Ben kullanıyorum canım.Tam bir sonuç alamadım yeni başladığımdan.Bundan önce revigen tablet kullanmıştım faydasını görmeyince yaklaşık 3 ay ara vererek buna başladım.Saç dökülme tipine göre faydasının olup olmayacağı belli olur.Doktora gittin mi bunun için?Erkek tipi dökülmeyse pek bu tür ilaçların faydası olmuyor...
Fiyat konusunda haklısın bütçeyi zorlayacak cinsten.Ben de 3 tane içiyorum önerildiği gibi...Ama revigene göre olumlu gördüğüm bir yanı mideme revigen gibi yanetki yapmaması.Çok kötü yapmıştı revigen.Belki de kapsül oluşundan dolayı o kadar zorlamıyordur mideyi...
Doktor sana ne dedi canım.Kaç ay kullan dedi?Dökülmenin sebebi neymiş?Gerekirse 6 aya tamamla madem o kadar para dökmüşsün 2 ay daha sabret....
Doktora gitmeyi hiç aksatma canım..geçmiş olsun.Sabır isteyen bir iş bu saç işi...bazen düşünüyorumda hayatımı sanki ikiye bölmüşüm,saçım dökülmeden önce,saçım dökülmeye başladıktan sonra diye(Anlıyorum neler düşündüğünü...Eğer erkek tipi dökülme değilse endişelenme.Mutlaka tedavisi vardır.Demir eksikliğindense depoları doldurursun doktor kontrolünde geçer dökülmen de.Strese bağlıysa da geçici bir şeydir...Sen o zaman 2 ay daha kullan o kadar emek etmişsin maddi-manevi.' ay daha sabret.İnşallah düzelir canım...