• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

panik atağı olan var mı

lalochezia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
panik atak anında neler hissediyorsunuz,nasıl rahatlıyorsunuz?
en mutlu anında birden düşüyorum midem bulanıyor titreme geliyor birden ter basıyor 2 yıldır bu illetle uğraşıyorum hiçbir şey yokken tek başıma otururken sürekli geçmişteki hatalarımı düşünüyorum ya da olumsuz şeyler hayat kalitemi baya etkilemiş durumda :(

panik atak anında neler hissediyorsunuz,nasıl rahatlıyorsunuz?
en mutlu anında birden düşüyorum midem bulanıyor titreme geliyor birden ter basıyor 2 yıldır bu illetle uğraşıyorum hiçbir şey yokken tek başıma otururken sürekli geçmişteki hatalarımı düşünüyorum ya da olumsuz şeyler hayat kalitemi baya etkilemiş durumda :(
Ben de 30 yıldır panik atak ve anksiyete var,bazen geçiyor bazende özellikle stresli zamanlarda tekrar oluyor, onunla yaşamayı öğrenmek gerek,iki gün önce yine atak geçirdim, sadece geçmesini bekledim ,ve geçti, zaten zihin en kötü senaryoyu söylüyor, ona inanırsanız panik atak süresi uzuyor, yoksa en fazla yarım saat sürüyor ve geçiyor, sonra biz ya yine gelirse diye tetikte bekliyoruz ve yine geliyor,zihin tehlike var deyip atağı başlatıyor, bence atak gelsin gitsin ilgilenmeyin, işinize bakın, tehlikeli birsey değil, sadece zihnin yanlış alarmı, siz ilgilenmeyince ,zihinde tehlike yokmuş deyip atağı sonlandiriyor

Back