Papp-A değeri / İKİLİ TEST

merakettiklerim123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2024
398
124
23
Merhaba

PAPP-A ve MOM testi benim gibi yüksek çıkan var mı ikili testte? Bana yardımcı olur musunuz bunlar ne demek? Yorumlayabilecek biri var mı?

Eklentiler

• 434FB932-9E47-492C-A74B-7D80FBFBCC43.webp
    434FB932-9E47-492C-A74B-7D80FBFBCC43.webp
    83,9 KB · Görüntüleme: 22
Sigara kullanmıyorsunuz dimi . Ben kullandığımı söylemiştim onlar kullanmıyor olarak girdiği için o değer yüksek çıkmıştı kendi doktoruma atmıştım sonucunu bana tek başına birşey ifade etmiyor demişti .

Sigara kullanmıyorsunuz dimi . Ben kullandığımı söylemiştim onlar kullanmıyor olarak girdiği için o değer yüksek çıkmıştı kendi doktoruma atmıştım sonucunu bana tek başına birşey ifade etmiyor demişti .
Yok hayır kullanmıyorum, ben de şimdi doktora geldim inşallah bi sorun çıkmaz. Siz gittiniz mi perinatologa? Bi de sigaraya nasıl bir ilgisi olabilir anlamadım

Yok hayır kullanmıyorum, ben de şimdi doktora geldim inşallah bi sorun çıkmaz. Siz gittiniz mi perinatologa? Bi de sigaraya nasıl bir ilgisi olabilir anlamadım
Sigara kullanıldığında farklı değerlendiriliyormuş doktorum bana açıkladı ama şimdi aklımda çok fazla kalmadı. Benim ultrason görüntüsünde herhangi bir sorun görülmediği için ve sonra 4 lü taramamda bir sorun çıkmadığından perinatoloğa yönlendirilmedim . Detaylı ultrasında gittim perinatoloğa .

Gittiniz mi bir sorun yoktur inşallah 🤲🏻
Gittim, adamın dedikleri pek tatmin etmedi beni. Diğer değerlerim risklerim yani düşük sadece bu yüksek olduğu için ortalamaya bakılır genel olarak bi sorun görmüyorum dedi. Ama içim hiç rahat etmedi. Galiba nipt testi de yaptıracağım. Siz nasıl atlattınız bu süreci

Back
X