Panik atakta gebelik

mysterymoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2014
4
0
86
Trabzon
Merabalar KK kadınları.on yıldır panik atak için prozac kullanıyorum.bırakmayı denedim ama bıraktığımda ataklar tekrar başlıyor.ayrıca 3yıllık evliyim ve birtakım sebeplerden aşılama tüp bebek gibi yöntemler önerildi.normal gebelik bile beni düşündürürken bu aşılama tüp bebek süreci ilaç bırakma mecburiyeti ödümü koparıyor.çocuğu gözden çıkaracağım neredeyse.benimle benzer bir süreç geçirip bana yol gösterecek birilerine ihtiyacım var açıkçası.forumda eski başlıklar vardı o yüzden ayrıca bir başlık açtım.please help me:(

Bende aynı durumdayım o kadar cok arastırdım ki bir sıkıntı olmaz ilac kullanabilirizz diyende oldu ilacı bırakalım diyende yada gebeliğin ilk 3 ayında bırakırız diyende kafamız karıstı arastıralım derken ve bende hala bekliyorum 2 yıllık evliyim ama 6 yıldır tedavi görüyorum ilac bırakmam nerdeyse imkansız

Azaltarak bırakabilirsiniz. Öncelikle atak geçirecek miyim korkusunu bırakmanız gerekir. Emin olun azaltarak bırakırsanız zaten ilacı kesmeniz çok etkilemeyecek ve zaten atak beklemeyi bırakırsanız atak matak da gelmeyecek. Rahat olun, atak gelecek gibi hissederseniz hemen odağınızı değiştirin..

Merabalar KK kadınları.on yıldır panik atak için prozac kullanıyorum.bırakmayı denedim ama bıraktığımda ataklar tekrar başlıyor.ayrıca 3yıllık evliyim ve birtakım sebeplerden aşılama tüp bebek gibi yöntemler önerildi.normal gebelik bile beni düşündürürken bu aşılama tüp bebek süreci ilaç bırakma mecburiyeti ödümü koparıyor.çocuğu gözden çıkaracağım neredeyse.benimle benzer bir süreç geçirip bana yol gösterecek birilerine ihtiyacım var açıkçası.forumda eski başlıklar vardı o yüzden ayrıca bir başlık açtım.please help me:KK43:

Merhaba kızlar bende çok bunalmış durumdayım nolur yardımcı olun 2 yıllık evliyim 10 aydır korunmamamiza rağmen bebeğim olmadı.Butun tahliller testler yapıldı esimdede bendede bir sorun çıkmadı 2 ay klomen kullandım asiri uyarılma oldu ve 3 ay beklemeliyiz dedi doktor bu arada rahim filmi cektirebilirsin dedi bı tek o kalmıştı ondada sıkıntı çıkmadı tüplerim açık.10 yıla yakın anksiyete belasiyla uğraşıyorum tedaviler ilaçlar ama artık xanax bende bağımlılık yaptı paxille birlikte kullanıyordum paxili bıraktım xanaxı bir hafta bıraktım atak geçirdim yine başladım korkudan şimdi hamile kalmaktan korkuyorum çok istememe rağmen ya hamileyken atak gecirirsem ya o anda bebeğime zarar verirse nabzimin yükselmesi birden carpintilarimin başlaması xanax kullanimida bebekte sıkıntı yaratiyormus ne yapacağımı şaşırdım bebek için stres yaptigimdan anksiyete fazlasıyla kendini gösteriyor bu hastalık stresi sıkıntıyı kaldırmıyor dua edin bana benim gibi olan varsa lütfen cevap versin 😭

Azaltarak bırakma durumu bazılarımız için geçerli değil.kızlar sizi çok iyi anlıyorum.bende yaklaşık 15 yıldır ilaç kullanıyorum.bırakınca bi kaç ay iyiyim ama yeniden rahatsızlanıyorum.benimde çocuğum yok.çok istiyoruz olmuyor.ben dr la görüştüm bu konuyu sen kafana takma hele bi hamile kal onunda ilacı var dedi ve içim tahatladı.ama ne var ki hamile kalamıyorum 😔 neyse.yani diyeceğim zaten yeteri kadar yüreğimiz bu rahatsızlıktan muzdarip bide bu konuyla güzel kalbinizi yormayın varmış çaresi 😘 güzeller.ne yapalım bizde böyleyiz kendimizi böyle sevelim.

Bende aynı durumdayım o kadar cok arastırdım ki bir sıkıntı olmaz ilac kullanabilirizz diyende oldu ilacı bırakalım diyende yada gebeliğin ilk 3 ayında bırakırız diyende kafamız karıstı arastıralım derken ve bende hala bekliyorum 2 yıllık evliyim ama 6 yıldır tedavi görüyorum ilac bırakmam nerdeyse imkansız
Bende ayni durumda yim artik bebek istiyorum ama ilacida bırakamadığım dan erteleyip duruyorum. Siz hangi ilacı kullanıyor sunuz

Back
X