para biriktirebilen varmi

krmzsyh

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
35
1
6
İstanbul
slm..ya allah askina ev hanimi olupta para biriktirebilen varmi aranizda.3 ay once ozlem denizmeni izledim biriktireyim dedim o gun bugundur kurus bile atamaz oldum kenara.nedir bu isin sirri bilen varmi.gunluk aliyorum esimden aksama kadar para kalmiyo.adam evde yemek bile yemez.sinir oluyorum kendime.bi komsum var evinin perxesinden halisina hep kendi parasiyla aliyo o kadar hosuma gidiyoki anlatirken gozundeki gurur.var bi sir ama ben cozemiyorum

canım kaç cocuğun var ve ne kadar bırakıyor inan ki birde tek kadınla olmuyor kocanın da yardımcı olması lazım

Tek cocugum var.ama kocam tutumludur hemde cok.ickisi sigarasida yok.zaten ben ailevi bi yatirim olsun diye degilde benimde bi katkim olsun diye istiyorum biriktirmeyi.bide arkadaslardan duyutorum sunu ben aldim bunu ben yaptim su kadar param var bankada bu kadar altinim oldu hosuma gidiyo.allah ici 1 liram yok benim kenarda.durumumuz iyi allaha sukur ama esnaf esim ne olacagi belli olmaz ki.

Duruma gore degisiyo harcligim gun geliyo 50 veriyo gunluk gun geliyo 20 belli olmuyo.sigaram var hergun o allahin cezasina 6.50 veriyirum.o kadarlada kalmiyo hersey olsa sigara icin gidiyorum markete illa baska biseyde aliniyo.yok indirim yok ihtiyac derken.bide japon pazari evimin alti galiba oraya hic girmemeliyim

bende de ayni dert var canim ya :26:
bir türlü biriktiremiyorum :ssz:
benim bir arkadasim var o da öyle cüzdanin kenari kösesi para dolu Allah bereket versin :31:
nasil biriktiriyo anlamadim gitti :ssz: birde benim elime ondan daha cok para geciyor :ssz:
cok kiziyorum kendime coook :19:

Duruma gore degisiyo harcligim gun geliyo 50 veriyo gunluk gun geliyo 20 belli olmuyo.sigaram var hergun o allahin cezasina 6.50 veriyirum.o kadarlada kalmiyo hersey olsa sigara icin gidiyorum markete illa baska biseyde aliniyo.yok indirim yok ihtiyac derken.bide japon pazari evimin alti galiba oraya hic girmemeliyim

sen zaten para biriktiremediğini söylemişsin ilk önce ne yap ne et sigarayı bırak sana yazık parana yazık iki çok markete gitmemeye çalış

Yeni çalışmaya başladım paramı da car çur etmek istemiyorum onun için her ay 500 lira gibi parayı biriktirmek için ayıracağım 3 yıl sonra evlenicem ama daha bir kurusum bile yok sözlümle evimizi esyamızı herseyımızı beraber alıcaz olurda gunun birinde ayrılsak bile bana yatırım kalsın istiyorum simdi sizlere sorum her ay gram altınmı ceyrek altınmı yoksa ata altın olarak mı biriktiryim altın daha karlı diye duymustumda

Karar vermekle basliyo heesey aslinda.dun gittim 150 liralik borcum vardi kapttim.bi defter aldim kendime oturup 1 haftalik yemek menusu hazirladim zaten dedigim gibi esim yemiyo ama ben hala yiyor gibi corbasiyla pilaviyla hersey hazirlardim.dogal olarakta cogu cope.simdi ona gore hazirladim menuyu bugun etse yarin sebze ama tek cesit.
Gerekli seyleride yazdim.bir kisminida bos biraktim sayfanin orayada aldigim en ufak seyleri bile yazmayi dusunuyorum.bakalim 1 hafta da neye ne kadar harcamisim ne kadar biriktirebilmisim.
Ah bide su sigara belasi olmasa...

Son düzenleme:
merhaba arkadasm ;) hem
butcen hem sagligin icin sigarayi biraksan keske yazik o paraya. kac gunde bi aliyosun bilemiyorum
ama en kotu haftada 1 al gunde 3 tane falan icersn. japon pazari da yok 1 lira yok 2 lira yoldan cikario insanlari :) alacak seyin sonu yok ben olsam 20 tl aliosam hergun yarisini ayirirdm koseye birikenle 10 dolar filan alin heves edersiniz oyle oyle :) unutmayin her yeni, eskir :)

Back
X