- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Yok hamile degilim.ama sutveren bi anneyim sadeceAcil yardım alın hem hamileymissinizde kesseniz sutu iyi olur yavaştan kötü durumdasınız beklemeyin
Nisan ayinida cikarayim diye ugrasiyorsum bende.esim durumu bilmesine ragmen anlayis gostermez oldu.sutten ayirma tarihini onemi cekmeyelim.bilemedim.sutten ayirsam cocuguma karsi eksikli olcam ayirmasam esime.17 ay yeter bence bu durumda çünkü tedavi olmazsan hem diğer annelik görevlerini tam yapamayacaksın hem de eşinle aran bozulacak, o yüzden ailenizin selameti ve mutluluğu için tedavine başla
Pardo yanlış anlamışım emzirmissiniz zaten bayağı vicdan azabı çekmeyin durumunuz dahada kötüye gidebilir bebeğinizin artık anne sütünden çok daha fazla şeye ihtiyacı olacak bu psikoloji ile olmazYok hamile degilim.ama sutveren bi anneyim sadece
Amin canim sagolTedavini kesinlikle ihmal etme derim. Bu tür ruhi hastalıklar kesinlikle ve kesinlikle kendiliğinden geçmiyor. Aksine olumsuz olan bu ruh hali daha kötü boyuta bile gidebiliyor zamanla (Allah korusun).
Doktor ne diyorsa harfiyen uygula ve sonraları geçti bu sıkıntım artık deyip kafana göre terapilerini, ilaçlarını da sakın bırakma.
Allah yardımcın olsun.
Nisan ayinida cikarayim diye ugrasiyorsum bende.esim durumu bilmesine ragmen anlayis gostermez oldu.sutten ayirma tarihini onemi cekmeyelim.bilemedim.sutten ayirsam cocuguma karsi eksikli olcam ayirmasam esime.
Haklisiniz.buyuk evladimi 18ay emzirdim.ve Allah nasip ederse bu evladimida 18ay emzirecegim diye konustuk esimle.esim kef yanimda kef karsimda.su 27ayda ne cektigimi Allah la ben biliyorum.evladimin bunyesi kuvvetli olsun diye diye iki yilda resmen tip olarak ruh olarak coktum diyebilirimvalla kar zarar hesabı yaparsan kıyas bile kabul etmez, zaten 17 ayda o süt ona bi sene önceki gibi faydalı değil, zaten ek gıdaya çoktan geçmişsindir normal besleniyordur artık, bence ısrar etmen anlamsız, eğer deseydin ki 7 aylık o zaman sık dişini derdim. 17 aylık bebek beslenmesini gayet güzel öğrenip gayet güzel beslersin merak etme, benim çok sevdiğim bi laf vardır o geldi aklıma "anne mutlu herkes mutlu, anne mutsuz herkes mutsuz" sen mutlu değilsin ki eşini çocuklarını mutlu edesin... herşey beslenme değil zaten sütten kesmen de eksiklik ya da ihanet değil çünkü kesecek kadar büyümüş, bu konuda vicdan yapmana gerek yok
Haklisiniz.buyuk evladimi 18ay emzirdim.ve Allah nasip ederse bu evladimida 18ay emzirecegim diye konustuk esimle.esim kef yanimda kef karsimda.su 27ayda ne cektigimi Allah la ben biliyorum.evladimin bunyesi kuvvetli olsun diye diye iki yilda resmen tip olarak ruh olarak coktum diyebilirim
Evet bu durumu takinti haline getirdim evaltlarim arasinda hak gecirmeyim diye.ama sizde haklisiniz.galiba benim tedaviye cocuklarimin huzurlu anneye esiminde bana ihtiyaci var.bana biraz takıntın da var gibi geldi, tedaviyi erteledikçe kendine zarar veriyor olabilirsin, yani panik atağın yanına başka şeyler ekleniyor olabilir, tedavini zorlaştırıyor olabilirsin,
yani inan hayat böyle değil, ikisine aynı davrancam diye kendini paralama, çünkü ikisinde de şartlar durumlar farklı olur sen de anne olarak olan şartlara ve durumlara göre elinden geleni yaparsın, bu kadar çok takıntı çocuklarına iyi değil kötü yansır bence rahat ol biraz
tedavine hemen başla, çocuklarının psikolojisi iyi mutlu bir anneye ihtiyacı var bunu düşün, çünkü çocuklar annesinin enerjisini çok güzel algılıyor, eminim sen de istersin güzel enerjiler yaymak, çocuklarına ruhen doyurmak... bu yüzden artık vakit kaybetme
Mrb arkadaslar.10yillik panik atagim var.8yillikda evliyim.ve esimle evlenmeden once bu problemimi ona anlatmistim.neyse iste ara ara tedaviymis kendi imkanimmis atllattim.fakat en kucuk problemde tekrar ortaya cikti.ve yine ikinci cocuguma hamile oldugumu ogrendigimde yeniden hortaldi panik atagim.cocugum suan 17aylik hala emziriyorum bu yuzden tedavi olamiyorum.sirf cocugum bi fazla anne sutu alsin diye hemen hergun bu hastalikla cebellesiyorum.evde yanliz kalamama sokaga cikamama asansore binememe hatta cok affiniza siginaraktan esimle ozelime bile yansidi.buyuzdenki daha az panik atak gecirmek icin korkacagim heyecanlanacagim herseyden uzak durmaya basladim.esimi cok seviyorum ama ona bile uzak kaliyorum artik.ve esim bunu artik sevmeme olarak algiliyor.yuzunu asiyor.hic bi sey demesine yuzunu asmasina gerek yok cunku ben yeterince eksikleniyorum zaten. Cok uzuluyorum.ne yapayim bilemedim
Evet kotuyum baya.elimden geldigince endiselerimi korkularimi hatta atak geldiginde bile saklamaya calisiyorum bastirmaya calisiyorum.aklimi dagitmak icin bi fazla veriyom kendimi islerime cocuklarima.ama bu tempo cok yordu beni.ustune esimin belki hakli kendince ama tripleri.hayat benim icin cekilmez oldu.Rabbim beterinden korusun yinedeAnne sütü ilk 6 ay-12 ay elzem, sonrasında aslında kesilebilir.
Sağlığınız söz konusu olduğu için kesseniz daha iyi olmaz mı, sonuçta tedavi olmanız şart.
Anladığım kadarıyla hayat kalitesini bozacak seviyeye gelmiş hastalığınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?