Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç neden kullanmıyorsunuz rahatlarsınızben başa çıkamıyorum artık.27 haftalık hamileyim.3 aydır ne yaşadığımı bir ben biliyorum.kafayı yemek üzereyim.hiç bir gece uyumuyorum.o ataklar...
Çok geçmiş olsun.Bebeğini sağlıkla kucağına al inş.nasıl oldun geçen zamanla daha iyimisin merak ettimmrb kızlar panik atak hastayım hamile kaldım ilacımı direk bıraktım ve zorlanıyorum benm gibi olan varmı neler yapıyorsunuz? nasıl başa çıkıyorsunuz
Olabilir de bi doktora gitmenizde fayda var geç kalınca daha zor oluyor çünkü. Başlarda böyle oluyor sonra çok değişik şeyler takıntı haline geliyor insan da. Yapıp da çarpıntın arttıkça yapmamaya başlıyorsun. Çok geçmiş olsunPanik atak olan arkadaşlara sorum var öncelikle çok geçmiş olsun.BENDE uyanikken kalp carpinti ile gelen nefes alamama oluyor önceleri haftada üç defa filan beş saniye kadar olurdu.nefesim dururdu. Şimdi ön saniye belkide daha fazla sürüyor bu durum ve haftada olma sayısı çoğaldı.
Panik atak başlangıcı olabilirmi bu durum.
Teşekkür ederim mesajını yeni gördüm. Bazen iyiyim bazen değilim çok takılıyor herşey kafama sanki dünyanın yükü sırtımda gibi. İlaçsız çok zor bilmiyorum ne olacak. Sen nasılsın iyimisinÇok geçmiş olsun.Bebeğini sağlıkla kucağına al inş.nasıl oldun geçen zamanla daha iyimisin merak ettim
Bende yaklaşık 7 yıldır antidepresan kullanıyorum aralıklarla.tekrarlayan dönemlerde ilaç kullanmamak için dirensemde çok zor zamanlar geçiriyorum. Ysni seni çok iyi anlıyorum ilaç kullanmamak çok zor.Birde senin rahatsızlığın olan panik atak daha zor depresyondan.Teşekkür ederim mesajını yeni gördüm. Bazen iyiyim bazen değilim çok takılıyor herşey kafama sanki dünyanın yükü sırtımda gibi. İlaçsız çok zor bilmiyorum ne olacak. Sen nasılsın iyimisin
Bende aynıyım 19 haftalık gecen hafta korkuyla başladı yenebildin miBişey olmaz bebişe ya işte böyleyken mucize diyemiyor insan dayanmaya çalışıyorum ama çok zor. Karnım şişecek nefes alamam korkusu var doğumda ölürüm korkusu var. Film izlerken bile bazen kötü oluyorum en olmucak şey bile bni kotu etmeye yetiyor napiyim bilemedim ben ya
İnan k korktuğun gibi değil canım Allah yardım ediyormuş zorlanıyorsun ama yinede geçiyoBende aynıyım 19 haftalık gecen hafta korkuyla başladı yenebildin mi