Papetto park beşik kullananlar

Arkadaşlar gitti gidiyordan papetto marka park beşik beğendim.Bu markanın park beşiğini kullanan varmı?
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/oyun-parki-besik-karyola-salla-sivi-sensorlu-mp3-132151095
Ben kullaniyorum ve de cok memnunum cok saglam hemde aynisi rengi de cik guzel ben kizim biraz buyudugu icin cibinligi cikardim gece emzirmeye alirken zor olmsain diye ister takar ister cikartirsin senin kararin genisligi saglamligi da mukemmel ben al derim begendiysen saglikla gule gule buyut bebegini

Ben kullaniyorum ve de cok memnunum cok saglam hemde aynisi rengi de cik guzel ben kizim biraz buyudugu icin cibinligi cikardim gece emzirmeye alirken zor olmsain diye ister takar ister cikartirsin senin kararin genisligi saglamligi da mukemmel ben al derim begendiysen saglikla gule gule buyut bebegini

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın siparişi verdim bile :)

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın siparişi verdim bile :)
kızlar memnunmusunuz bende sıvı sensörlü kubbeli bir modelini begendimde,memnunmusunuz

Ben cibinlikli modelini aldım cnm çok güzel ve sağlam ama içinde yataklı olanı almıştım bence yataksız olanlardan al çünkü incecik bi sünger onda yatıramazsın bebeğini
anladım canım zaten öyle yapmayı düsünüyorum peki sallanabiliyormu sallanırken ses cıkartıyormu cok sordum kusuruma bakma canım:KK22:saglıkla büyüt yavrunu canım hayırlı dogumlar

Back
X