Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
öncelikle herkeze merhabalar ben 2 aydır panik atak tedavisi görüyorum teşhisi yeni konuldu nisanda 5 haftalık düşük yaptım ve piskoljik olarak çok etkilendim daha sonra bi 4 ayy ara verdim korunduk daha sonra tam çalışmalra başlıycaktık toparlandım çarpıntı gögsümde sıkıntıyla doktorlara gittim piskoloji dediler şu anda lustural ve çeyrek zanax kulanıyorum tam bi konturol için kadın dogum uzmanına gitmiştim çok erkenn demişti şuanda 6 ayy daha olmazsa geli bi sorunun yok demişit çok sevindim derken bupanik atak çıktı benim gbi olup hamileligi isteyen arkadaşlar yada hamile olan ben şuanda hamile degilim ama çok istiyorum kötü oldugumda nası ilaçsızz durrum bilemiyorumm tecrübelriniz paylaşmanızı bekiliyorumm bebegim olsun çok istiyorum neolurr bi akıl verin ve ayrıca düzenli terapi yapıyom 2 aydır panik atagım ama yıılardır böyleyi sankii off off
senağlamasenağlamaCanım bende senin gibi aynı dertten muzdaribim.:çok üzgünüm: Ben bundan yaklaşık 2 yıl aşırı bebe hasretinden dolayıı depresyon geçirmiştim ama aynı panik atakta yaşanılanları yaşıyordumm. .Psikiyatris ilaç yardımı ile 10 ay Prozac kullandım.Ve azaltarak dozu dr isteğiyle bıraktıkk ve iyileşmiştim atak falan kalmamıştı..Tabiii o 10 ay içinde korunmam gerektiğini söylemişti bana doktorum O 10 ay benim için işkence gibi geçmişti...Ve şuan benim ilacıı bırakalıı 11ay geçti ve bu arada hala hamiş kalamadımm (2 yıldır)...Ve bundan 2 ay önce çocuk tedavisi için tedaviye başlamıştımmm...Dr muayne olmak için korkan benn o kadar büyüttümkii aşırı derecede korkularım vard muayneden ..Ama benn inatla korkularımın üzerine gittimm...Benim kabusum olan rahim fliminii çektirdim ve hala inanamıyorum.Daha sonra muayne oldum yıne korkularım uzerıne gıttımm ama hiç iyi etmedim..2 aydır ilaç tedavisine başladıkk..Ve hormon ilaçlarıı olduğuu için benim bünye hasass olduğu için inanılmaz yan etkilerle karşılaşınca ben panikk yaptımm ve acillik oldum tansiyonum çıkıyor ve iniyorr.Acildek dr bile şaşırmıştııı durumumua.(Çarpıntı,bayılma hissi,tekrar atak gelicekmi korkusu,başdönmesi,dengesizlik,ateş basması,titreme,üşüme daha o kadar varki sayıcagım bunlar geldı sımdılık aklıma bunları yaşadımm)Ve kadın dogum druma daha ilaçlarınn çok kötü yan etki yaptıgını söyledimm.Aslında dr diyemiyordum daha öncesinden ben psikojık tedavi gördüğümü.Çünkü korkuyordumm tekrar o lanet olası ilaçlara başlayıpp KORUNMAKTANsenağlamasenağlamaDr hassas oldugum ıcın hormon ılaclarının bu durumda patlak verdiğini söyledii..Ve eşim dr daha öneden 1 yıl prozac ilaç kullanıp tedavi gördüğümüü..Ve dr demişkiii cevap olarakkksenağlamaben o sıra içerde hazırlanıyordumsenağlamaEşinizin çocuğu olduğundaa hiçirseyii kalmıycakkk geçicekk demişş...Bu sözlerii duyunca o kadar mutlu oldumkiii o anda ve dr yanıma geldii ben sıkıntındamm içimde o kadar bir sıkıntı vardıki o atak zamanında muayne denk gelmiştiiBen aglamaya basladımm sıkıntımdan dolayıı.dr da bana diyokiii ağlama senin çocuğun olurr....bende dedimkii ben bebek olmuyo dşye ağlamıyorum çok kötü durumdayım o yüzden dedim.dr da bana aynı şeyi söledi çocuk olunca hiçbirseyin kalmıcak geçicekk.