- 3 Aralık 2010
- 2.898
- 1.294
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanede bi çalışan tanıdıgım varda hemen gel bayramdan sonra yükselmen azmış moralin bozulmasın ye söylemedim dedi çok korkuyorumDeğer artışın süper canım. .endişe olmasın. .48 saatte bir 2 kat artıyormuş başta. .
Bnm ilk degerim 345 iki gun sonra 900 filan boyle artmisti.endiselenme derim.iki gun.sorna tekrar iki kat artiyosa sknti yoktur ins :)Çok saolun canlarım. Çarsamba hemen büyük hastaneye gidicem inşallah güzel çıkar hepimizin
Evet , benim de buna benzerdi üc dört gün sonra kese göründü ondan 1 hafta sonra da kalp atışı duyulduBugün içim rahat etmedi acile gittim değerim 5300 keseyi gördü doktor kalp atışı alamadı ama. Kese boşta olabilir dedi 5 haftalıkmış suan eğer varsa bebek. Böyle bi durum yaşayan oldu mı?
Seninle günlerimiz aynı canım, dün doktordaydım.kalp atışı için 15 gün sonra rahat gidecem. Daha 5 haftalık kalp atışı için çok erken. 8. Haftada duyan bile varBugün içim rahat etmedi acile gittim değerim 5300 keseyi gördü doktor kalp atışı alamadı ama. Kese boşta olabilir dedi 5 haftalıkmış suan eğer varsa bebek. Böyle bi durum yaşayan oldu mı?
Bu doktorlar neden tesirgin ediyo acaba bu kadar. Neden en kötüsünü söylüyolar kiBn 6+4de vajinal duymustum.. 5.hafta kalp atisi icn cok cok erkn
Bende pazartesi gidicem bi bakalım bi ihtimal duyulur belkiSeninle günlerimiz aynı canım, dün doktordaydım.kalp atışı için 15 gün sonra rahat gidecem. Daha 5 haftalık kalp atışı için çok erken. 8. Haftada duyan bile var
Meraba canım ben de şuan hcg degerlerinde yavaş yükselme gibi bir şey yaşıyorum da acaba senin olay ne oldu doktorlar ne diyor merak ettimKızlar 19 u aksamı kan testi hcg 211 çıktı carsamba sabah ölçtürdüm 384 cuma günü 893 çıktı. Değer artısı çok yavas diyolar sizinkilerleortalama kıyaslaya bilir misiniz acaba kimyasal felan olabilir mi yada dış gebelik mi içime sıkıntı çöktü az artmış diyolar yardımcı olun![]()
Canım 2 güne iki katı artıyomuş gittim hastaneye normal dediler en son baktırdığımda 5300 dü sonra tekrar gittim bebeği gördük kalp atışını duyduk. Senin nasıl artışlarMeraba canım ben de şuan hcg degerlerinde yavaş yükselme gibi bir şey yaşıyorum da acaba senin olay ne oldu doktorlar ne diyor merak ettim![]()
Benim en son 1800 lerdeydi ertesi gün kan verdim 1500 lere düşmüş bugün farklı bi doktora gidicem. Gittiğim doktor devleydi şimdi özele geçiyorum bilmiyorum ne olucak canım benim kese gözüktü bu hafta ama ne olucak hiç bi fikrim yok korkuyorumCanım 2 güne iki katı artıyomuş gittim hastaneye normal dediler en son baktırdığımda 5300 dü sonra tekrar gittim bebeği gördük kalp atışını duyduk. Senin nasıl artışlar
Aynen canım hemen git doktora. İnşallaj herşey yolundadırBenim en son 1800 lerdeydi ertesi gün kan verdim 1500 lere düşmüş bugün farklı bi doktora gidicem. Gittiğim doktor devleydi şimdi özele geçiyorum bilmiyorum ne olucak canım benim kese gözüktü bu hafta ama ne olucak hiç bi fikrim yok korkuyorum