Para buldum...

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
Kızlar sabahtan beri aklıma takılan bir şey var sabah temizlik yaparken yatagımın altında yerden para çıktı nolmuş yani çıkabilir diyebilirsiniz ama 200 tl çıktı..
hiç paramız kaybolmadıda, eşimle şirketin hesabını tutuyorduk yatak odasında hesap yapardık bazen ordan düştü desem hesapda açık çıkardı eşim şirket degişti ama ordan daha maaş almadı aslında uzun zamandır temızlıkte yapmıyordum nekadar zamandır para orda bilmiyorum ama sonuçta yoklugu fark edılmıycek bı mıktar degıl şaşırdım kaldım nerden çıktı o para eşim benden gizli para tutuyo olamaz diye düşünüyorum ama paranın benım olmadıgındanda emınım off napcam o parayı şimdi.

Yatak odanıza sizden başka giren birisi olmadıgına göre para ya sizin yada eşinizin ama siz eminsiniz kendinizin olmadıgından o zaman geriye eşiniz kalıyor 200 tl ona aittir belki oraya düşürdü ve unutup gitti farkında olmadan,yada para biriktiriyor ve saklama yeri olarak yatağın altını seçiyor.

Son düzenleme:
döşeğin dibindemi yoksa yerdemi eşiniz saklamış olabilir erkekler bazen kötü günler için atabiliyorlar kenara
kendi eşimden bilirim evde bir miktar bırakır hastalık var sağlık var der belki sizin eşinizde öyle yapmıştır

Niye bu kadar çok dert ettiyseniz anlamadım Sanki hırsızlık yapılmış gibi tedirgin olmuşsunuz. Sizden birinin işte, büyütmeyin...

saklama yeri olamaz çünkü parkenın üstünde duruyordu baza yüksek oldugundan aslında egılınce görülcek şekılde duruyodu para yanı saklanmısa benzemıyorduda

ikinizden birinin olduğuna göre; üzümünü ye bağını sorma

Niye bu kadar çok dert ettiyseniz anlamadım Sanki hırsızlık yapılmış gibi tedirgin olmuşsunuz. Sizden birinin işte, büyütmeyin...

acaba şirketten kalmış olabilirmi diye çünkü o kul hakkına girer oda hırsızlık sayılır diye aklıma takıldı

yok saklama degıl parkenın üstündeydı

eşine sor niye bu kadar düşünüyorsunki, senlik bi durum yok suçunda yok. çokta önmeli değil bence.

bdv topiklerinde dolaşa dolaşa her şeyden şüphe eder boyuta ulaşıyoruz
bence bu bi dert diil, belki eşinde dikkatsizlikle eksik saydı ya da saydıktan sonra cebine koyarken düşürdü.
senden gizli birikim yapcak olsa yatağın altında 200 tl olmazdı.
bence gelince eşine hiddetlenmeden para buldum yatağın altında demen cevabını bulaman yeterli olacaktır

Şirketin hesaplarında açık çıkmadı diyosun. O zaman için rahat olsun dert etme onu sen. Bi döşeğin altına, eski çantana at ve saklamaya devam et bence :)

bencede çok önemlı birsey değil eşimede sordum zaten ama aslında ben eger bizim degilse ki öyle oldugunu düşünüyorum şirkete geri vermelımıyım onu düşünüyorum daha çok biz biraz hak geççek diye pimpirıklıyızdırde.

Şirketin hesaplarında açık çıkmadı diyosun. O zaman için rahat olsun dert etme onu sen. Bi döşeğin altına, eski çantana at ve saklamaya devam et bence :)

dimi ama zamanı gelince kullanırım hemde havadan para ne güzel harcanır:)

Emin olamıyorsanız ya şirkete aktarın veya ihtiyaç sahibine verin.

200 lirayla kimse zengin olmaz, verirseniz vicdanınız rahatlar.

Sizinse de sadaka yerine geçer ve sizi kazadan-beladan korur.

Benim iki yatak odam var dolayisiyla ikide yatagim..sizi okuyunca ikisininde altini ustune getirdim valla.esnaf adam belki dusurmustur diye.yok yok...
Saka bir yana bencede dert etmeyin yolda bulmamissiniz ya sizindir yada illa sahibi cikar.uzmeyin caninizi

Son düzenleme:
Çok kafana takıosan bildiğin bi gariban birine ver harcasın üstünede sevap alırsın hemde senden çıkmış olur ...ben yolda cüzdan bulmuştum seneler önce içinde sadece para vardı babam gariban birine verdi kış günüydü hemde sobalı evde oturuolar kömür almışlar demişti çok mutlu olmuştum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…