Şuan 2 hafta oldu ve adetimi bekliyorum 5 gün sonra gebelik olup olmadığı belli olucak ve eger gebelık yoksa ben tekrarr 3.ay hormon ılac yumurtama tedavısne baslamam lazımm.Amaa ara vermek zorunda kalıcam çünküü ilaçlarr dengemi bozdu..Nee yapıcam bilemiyorum dr nasıl açıklama yapacagımıda bilemiyorum utanıyorumdaasenağlamaAilem ısrarla psikiyatrise gitme herşey ilaç değil diyorlarrr kendin başarablirsin diyorlarrr..Cesaret aıyorum ama birden tekrar korku ve atatk gelince dibe vuruyorumm..Dayanmak istiyorumm antidepresan içmemek için..Çünkü o ilaçlarr iyi yapayım derken daha kötü yapailyorrr.neden 1 yıl sonra tekrar nüksetti anlamadımmm..o kadar işe yarasaydıı hemen tetiklemezdi diye düşünüyorumm..ben yine 1 yıl ilaç kullansam başka bir zaman yine tekrarlıycak.Çünkü o bizim genlerimizde dolaşıyorr ömür boyu stresten uzak durmamaızz lazımm yada ömür boyuu ilaççç Canım psikaytri dr sordunmu çocukk istediğinii ve ben bunu ilaçsız sadece terapi ile atlatabilirmiyim diye...Allahımm hepimizeee şifalarr versinn böyle ir hastalıkkk yokturrrr.Yaşamayann bilemezzz öyle bir hastalıkkkisenağlamaNe yapalım rabbimizz verdii bu hastalığıı bizee bundada bir hayırr vardırr diyerekk dayanıcazzz:a015:
Geçmiş olsun arkadaşlar,bende 2 yıl önce tam bir yıl panik atak tedavisi gördüm ve bu sürede doktorum asla bebek düşünmememi söylemişti.Tedavim bitti ben bu hastalıktan kurtuldum ve ondan sonra bebek düşünmeye başladım.Bu hastalığı yaşamış birisi olarak tedavi ve bebeğin aynı anda olabileceğini sanmıyorum gerçekten zor allah şifanızı versin sevgiler.
senağlamasenağlamaCanım bende senin gibi aynı dertten muzdaribim.:çok üzgünüm: Ben bundan yaklaşık 2 yıl aşırı bebe hasretinden dolayıı depresyon geçirmiştim ama aynı panik atakta yaşanılanları yaşıyordumm. .Psikiyatris ilaç yardımı ile 10 ay Prozac kullandım.Ve azaltarak dozu dr isteğiyle bıraktıkk ve iyileşmiştim atak falan kalmamıştı..Tabiii o 10 ay içinde korunmam gerektiğini söylemişti bana doktorum O 10 ay benim için işkence gibi geçmişti...Ve şuan benim ilacıı bırakalıı 11ay geçti ve bu arada hala hamiş kalamadımm (2 yıldır)...Ve bundan 2 ay önce çocuk tedavisi için tedaviye başlamıştımmm...Dr muayne olmak için korkan benn o kadar büyüttümkii aşırı derecede korkularım vard muayneden ..Ama benn inatla korkularımın üzerine gittimm...Benim kabusum olan rahim fliminii çektirdim ve hala inanamıyorum.Daha sonra muayne oldum yıne korkularım uzerıne gıttımm ama hiç iyi etmedim..2 aydır ilaç tedavisine başladıkk..Ve hormon ilaçlarıı olduğuu için benim bünye hasass olduğu için inanılmaz yan etkilerle karşılaşınca ben panikk yaptımm ve acillik oldum tansiyonum çıkıyor ve iniyorr.Acildek dr bile şaşırmıştııı durumumua.(Çarpıntı,bayılma hissi,tekrar atak gelicekmi korkusu,başdönmesi,dengesizlik,ateş basması,titreme,üşüme daha o kadar varki sayıcagım bunlar geldı sımdılık aklıma bunları yaşadımm)Ve kadın dogum druma daha ilaçlarınn çok kötü yan etki yaptıgını söyledimm.Aslında dr diyemiyordum daha öncesinden ben psikojık tedavi gördüğümü.Çünkü korkuyordumm tekrar o lanet olası ilaçlara başlayıpp KORUNMAKTANsenağlamasenağlamaDr hassas oldugum ıcın hormon ılaclarının bu durumda patlak verdiğini söyledii..Ve eşim dr daha öneden 1 yıl prozac ilaç kullanıp tedavi gördüğümüü..Ve dr demişkiii cevap olarakkksenağlamaben o sıra içerde hazırlanıyordumsenağlamaEşinizin çocuğu olduğundaa hiçirseyii kalmıycakkk geçicekk demişş...Bu sözlerii duyunca o kadar mutlu oldumkiii o anda ve dr yanıma geldii ben sıkıntındamm içimde o kadar bir sıkıntı vardıki o atak zamanında muayne denk gelmiştiiBen aglamaya basladımm sıkıntımdan dolayıı.dr da bana diyokiii ağlama senin çocuğun olurr....bende dedimkii ben bebek olmuyo dşye ağlamıyorum çok kötü durumdayım o yüzden dedim.dr da bana aynı şeyi söledi çocuk olunca hiçbirseyin kalmıcak geçicekk.