panik atak ve hamilelik Yardımm

ozgrmzn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
1.192
326
73
36
mrb kızlar panik atak hastayım hamile kaldım ilacımı direk bıraktım ve zorlanıyorum benm gibi olan varmı neler yapıyorsunuz? nasıl başa çıkıyorsunuz

ben başa çıkamıyorum artık.27 haftalık hamileyim.3 aydır ne yaşadığımı bir ben biliyorum.kafayı yemek üzereyim.hiç bir gece uyumuyorum.o ataklar...

aslında kullanıyorum ama bir işe yaramıyor.uykum geliyor,sersemliyorum ama yine uyku yok.kalbim kuş gibi çırpınıyor.sonra sarhoş gibi işe git. o daha kötü:KK43:

İlacın etkisine inanmıyorsunuz belki de. Rahatlatıcı şeyler yapın telkin edin kendiniZi

Panik atak olan arkadaşlara sorum var öncelikle çok geçmiş olsun.BENDE uyanikken kalp carpinti ile gelen nefes alamama oluyor önceleri haftada üç defa filan beş saniye kadar olurdu.nefesim dururdu. Şimdi ön saniye belkide daha fazla sürüyor bu durum ve haftada olma sayısı çoğaldı.
Panik atak başlangıcı olabilirmi bu durum.

mrb kızlar panik atak hastayım hamile kaldım ilacımı direk bıraktım ve zorlanıyorum benm gibi olan varmı neler yapıyorsunuz? nasıl başa çıkıyorsunuz
Çok geçmiş olsun.Bebeğini sağlıkla kucağına al inş.nasıl oldun geçen zamanla daha iyimisin merak ettim

Panik atak olan arkadaşlara sorum var öncelikle çok geçmiş olsun.BENDE uyanikken kalp carpinti ile gelen nefes alamama oluyor önceleri haftada üç defa filan beş saniye kadar olurdu.nefesim dururdu. Şimdi ön saniye belkide daha fazla sürüyor bu durum ve haftada olma sayısı çoğaldı.
Panik atak başlangıcı olabilirmi bu durum.
Olabilir de bi doktora gitmenizde fayda var geç kalınca daha zor oluyor çünkü. Başlarda böyle oluyor sonra çok değişik şeyler takıntı haline geliyor insan da. Yapıp da çarpıntın arttıkça yapmamaya başlıyorsun. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.Bebeğini sağlıkla kucağına al inş.nasıl oldun geçen zamanla daha iyimisin merak ettim
Teşekkür ederim mesajını yeni gördüm. Bazen iyiyim bazen değilim çok takılıyor herşey kafama sanki dünyanın yükü sırtımda gibi. İlaçsız çok zor bilmiyorum ne olacak. Sen nasılsın iyimisin

Teşekkür ederim mesajını yeni gördüm. Bazen iyiyim bazen değilim çok takılıyor herşey kafama sanki dünyanın yükü sırtımda gibi. İlaçsız çok zor bilmiyorum ne olacak. Sen nasılsın iyimisin
Bende yaklaşık 7 yıldır antidepresan kullanıyorum aralıklarla.tekrarlayan dönemlerde ilaç kullanmamak için dirensemde çok zor zamanlar geçiriyorum. Ysni seni çok iyi anlıyorum ilaç kullanmamak çok zor.Birde senin rahatsızlığın olan panik atak daha zor depresyondan.
Ama bir düşün allahın mucizesini yaşıyorsun bir bebegin olacak.sen onu o seni mutlu edecek.Bebegin için bu zor durumu unutmaya çalış. Gez dolaş mümkünse, eşinle vakit geçir sinemaya git mesela. Unutma bu hayat bizim ve bir daha bize verilmeyecek ,uzmeyelim canımızı dimi ama.Ben arada kalkar tek başıma müzik aCar göbek atarım iyi geliyor.:KK53::KK53: sen yap ma tabi bebis var

Bişey olmaz bebişe ya işte böyleyken mucize diyemiyor insan dayanmaya çalışıyorum ama çok zor. Karnım şişecek nefes alamam korkusu var doğumda ölürüm korkusu var. Film izlerken bile bazen kötü oluyorum en olmucak şey bile bni kotu etmeye yetiyor napiyim bilemedim ben ya

Bişey olmaz bebişe ya işte böyleyken mucize diyemiyor insan dayanmaya çalışıyorum ama çok zor. Karnım şişecek nefes alamam korkusu var doğumda ölürüm korkusu var. Film izlerken bile bazen kötü oluyorum en olmucak şey bile bni kotu etmeye yetiyor napiyim bilemedim ben ya
Bende aynıyım 19 haftalık gecen hafta korkuyla başladı yenebildin mi

Back
X