panik oldum yardım:(

derinsular

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
503
66
98
Bolu
19 . haftamın içindeyim kasıklarımın sol tarafında sancı oluo bi haftadır sanki gaz gibi bu normalmidir yoksa ters bişi var mı lütfen tecrübelier yazsın

merhaba öncelikle geçmiş olsun.bende 18 hafta 6 günlük hamileyim bende de zaman zaman oluyor bu tarz agrılar .ama işte kontrolünüz ne zaman ?yada özel doktorunuz varmı arayın sorun yoksa içinizin rahat etmesi için hastaneye gidin.ultrasona alır bakarlar.
doktorum bana eklem agrısı dedi.bişe oldugunu sanmıyorum ama her ihtimali düşünün.

bana da rahim genişlediği için olur demişti.benim de sağ kasığım çok ağrıyor ayağa kalkarken filan biraz da üşüttüm sanırım.ben de 21 hafta 6 günlüğüm

rahim büyüyor, tüm iç organları yer değiştiriyor. 32. haftam bitecek baştan beri hep var. dikkat edilmesi gereken nokta bu sancıların ritmik ve düzenli olup olmadığı. düzenli aralıklarla gelmediği müddetçe sorun yokmuş.

korkma canim bendede olmustu doktor rahim genisledigi icin oluyo demisti,bebegin hayirli ugurlu olsun

canım korkma bende de oluyor aynı ağrılar için rahat etsin istiyorsan doktoruna bir danış kafana hiç takma rahim genişlediği için olurmuş allah bebeğini sağlıkla almak nasip etsin kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…