Şuan 2 hafta oldu ve adetimi bekliyorum 5 gün sonra gebelik olup olmadığı belli olucak ve eger gebelık yoksa ben tekrarr 3.ay hormon ılac yumurtama tedavısne baslamam lazımm.Amaa ara vermek zorunda kalıcam çünküü ilaçlarr dengemi bozdu..Nee yapıcam bilemiyorum dr nasıl açıklama yapacagımıda bilemiyorum utanıyorumdaasenağlamaAilem ısrarla psikiyatrise gitme herşey ilaç değil diyorlarrr kendin başarablirsin diyorlarrr..Cesaret aıyorum ama birden tekrar korku ve atatk gelince dibe vuruyorumm..Dayanmak istiyorumm antidepresan içmemek için..Çünkü o ilaçlarr iyi yapayım derken daha kötü yapailyorrr.neden 1 yıl sonra tekrar nüksetti anlamadımmm..o kadar işe yarasaydıı hemen tetiklemezdi diye düşünüyorumm..ben yine 1 yıl ilaç kullansam başka bir zaman yine tekrarlıycak.Çünkü o bizim genlerimizde dolaşıyorr ömür boyu stresten uzak durmamaızz lazımm yada ömür boyuu ilaççç Canım psikaytri dr sordunmu çocukk istediğinii ve ben bunu ilaçsız sadece terapi ile atlatabilirmiyim diye...Allahımm hepimizeee şifalarr versinn böyle ir hastalıkkk yokturrrr.Yaşamayann bilemezzz öyle bir hastalıkkkisenağlamaNe yapalım rabbimizz verdii bu hastalığıı bizee bundada bir hayırr vardırr diyerekk dayanıcazzz:a015:
canım yaa niyee böyle oldukk kii bilmiyorum allah şifamızı versin evet atak gelince çok fena oluyorum resmen yaşamak istemiyorum bıktım diyorum ben bide kendimi çok dinliyorum bu sefer ataklarım kısa aralıklarla tekarar ediyo çarpıntı bayılma hissi gögüste sıkıntı yaşayan bilir çok zorr benn doktorumla konuştum ilk gittigimde olmaz dedi 8 kulancaksın lusturali dedi ikinci gittigimde daha ılımlıydı hamile kalırsan ilaçları keserizz bir iki ay daha bekle dedi 10 gün sonra yine gidicem terapiye aslında bi bebegimiz olsa geçicek çünkü kuzenimin bebegi varr evladım gibi seviyorum ounla ilgilendigimde hiç bişeyim kalmıyo herşeyi unutuyorum evet belki bebegimiz oldugunda bütün bunlar geçicek çünkü meşguliyetiiz olucak ama hamileelik nası geçer bilmiyorum çünki bi düşük yaşadım bidaha olursa aynısı daha kötü olurum diye korkuyorum ne diyim inşalahh en kısa zamanda kurtuluruzz zaten piskiyatrim de dedi ilaçlarr seni tedavi etmezz sadece atakların gelmesini engeller yada atak sırasında rahatlatır dedi senn kendin yeniceksin terpi yardımcı olcak dedi bakalım inşlaah aslında ilaçlar kötü geçen günü kurtamaktan başka bişeye yaramıyo panik atagın sebeb oldugu sorunlarımızı halledersek biticek aslında inşalalh yenicezz yada onunla yyşamayı ögrenip sıkıntılarımızı en aza indirmeyi başarıcaz allah yardımcımız olsunn dertleşmek istersen ben hep burdayım belki derdimize derman oluruzz paylaştıkça ALLAHA emanet olcanım
Geçmiş olsun arkadaşlar,bende 2 yıl önce tam bir yıl panik atak tedavisi gördüm ve bu sürede doktorum asla bebek düşünmememi söylemişti.Tedavim bitti ben bu hastalıktan kurtuldum ve ondan sonra bebek düşünmeye başladım.Bu hastalığı yaşamış birisi olarak tedavi ve bebeğin aynı anda olabileceğini sanmıyorum gerçekten zor allah şifanızı versin sevgiler.
