M motherman Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2019 12 0 1 35 7 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi motherman #1 Merhaba bana pap smear testin 30 yasdan sonra yapilacagin soylediler. dogrumu bu acaba?!
malipina Kasabın karısı Pro Üye 9 Ocak 2009 24.136 113.813 1.123 40 K.K.T.C. 7 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi motherman #2 motherman .!.: Merhaba bana pap smear testin 30 yasdan sonra yapilacagin soylediler. dogrumu bu acaba?! Genişletmek için tıkla... 27 yaşımdaydım doktorum yapmamız lazım demişti bana
motherman .!.: Merhaba bana pap smear testin 30 yasdan sonra yapilacagin soylediler. dogrumu bu acaba?! Genişletmek için tıkla... 27 yaşımdaydım doktorum yapmamız lazım demişti bana
M motherman Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2019 12 0 1 35 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi motherman #3 ben aile doktoruna gittim dedi turkiyede 30 yas ve ustu olmaniz gerekiyor!!!! belki yalan soylemistir cunku yabanciyim!
ben aile doktoruna gittim dedi turkiyede 30 yas ve ustu olmaniz gerekiyor!!!! belki yalan soylemistir cunku yabanciyim!
M motherman Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2019 12 0 1 35 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi motherman #4 malii .!.: 27 yaşımdaydım doktorum yapmamız lazım demişti bana Genişletmek için tıkla... ben aile doktoruna gittim dedi turkiyede 30 yas ve ustu olmaniz gerekiyor!!!! belki yalan soylemistir cunku yabanciyim!
malii .!.: 27 yaşımdaydım doktorum yapmamız lazım demişti bana Genişletmek için tıkla... ben aile doktoruna gittim dedi turkiyede 30 yas ve ustu olmaniz gerekiyor!!!! belki yalan soylemistir cunku yabanciyim!
G Gidiyorumm Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2016 253 261 53 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi motherman #5 Smear testi her kadına yapılır diye biliyorum
malipina Kasabın karısı Pro Üye 9 Ocak 2009 24.136 113.813 1.123 40 K.K.T.C. 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi motherman #6 motherman .!.: ben aile doktoruna gittim dedi turkiyede 30 yas ve ustu olmaniz gerekiyor!!!! belki yalan soylemistir cunku yabanciyim! Genişletmek için tıkla... yaşınız genç diye gerek görmemiş olabilir.ama normalde her kadına önlem amaçlı yapıyolar.başka bi doktora giderseniz yapıcaktır büyük ihtimal
motherman .!.: ben aile doktoruna gittim dedi turkiyede 30 yas ve ustu olmaniz gerekiyor!!!! belki yalan soylemistir cunku yabanciyim! Genişletmek için tıkla... yaşınız genç diye gerek görmemiş olabilir.ama normalde her kadına önlem amaçlı yapıyolar.başka bi doktora giderseniz yapıcaktır büyük ihtimal
M motherman Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2019 12 0 1 35 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi motherman #7 a malii .!.: yaşınız genç diye gerek görmemiş olabilir.ama normalde her kadına önlem amaçlı yapıyolar.başka bi doktora giderseniz yapıcaktır büyük ihtimal Genişletmek için tıkla... tesekkurler aslinde ben okudum 2 tane test var hpv ve pap smear ve hpv normalde 30 dan sonra yapilir ve bazen iki test beraber yapildigi icin 30 dan sonra gel diyorlar. neyse 3 ay falan da bekleriz
a malii .!.: yaşınız genç diye gerek görmemiş olabilir.ama normalde her kadına önlem amaçlı yapıyolar.başka bi doktora giderseniz yapıcaktır büyük ihtimal Genişletmek için tıkla... tesekkurler aslinde ben okudum 2 tane test var hpv ve pap smear ve hpv normalde 30 dan sonra yapilir ve bazen iki test beraber yapildigi icin 30 dan sonra gel diyorlar. neyse 3 ay falan da bekleriz
M motherman Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2019 12 0 1 35 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi motherman #8 Niloya15 .!.: Smear testi her kadına yapılır diye biliyorum Genişletmek için tıkla... malesef bana 30 dan sonra gel dediler belki cun bedava yapmak istiyordum da zaten aile doktoru bedava
Niloya15 .!.: Smear testi her kadına yapılır diye biliyorum Genişletmek için tıkla... malesef bana 30 dan sonra gel dediler belki cun bedava yapmak istiyordum da zaten aile doktoru bedava
L Ljdsbk Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2018 902 529 103 8 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi motherman #9 Ben ilk smear testini 27 yasinda verdim hic oyle bi yaş sınırı oldugunu düşünmuyorum