Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seansa gidiyorum canım ama pek faydası olmuyor ağrım çok varİyi bir psikolog yardımıyla kolayca atlatabilirsin şükür ben bit seansta atlattım
teşekkür ederim. geçen yıl gittim tomografi de bişey çıkmadı boyun fıtığı var bende fizik tedavi gördümSize anca doktor yardım edebilir. Baş ağrınızın sebebi başka bisey de olabilir. O yüzden nöroloji bölümüne gidebilirsiniz. Panik atak stres ile birleşince insanı mahveder. Gecmis olsun.
Anladım. Bir daha gidin isterseniz. Bu sekilde hayat yasanmaz. Ne ruh sağlığı kalir ne de beden.teşekkür ederim. geçen yıl gittim tomografi de bişey çıkmadı boyun fıtığı var bende fizik tedavi gördüm
Merhaba oncelikle Allah yardımcın olsun spora gitmeyi düşündun muben ne yapıcsğımı bilmiyorum yoruldum insanlar da yoruldu benimle birlikte panik atak la iki yıl önce tanıştım o gun kabus başladı. artık dışarı çıkıyorum korkularımın Üzeri ne gitmeye açalışıyorum ama baş ağrısı beni mahvetti yardım edin bana kızlar
panik atak agri yapmaz ne akakasi var ki ayrica ilac kullanmiyir musunuzben ne yapıcsğımı bilmiyorum yoruldum insanlar da yoruldu benimle birlikte panik atak la iki yıl önce tanıştım o gun kabus başladı. artık dışarı çıkıyorum korkularımın Üzeri ne gitmeye açalışıyorum ama baş ağrısı beni mahvetti yardım edin bana kızlar
boyun fitigi bas agrisi yaparteşekkür ederim. geçen yıl gittim tomografi de bişey çıkmadı boyun fıtığı var bende fizik tedavi gördüm
kaygıya bağlı baş ağrısı benimki gerilim tipi baş ağrısıpanik atak agri yapmaz ne akakasi var ki ayrica ilac kullanmiyir musunuz
yuruyuş yapıyorum daha yeni başladınMerhaba oncelikle Allah yardımcın olsun spora gitmeyi düşündun mu
Spor salonuna gidersen daha keyifli olur bisure unutursun panik atak durumunuyuruyuş yapıyorum daha yeni başladın
doğru söylüyorsunuzSpor salonuna gidersen daha keyifli olur bisure unutursun panik atak durumunu
Esim panik atak sendromu yaşıyor seni bu yuzden anlayabiliyorum bas etmek kolay degil ama zor da değil çabalaman gerekli kaderin için cabalamalisindoğru söylüyorsunuz