- 28 Ekim 2015
- 70
- 42
- 3
- Konu Sahibi nunununkuzusu
-
Spiral takılı ama bilmiyorum zaten reglma 10 gün falan var. Bugün eşim gelsin bi doktora gideceğim İnternet'e kanser çeşitleriyle ilgili birşeyler yazıyordu korktumAklıma gelen ilk şey hamilelik
Lütfen internette yazan herseyi kendinize yakistirmayin genellikle çok büyük sorunlar olmaz diye biliyorum bende çok olurdu önce hamileyim sanardim snr enfeksiyon çıkardı dr gözüklütfen geçmiş olsun .Spiral takılı ama bilmiyorum zaten reglma 10 gün falan var. Bugün eşim gelsin bi doktora gideceğim İnternet'e kanser çeşitleriyle ilgili birşeyler yazıyordu korktumaçıkçası bebek falansa düne kadar istemiyorum diyordum ama bugün öyle birşeye sevinirim
Lütfen internette yazan herseyi kendinize yakistirmayin genellikle çok büyük sorunlar olmaz diye biliyorum bende çok olurdu önce hamileyim sanardim snr enfeksiyon çıkardı dr gözüklütfen geçmiş olsun .
Seni çok iyi anlıyorum korkma lütfen çocukların Küçükmü yanında gotursen mutlaka muayne ol enfeksiyon yüksek ihtimal ama biseyde olmayabilirEşim işten gelince gidebilirim ancak çocukları bırakacak kimsem yok.ilk defa yaşadığım için korktum anneme anlattım kızdı oda hatta 30 yaşında kadınsın ne korkuyon dedi ah işte evlatlar varken hayat kıymetli geliyo
Çocukların biri 3 diğeri 1 yasında ve hiperaktif kelimesi az kalıyor ikisinin yanında. Gidemedi bugün maalesef doktora eşim geç gelebildi p.tersine kaldıSeni çok iyi anlıyorum korkma lütfen çocukların Küçükmü yanında gotursen mutlaka muayne ol enfeksiyon yüksek ihtimal ama biseyde olmayabilir
Ayy allah bagislasin canım eşin fedakarlık edip yarım guncuk bakicak artıkÇocukların biri 3 diğeri 1 yasında ve hiperaktif kelimesi az kalıyor ikisinin yanında. Gidemedi bugün maalesef doktora eşim geç gelebildi p.tersine kaldı
Cok tesekkur ederim canim. Amin cumlemizin evladini bagislasin rabbim.Mecburen bakmak zorunda kalıyor aslında işini tek etmemesi gerekli ama kimse olmayınca mecburAyy allah bagislasin canım eşin fedakarlık edip yarım guncuk bakicak artık
Sende benim gibi kimsesizsin sanırım Zor bee allah yardimcin olsun canımCok tesekkur ederim canim. Amin cumlemizin evladini bagislasin rabbim.Mecburen bakmak zorunda kalıyor aslında işini tek etmemesi gerekli ama kimse olmayınca mecbur
Amin canım ya. Bi annem var 65 yasında :) bide kp var o zaten çocukları on dk tutamaz. Görelim bakalım Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler :) vardır bi bildiği yaradanin .gebelikte regl döneminden bu kadar önce belirti olabilirmi yanı gebelik olabilirmi ki? Diğer 2 çocuğumda hiç olmadı o yerleşme kanaması falanSende benim gibi kimsesizsin sanırım Zor bee allah yardimcin olsun canım
Canım ben hamile olduğumu kahve rengi lekelenmeden anladım uzun süre bekledim bebegimi şimdi biri bana lekelenme diyince aklıma bebiş geliyo bide kucağıma alsaydimAmin canım ya. Bi annem var 65 yasında :) bide kp var o zaten çocukları on dk tutamaz. Görelim bakalım Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler :) vardır bi bildiği yaradanin .gebelikte regl döneminden bu kadar önce belirti olabilirmi yanı gebelik olabilirmi ki? Diğer 2 çocuğumda hiç olmadı o yerleşme kanaması falan
Rabbim sag salim almayı kavuşmayı nasib etsin canimCanım ben hamile olduğumu kahve rengi lekelenmeden anladım uzun süre bekledim bebegimi şimdi biri bana lekelenme diyince aklıma bebiş geliyo bide kucağıma alsaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?