheriPoyraz 😈 Kendinden Asla Vazgeçme 😈 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 9 Şubat 2010 Mesajlar 18.918 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 43.305 Puanlar 1.123 23 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ZemheriPoyraz #1 konuyu açtığım yer doğru mu bilmiyorum hatalıysa taşırlar her halde. bir dönem pamuklu saten olarak anılan nevresim takımlarını artık o isimle bulamıyorum her firma başka bir isimle satıyor yeni adı konusunda fikri olanlardan yardım rica ediyorum
konuyu açtığım yer doğru mu bilmiyorum hatalıysa taşırlar her halde. bir dönem pamuklu saten olarak anılan nevresim takımlarını artık o isimle bulamıyorum her firma başka bir isimle satıyor yeni adı konusunda fikri olanlardan yardım rica ediyorum
meryemmeryem Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Ocak 2009 Mesajlar 3.981 Emoji Skoru 66 Puanlar 118 Yer Adana 27 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ZemheriPoyraz #2 canım ben taç tan veya pierre cardinden alıyorum nevresim takımlarını ben hep saten delux diye alıyorum birde öyle araştır bakalım
canım ben taç tan veya pierre cardinden alıyorum nevresim takımlarını ben hep saten delux diye alıyorum birde öyle araştır bakalım
ZemheriPoyraz 😈 Kendinden Asla Vazgeçme 😈 Pro Üye Anneler Kulübü Katılım 9 Şubat 2010 Mesajlar 18.918 En iyi cevaplar 1 Emoji Skoru 43.305 Puanlar 1.123 29 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ZemheriPoyraz #3 teşekkür ederim