panaroma prenatal test yapanlar...(dörtlü test temiz ama usg de böbrek geniş ve başta kist:(

bedino

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
1
0
1
39
arkadaşlar 22.hftadıyım. dörtlü testim temiz cıkti fakat usg de başın iki tarafında birçok kistler ve böbrek genişlemesi görülünce prenatal dna testi yaptırdım pazarttesi.sonuçları bekliyorum. bu durumu yaşayanlar var mı?süreç ne oldu?

benim üçlü test kötü çıktı. Ayrıntılı ultrason temiz. tabii vsdler dışında. Son ultrason da şükür o da geçmişti.Ben de amniyosentez yerine nifty yaptırdım. Çok şükür temiz çıktı.
Baştaki kistler bazen zamanla yok olabiliyor, böbrek de düzelebiliyor. Trizomili çocuklarda daha sık rastlansa da İlla genetik bir sıkıntı olacak diye bir şey yok. Benimle aynı doktora giden bir bayanın bebeğinin beyninde vardı. Son muayene bana şükür yok oldu dedi. İnşallah seninki de düzelir. Forumda aratırsan beyin kistleri ve böbrek konusunda çok paylaşım yapan anne var.

Merhaba zaman geçmiş ama gören bilen yardım etsin bana da lütfen panaroma test ve nipt testi aynı şeyler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…