Arkadaşlar ilacı bıraktım.bu arada ben konu sahibi ela .1 ay 8 gün oldu.dün biraz kötüydüm. onun dışında . İlacı bırakmak da cidden zormuş bunu gördüm. 5 mg.a düşürüp bıraktıgım halde 5 gün başım döndü.neyse cok acaipdi. şimdi bebek konusuna gelince gelgitler yaşıyorum hala. bazen cok cesur bazen korkudan titrer buluyorum kendimi. Allah hepimize yardım etsin. belki de bu hastalık geçmiştir. biz düşünüp durdukça onu geri çağırıyoruz sanırım. Böyle hissettim şu an için. İlaç kullanmayacağım bundan sonra. Büyük konuşmak istemiyorum ama ilacı cidden çok zor bıraktım.tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Bunun yerine eşim saolsun telkinleriyle rahatlatıyor. artı dua namaz kuran okuyunca insan kendını daha güvende hissediyor. Ya da panik geldiğinde sevdiğiniz hareketli bir şarkıyı açıp dinleyebilirsiniz. Açık havada 5-10 dk.lık yürüyüş de cok iyi geliyor. hamileliği 2-3 ay içinde düşünüyorum artık. yas 27 ılk cocugumu sımdı yapsam iki cocugum olsun istiyorum Allah nasip ederse.o yüzden sonucta bunun planını yapmak gerekir. umarım planlar tutar. atak geçirmem gecirirsem de yukarıda sıze önerdıgım seylerle atalatabılecegımı düşünüyorum.
Son olarak söylemeden geçemeyeceğim. Arkadaşlar bu hastalığı yaşadığımızdan dolayı bizim bir ortak noktamız var demekki çok takıyoruz bazı şeylere.Ama ben birseyleri kafaya takmaktan öteee aklıma ilk gelen şey boşluga düşmek. Boşluga düşüp kendini güvende hissetmemekten kaynaklanıyor.Boşlugun nedeni belkide yeterince günümüzü dolu yaşamıyoruz. evde oturuyoruz kapatıyoruz kendımızı. ben çalıstıgım dönemde pek rahatsızlandıgımı hatırlamıyorum. ama evde oturunca yenıden baslıyor. yanı bir ugras mesgulıyet hobi ya da iş bulmak zorundayız. Eşiniz aksam eve geldiğinde ona anlatabileceğimiz anlatmakla bitiremeyeceğimiz dolu dolu yaşadıgımız bir gün olmalı. su an gunlerimi nasıl dolduracağımı planlama aşamasındayım.Sizleri tanımıyorum ama analizim bu yönde bence sizde benim gibi hastalıktan sonra sosyal hayat sıfır. O yüzden de butun gun bos vaktımız olduguiçin boşlukta kalıyoruz. fikirlerinizi merak ediyorum.kusura bakmayın arkadaşlar biraz uzun oldu.