Pandemide donasyon yaptıran varmı

Nazar boncuk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
39
64
8
47
Lütfen bu konuda bana yardımcı olun yeni üyeyim kıbrıs'ta bir merkezde anlaştım fakat gitmeye korkuyoruz eşimle bu pandemi döneminde birsürü süreç var test istiyorlar şuan bizde hastalık belirtisi yok ama yinede insan korkuyor burdan giderken test negatif çıkıp Kıbrısa vardığımızda pozitif çıkarsa uğraş dur test bu belli olmaz ya 15 gün karantinaya alırlarsa aklımda bir sürü soru sonuçta kimsenin bilgisi yok bu süreçten orda masur kalırsak ne deriz Allah korusun türkiyedeki aileye herşey ortaya çıkar off yaptıran varmı neolur biri yazsın nebileyim ya seçilen donör gelmezse yada kendini koruyamazsa bu virüsten aklımda birsürü soru içinden çıkamadım bu dönemde yaptıran varsa yazabilirimi acaba 🙏

Son düzenleme:
Neden böyle bi yola başvurdunuz merak ettim bu dönemde çok riskli bence biraz bekleyin

Neden böyle bi yola başvurdunuz merak ettim bu dönemde çok riskli bence biraz bekleyin
Yaşım 43 daha fazla beklemek istemiyorum iki kere kendi yumurtamla denedim olmadı zaten toplamda senede 1 yumurta oluyor her ay kontrol e gitmekten yoruldum yumurta olmuyor zaten bu yol aklımdaydı fakat son ümit birkere daha deneyim kendi yumurtam la birkere daha derken olmadı artık kıbrıs a gidelim diye karar verdik pandemiye denk geldi😔

Merhaba herkese bir sorum olucak bilgisi olan yazabilirse sevinirim kıbrıs'ta donasyon yaptırıcağız aşımızı bekliyorduk nihayet geldi biontek yaptıracağı zaten diğeri yokmuş(sinovak) aşıyı yaptırdıktan nekadar süre sonra işlemlere başlayabiliriz acaba bilgisi olan varsa yazabilirimi acaba🙏

Back
X