Siz hangi bölgedeydinizEn sağlam yerde olan arkadaşlarim bile enkaz altında kaldı. Biz elhamdülillah iyiyiz. Aslında bu nasip meselesi. Siz kendinizi üzmeyin herkesin bir nasibi var onu yaşayacak. Psikolojik destek tekrar alsanız iyi olur belki
MalatyaSiz hangi bölgedeydiniz
Sizin eviniz ne durumdaMalatya
Anmemler ile kalıyordum. Çatlaklar var okulda kaldık bir süre şimdi çadırda onlar. Ben bir şekilde İstanbul a geldim askeriyede kalıyorumSizin eviniz ne durumda
Çok geçmiş olsunAnmemler ile kalıyordum. Çatlaklar var okulda kaldık bir süre şimdi çadırda onlar. Ben bir şekilde İstanbul a geldim askeriyede kalıyorum
Deprem ile ilgili haberleri fazla takip etmeyin.Öncelikle çok özür dilerim böyle bir vakitte bu konuyu açtığım için. Ama 1 haftadır uyuyamadım, sürekli kusuyorum başım dönüyor panik haldeyim. Halbuki Ankara gibi düşük risk sayılan bir yerdeyim. Ama haberler, Instagram, Twitter çok tetikliyor.
Öncesinde de panik atak ve anksiyete için ilaç kullanmış ve tedavi olup bırakmış biriydim. Şimdi tekrar başladı.
İki depremi de Ankara’da hissettim ve çok sallandık. Şimdi sürekli bu kaygıyla yaşıyorum, sürekli kafamda kurduğum evin yıkılma anı, dehşeti vs var. Tekrar özür diliyorum, depremden gerçekten zarar görenlerden. Sadece teskin olamayıp yazmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?