Pandemi döneminde Donörlerin Kıbrıs’a gidişler

deepest_purple

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
1
2
1
42
Merhabalar,
Ocak-Şubat aylarında Kıbrıs’a transfere gitmek istiyorduk; hastanemle görüşmelere de başladık ancak bir konu kafama çok takılıyor. Pandeminin en çok arttığı bugünlerde donorlerin Kıbrıs’a nasıl rahat bir şekilde gittiğini merak ediyorum. Bizler bile binbir sıkıntıyla 10 kere düşünüp giderken Kıbrıs’a, donörler nasıl gidiyor gerçekten? Yoksa dondurulmuş yumurta mı kullanıyor merkezler? Takip ettiğim kadarıyla da bu dönemdeki transferlerin hamileliğe dönüşme şansı da biraz daha azalmış gibi. Benim gibi bu konuda çekincesi olan ya da bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirlerse çok sevinirim. Hepimizin yolu sıkıntısız, açık olsun.

Teşekkürler.

Merhaba sevgili deepest purple,
Ben de Kıbrısa gittim birkaç ay önce ve eşimin sperminde hiç bir sorun olmamasına rağmen hiç embriyo oluşmadı bizde malesef. İnanılmaz şaşırdık ve aynı soruyu biz de kendimize sorduk. Ancak doktorumuz bir şans daha verdi, şimdi bir ara gidip tekrar deneyeceğiz; ama pandemi ve senin aklındaki soru bizi de korkutuyor. Diğer yandan bu süreci başarıyla tamamlayan, hamile kalan arkadaşlarımız da var pandemi döneminde gitmelerine rağmen.
Umarım başka arkadaşlardan da seni yönlendirenler olur. Ama vazgeçmemek ve umutlu olmak bu süreçte en önemli şey.

Çok gördük senin gibi kendi sorup kendi cevaplayanını da onlar reklam yapıyordu seni çözemedim?

Ne diyim bilemiyorum, Allah akıl fikir versin.

Evet biz bir kaç güne gidiyoruz Kıbrıs'a ben sordum doktorumuza muaf çocuk tedavisi gorenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…