Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya suyunun etkisi ? :)

Geçen gün denedim . Çok fazla güneş olmamasına rağmen uçlarında ilke göre hafif bir açılma oldu :) Tabii ilk seferinde yaptığımda diplerimin rengini hafif soldurmuştu . Ayrıca gerçekten de papatya suyunun içine limon da eklenince daha iyi etkisi olacağını düşünüyorum :)

bende saçımda boya yokken denemişdim çok besliyo saçı hemde güzel bir sarı tonu oluyo tabi kumral saçlara siyah saçda bi etki gösdericeğini pek sanmıyorum kış için papatya suyuda var eczanede fönle uygulanıyomuş buda iyi fikir saçı boyasız olanlara

Son düzenleme:
doğal saç rengi üzerinde etkisi oluyor ancak saçınız kumral tonlarındaysa.
benimki kayu kestane yıllar önce denemiştim saçımda kızıl parlamalar olmustu
koyu renklerde pek güzel olmuyor :)

ben bundan 2 sene önce her banyo sonrası kullanıyodum saçlarım kahverengiydi. aşırı olmasada hafif bir kızıllık ve açık karamel tonlarnda birşey olmuştu çok hoştu gerçekten :)

sadece saç uclarım çok kırılmaya başlamıştı ve kurumuştu da balsam falan uygulamadığım içindi :(

Son düzenleme:
kızlar ben 2 sene önce papatya suyunu denedim çok çok az etkisi oldu farkedilmeyecek kadar sinirim çok bozuldu sonraki sene oksijenli su sürdüm ama güneşte bekletmedim fön makinesi ile kuruttum herkes çok güzel olmuş açılmış falan dedi :)) ama saçlarımı çok kırdı :2: bende bu sene papatya yağı sürmeye karar verdim. onunda saç rengini açtıgını duymuştum :) deneyeceğim etkili olursa haber veriririm :9:

eminim aranızda papatya suyunu deneyen olmuştur. Bugünlerde papatya suyunu denemek istiyorum. Ancak kötü bi sonuç almaktan korkuyorum açıkçası. Herkes farklı şeyler diyor çünkü. Bazıları papatya suyunun saçı kuruttuğunu söylüyo , bazıları kızıllaştırdığını .. Saçımın rengi koyu değil zaten ama 1-2 ton açılmasını istediğim için denemeyi istiyorum. önce saçlarımın uçlarına uygulasam 1-2 kere daha sonra rengin tonu hoşuma giderse dipten itibaren uygulasam kötü mü olur ? Yani diplerle uçlar arasında bir fark olur mu ? Ya da papatya suyunu bütün saçımıza uyguladıktan sonra saçımızın her yerinde çeşitli sarımsı bir renkle karşılaşır mıyız ? Yardımcı olursanız çok sevinirim (:

yaptım deme sakın:((( ben bızzat dogal saçlarıma 20 gun evvel papatya uygulamakla hayatımın en buyuk hatasını yaptım sanırım................ :43: Turuncu oldum ben

Kızlar bende çok merak etmiştim papatya suyuyla saçımın rengini açarsam nasıl olur diye. Şu an saçlarıma gerçekten çok bayılıyorum. Hafif ıslak saçımın uçlarına papatya suyu sürdüm(spreyledim) ve saçlarımın ucu kuruyana kadar güneşte oturdum. Bunu iki gün yaptım ve saçlarımın uçları şu anda hafif kızıl(benim saçlarım normalde kahverengidir) ve en uçları hafif sarı-kızıl bir tonda. Benim saçım 2 ton açıldı papatya suyunu saçıma uygulayınca. Saçımın tamamına uygulamadım. Ancak arkadaşım tamamen saçına uyguladı ve şu an onun saçları hafif kızıl bir tonda. Size papatya suyunu saç açmak için tavsiye ederim bence çok hoş oldu saçım.

Benim saçlarım kızıldı ben kızıl kapansın diye yoğun küllü kumral boyadım fakat kızıl kapanmadı sadece diplerime etki etti boya diplerim baya açık oldu.. Saçlarım kapalı alanda kahverengiye benziyor açık alanda direkt kızıl.Saçımın rengini sevmiyorum o yüzden iki farklı renk var. Acaba papatya suyuyla açsam nasıl olur fikriniz var mı?

Back
X