evet öylede caınm tedavi olmuşsun ne güzel ama bak arkadaşta tedavi olmuş ama yeniden başlamışş
bu hastalık öyle bişeyki kimseden tam iyleştim lafını duymaım tekrar edtme olasılıgı çok yüksek magdemm benn böyle yaşıycaksam beklememinde bi faydası oldunu düşünmüyorum aynı hastalık benim kuzenlerimdede var
bi süre sonra tekrarr başlıyo rahatsızlık inşalalh sende başlamaz ama benim gördügüm bu doktorum hamile kalırsan ilaçları kesriz diye olumlu konuşmuştu bakalım bu gittigimde ne diycek jinekologumada sordum oda adetin geçene kadar bebegie bi zararı olmazadetin geçtigi andai lacı kesersin dedi bilmiyorumm iştee benim gbi lanlardann yardımalarını bekliyorum sanada çok geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmasın bebişinle huzurlu mutluu ooll canımm yorumun için çok teşekkürler
canım yaa niyee böyle oldukk kii bilmiyorum allah şifamızı versin evet atak gelince çok fena oluyorum resmen yaşamak istemiyorum bıktım diyorum ben bide kendimi çok dinliyorum bu sefer ataklarım kısa aralıklarla tekarar ediyo çarpıntı bayılma hissi gögüste sıkıntı yaşayan bilir çok zorr benn doktorumla konuştum ilk gittigimde olmaz dedi 8 kulancaksın lusturali dedi ikinci gittigimde daha ılımlıydı hamile kalırsan ilaçları keserizz bir iki ay daha bekle dedi 10 gün sonra yine gidicem terapiye aslında bi bebegimiz olsa geçicek çünkü kuzenimin bebegi varr evladım gibi seviyorum ounla ilgilendigimde hiç bişeyim kalmıyo herşeyi unutuyorum evet belki bebegimiz oldugunda bütün bunlar geçicek çünkü meşguliyetiiz olucak ama hamileelik nası geçer bilmiyorum çünki bi düşük yaşadım bidaha olursa aynısı daha kötü olurum diye korkuyorum ne diyim inşalahh en kısa zamanda kurtuluruzz zaten piskiyatrim de dedi ilaçlarr seni tedavi etmezz sadece atakların gelmesini engeller yada atak sırasında rahatlatır dedi senn kendin yeniceksin terpi yardımcı olcak dedi bakalım inşlaah aslında ilaçlar kötü geçen günü kurtamaktan başka bişeye yaramıyo panik atagın sebeb oldugu sorunlarımızı halledersek biticek aslında inşalalh yenicezz yada onunla yyşamayı ögrenip sıkıntılarımızı en aza indirmeyi başarıcaz allah yardımcımız olsunn dertleşmek istersen ben hep burdayım belki derdimize derman oluruzz paylaştıkça ALLAHA emanet olcanım
Canım aynıı şeylerriii yaşıyoruzzz seninleee.Allahımm bu hastalığı ömür boyuu vermiş bedenimizee ne yapalım benneyaptımkiDayanıcazz yinede şükrediceeezzzz.Dualarr ett bol boll dualara sarılmış durumdayım ben artıkk şifaa istiyorumm rabbimden .Rabbim sanada şifalarr versinn canımm.Allahım kimsenin başına bu hastalığı vermesinnn.Aklımı oynatacak gibi oluyorumm saniyelik sürüyor o düşünceler ama korkuyor insan yinede:çok üzgünüm:Birde ben ailemden uzakta başka şehirdeyim onunda etkisi