Panik içindeyim değer artışım çok mu düşük

estherr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
2.898
1.294
133
Kızlar 19 u aksamı kan testi hcg 211 çıktı carsamba sabah ölçtürdüm 384 cuma günü 893 çıktı. Değer artısı çok yavas diyolar sizinkilerleortalama kıyaslaya bilir misiniz acaba kimyasal felan olabilir mi yada dış gebelik mi içime sıkıntı çöktü az artmış diyolar yardımcı olun

Değer artışın süper canım. .endişe olmasın. .48 saatte bir 2 kat artıyormuş başta. .
Hastanede bi çalışan tanıdıgım varda hemen gel bayramdan sonra yükselmen azmış moralin bozulmasın ye söylemedim dedi çok korkuyorum

Çok saolun canlarım. Çarsamba hemen büyük hastaneye gidicem inşallah güzel çıkar hepimizin

Çok saolun canlarım. Çarsamba hemen büyük hastaneye gidicem inşallah güzel çıkar hepimizin
Bnm ilk degerim 345 iki gun sonra 900 filan boyle artmisti.endiselenme derim.iki gun.sorna tekrar iki kat artiyosa sknti yoktur ins :)

Bugün içim rahat etmedi acile gittim değerim 5300 keseyi gördü doktor kalp atışı alamadı ama. Kese boşta olabilir dedi 5 haftalıkmış suan eğer varsa bebek. Böyle bi durum yaşayan oldu mı?

Bugün içim rahat etmedi acile gittim değerim 5300 keseyi gördü doktor kalp atışı alamadı ama. Kese boşta olabilir dedi 5 haftalıkmış suan eğer varsa bebek. Böyle bi durum yaşayan oldu mı?
Evet , benim de buna benzerdi üc dört gün sonra kese göründü ondan 1 hafta sonra da kalp atışı duyuldu
kalp atışı icin 5.hafta erken zaten sen içini ferah tut...

Seninle günlerimiz aynı canım, dün doktordaydım.kalp atışı için 15 gün sonra rahat gidecem. Daha 5 haftalık kalp atışı için çok erken. 8. Haftada duyan bile var

Seninle günlerimiz aynı canım, dün doktordaydım.kalp atışı için 15 gün sonra rahat gidecem. Daha 5 haftalık kalp atışı için çok erken. 8. Haftada duyan bile var
Bende pazartesi gidicem bi bakalım bi ihtimal duyulur belki

Meraba canım ben de şuan hcg degerlerinde yavaş yükselme gibi bir şey yaşıyorum da acaba senin olay ne oldu doktorlar ne diyor merak ettim

Meraba canım ben de şuan hcg degerlerinde yavaş yükselme gibi bir şey yaşıyorum da acaba senin olay ne oldu doktorlar ne diyor merak ettim
Canım 2 güne iki katı artıyomuş gittim hastaneye normal dediler en son baktırdığımda 5300 dü sonra tekrar gittim bebeği gördük kalp atışını duyduk. Senin nasıl artışlar

Canım 2 güne iki katı artıyomuş gittim hastaneye normal dediler en son baktırdığımda 5300 dü sonra tekrar gittim bebeği gördük kalp atışını duyduk. Senin nasıl artışlar
Benim en son 1800 lerdeydi ertesi gün kan verdim 1500 lere düşmüş bugün farklı bi doktora gidicem. Gittiğim doktor devleydi şimdi özele geçiyorum bilmiyorum ne olucak canım benim kese gözüktü bu hafta ama ne olucak hiç bi fikrim yok korkuyorum

Aynen canım hemen git doktora. İnşallaj herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…