• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

panik atak devamlı hastayım

nurten85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
30
2
36
39
ben ne yapıcsğımı bilmiyorum yoruldum insanlar da yoruldu benimle birlikte panik atak la iki yıl önce tanıştım o gun kabus başladı. artık dışarı çıkıyorum korkularımın Üzeri ne gitmeye açalışıyorum ama baş ağrısı beni mahvetti yardım edin bana kızlar

İyi bir psikolog yardımıyla kolayca atlatabilirsin şükür ben bit seansta atlattım

Size anca doktor yardım edebilir. Baş ağrınızın sebebi başka bisey de olabilir. O yüzden nöroloji bölümüne gidebilirsiniz. Panik atak stres ile birleşince insanı mahveder. Gecmis olsun.

Size anca doktor yardım edebilir. Baş ağrınızın sebebi başka bisey de olabilir. O yüzden nöroloji bölümüne gidebilirsiniz. Panik atak stres ile birleşince insanı mahveder. Gecmis olsun.
teşekkür ederim. geçen yıl gittim tomografi de bişey çıkmadı boyun fıtığı var bende fizik tedavi gördüm

ben ne yapıcsğımı bilmiyorum yoruldum insanlar da yoruldu benimle birlikte panik atak la iki yıl önce tanıştım o gun kabus başladı. artık dışarı çıkıyorum korkularımın Üzeri ne gitmeye açalışıyorum ama baş ağrısı beni mahvetti yardım edin bana kızlar
Merhaba oncelikle Allah yardımcın olsun spora gitmeyi düşündun mu

panik atak agri yapmaz ne akakasi var ki ayrica ilac kullanmiyir musunuz

Back
X