var tabii....1-2ay sonra gitmeyi düşünüyorumm belki bana terapi gibi gelir sanki oraya gidince iyi olurum gibi geliyorr yada kendimi kandırıyorumbenneyaptımkiHergün tlf annemi arıyorumm konuşuyorum rahatlıyorum sonraa ama yine aynı oluyom gün içindee..Aslındaa şu korkularımızzııı yenebilcekk herşeyin üstesinden gelebilicezz.Korktuğumuz zaman başlıyorrr vücudaa atakk gelmeyeee..Allahım bu korkularımızııı all götürrr,kafamızdaa şeytanın verdiği vesveselerii alıp götür ,,bu deli gib çarpıntılarımızııda rabbim ,yüreğimizde o sıkıntıyıda söküp all rabbım senden şifa istiyorzz:Saruboceq:senağlama
selam arkadaşlar.ben panik atak değilim ama olma yolunda ilerliyorum.Ben geçen sene mayısta düşük yaptım doktor beni uyşturmadan kopara kopara aldı bebeği.bir hafta sonra sancım tuttu.başka doktora gittim.içimde parça unutmuş doktor.bebeği almış gerisi duruyo. bir hafta sancı çektim,evde düşmesini bekledik.doktor bidaha kürtaj enfeksiyona yol açabilir dedi.ben doğum sancısı gibi sancılar çektim. en son dayanamadım bayıldım ve beni tekrar kürtaja aldılar.iki hafta içinde iki defa kürtaj oldum bebeğin acısını yaşamaya bile fırsatım olmadı.gurbette olduğum için yanımda eşimden başka kimse yoktu.üzülmesinler diye söylemedim zaten.okadar etkilendimki hep içime attım ve saçlarım dökülmeye başladı.hadi bu sefer saçları kurtar.1 ay tedavi gördüm.ve ben tüm yaşadıklarımı yalnız içimde yaşadım ve kendimi koyuvermedim.ne dertlerle uğraşan insanlar var.kanser olan ...kurslara gittim kendimi oyoladım yavaş yavaş toprlandım.5ay sonra kendimi iyi hissettim ve tekrar hamile kaldım doktor kontrolü altında 6 haftaaalıkkken kanamam geldi ağlaya ağlaya doktoruma gittim düşük tehlikesi dedi.eve git yat hiç kalkma iş yemek yapma dedi,2 ay boyunca yattım ama hergün öldüm.canımdan can gitti,ha bugün düştü ha yarın düştü diye.yine kendimi koyuvermedim.Allah a sığındım dua ettim.güç istedim.şuan 4aylık oldu düşmedi.ayağada kalktım iş yapıtorum geziyorum.cesaretle oldu bunlar.herşeyi göze almak işe yarıyor.yeterki kendimizi koyuvermeyelim nerele ne dertler var ..ve geçen hafta ultrasona girdim rahmimde ip gibi bişey göründü.amniyotik ban diyolarmış.kürtajdan kalmış olabilir dedi doktor ve bebeğin eline yada başka biryerine dolanırsa bebek gelişmez dedi.ama ben şuanda hala güçlüyüm.başka doktura gittim o ben ip fl-alan göremedim dedi.kendiliğinden kaybolabilirmişl.şimdi çarşamba günü tekrar gidicem dilerim kaybolmuştur.bu bebeği kucağıma alıcam buna ininıyorum ve Allah a güveniyorum.Yaa arkadaşlar çilem dolmuyor bir türlü ama Allah güçlü kulunu sever.neler var arkadaşlar.güçlü ve İNATÇI olun.ozaman herşeyi yeniyorsunuz.Herşey niyette ve onu uygulamakta başlar.inat edin bu hayata ve YENİN yenilmeyin...
kızlar merhaba 9 yıllık evliyim.evliliğimin 2. senesinde panik atak oldum.agorafobi ile birlikte yani bayağı ağır (agorafobi=dışarıya çıkma korkusu)2 sene hiç evden dışarıya çıkamadım.hastalığım tam tamına 4,5 sene falan sürdü aklınıza gelecek bütün depresyon haplarını kullandım baktım böyle olmuyor işe girdim sonrasında ilaçlarımı azaltarak bıraktım.çok şükür şimdi ikiz bebişlere gebeyim.size tavsiyem kendinizi oyalayacak birşeyler bulun.allah hepinize sabır versin
merhaba arkadaslar bende 2 ayık hamıleyım yaklasık 2 senedırde panık atak hastasıyım benımkı agrofobıyle beraber durumda ve agır sureklı aynı korkuyla yasamak hergun doktor gormek cok zor bı durum nasıl atlatıcaz bunu?mafoldumben
mrb bende 3yıllık agorafobi hastasıyım çok zor günler geçirdim eskiye nazarn ii sayılırım ama evden çıkamıyorum bende çok korkunç sıkıntılar titremeler nefes alamama durumlarım oluyoo ayrıca bebek özlemide var çok istiyorum ama bu lanet hastalık yüzünden cesaret edemiyorum hergün ağlıyorum etrafımda hamile insanlar görüp çok özeniyorum 2 yıllık evliyim eşim sağolsun çok anlayışlı bana belli etmiyo ama çocukları çok seviyor istediğinden eminim ilaç kullanmadanda yapamıyorum doktorum benim gözetimimde hamile kalablirsn dedi kadın doktorumda doktorunla temas halinde olup başarırız dedi 3 ay ilaç almıcakmışım ilerki aylarda kullanabilrmişim ama ben genede güvenmiyorum bebeğime birşey olursa vicdan azabı ile yaşııyamam allah herkese yardım etsin diyorum gene bunada şükürrr inşş ilerde benimde bebğim olurrr herkese geçmiş olsun
öncelikle herkeze merhabalar ben 2 aydır panik atak tedavisi görüyorum teşhisi yeni konuldu nisanda 5 haftalık düşük yaptım ve piskoljik olarak çok etkilendim daha sonra bi 4 ayy ara verdim korunduk daha sonra tam çalışmalra başlıycaktık toparlandım çarpıntı gögsümde sıkıntıyla doktorlara gittim piskoloji dediler şu anda lustural ve çeyrek zanax kulanıyorum tam bi konturol için kadın dogum uzmanına gitmiştim çok erkenn demişti şuanda 6 ayy daha olmazsa geli bi sorunun yok demişit çok sevindim derken bupanik atak çıktı benim gbi olup hamileligi isteyen arkadaşlar yada hamile olan ben şuanda hamile degilim ama çok istiyorum kötü oldugumda nası ilaçsızz durrum bilemiyorumm tecrübelriniz paylaşmanızı bekiliyorumm bebegim olsun çok istiyorum neolurr bi akıl verin ve ayrıca düzenli terapi yapıyom 2 aydır panik atagım ama yıılardır böyleyi sankii off off
merhaba arkadaşım ben 4 aylık hamileyim 8 yıl önce yaşadım bu rahatsızlığı hamileliğimdede tekrarladı beni mahvetti ama çok zorlandığında dr ilaç verebilo bende lustral ve zanaks kullanmıştım onlarda beni mahvetmişti ilk günlerde sedede ilacın yan etkileri oldumu çok merak ediyorum yada ben o dönem çok rahatsızdımda ilacımı suçlu görüyodum ama iyileşmiştim neticesinde sen ne kadar zamandır tedavisini görüyosun rahatlamadınmı hala bana dr anksiyete panik tanısını kodu diğer sayfalardada hamile olup ilaç kullanan arkadaşlar var ama bunu dr uygun görürse bak şundan emin olmanı istyrm inan çok zor günler geçiriyorum kardeşimde zamanında tedavisini yarım bırakığı için rahatsızlığı çok ilerledi düşünsene anneme gidip onu o şekilde görüyo ve tazeleniyorum dr da kardeşimin gelişmeleriyle çok ilgilenmememi söyledi oda beni çok tetiklio am bunlara rağmen kendimi ii hissettiğim anlar oluo ama çok zor bir durum bunu en iii dr karar versin sende harfi harfine uygula inan onlar kaldırıp kaldıramicamızı çok ii anlıyolar bende ilaç kullanmak istiyorum ama şimdide ilacın yan etkileriyle nasıl başa çıkacağımı düşünüyorum sağlıcakla kal cvb bekliyorum