Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eder tabiki şimdiki halime hamdolsun ama biraz daha kazanabilsem (ben çevremdekilere para harcamayı çok severim.ihtiyaç sahibi olanlara )yardımı bol bol ederek ruhumu mutlu ederim.ruh mutluluğu kadar güzel bişi yok. Rabbim herkese içindede bana ve eşime hayırlı rızıklar nasip etsin çevremizdekilerede rıza bulmak için yardım ededlim amin
Sahip olamadığım şeyler var.Bazen onlara ufak ufak ulaşıyorum.Fakat zamanla onlardanda sıkılıyorum.
İnsanoğlu hiçbir zaman doymuyor.Rabbim zengin ettirip sapıttırmasın kimseyi...
Para kesinlikle mutlu eder. %100 mutlu olmak için tek gereken şey para değildir, ama insan zaten asla tamamen mutlu olamaz.
insanlar doyumsuzdur, hepimiz daha fazlasını isteriz bu hayatta. 2 verirler biz 3 isteriz. paradan da böyledir, aşktan sevgiden de.
ben hepimizin içinde bir arsızlık olduğunu düşünüyorum. para da bu arsızlığı bastırmak için bir araç.. sağlık olmadan hiç biri gerçekleşemez tabi.
ama şu dünyada parasız hiç bir şey yapılmadığı kesin.
Çok komplike bir konu…. Yani nice çok paralı insanlar var ama mutlu değil gerçekten. Rahmetli Sakıp Ağa’nın bir sürü fabrikası vardı, yatları katları ama ondan araba isteyecek çocuğu özürlüydü…kimse böyle olsun istemez değil mi? Tatile gittiğim zaman o 5 yıldızlı otellerde tek çocuklarıyla tatil yapan uzun zamandır kaldığı belli olan kadınları görüyorum. Belli yani doğuştan zengin tipler….dertleri yokmuş gibi, ekmek elden su gölden gibi görünüyor…ben de izin aldığım 1 haftaya çok şey sığdırmaya çalışan yanyana şezlonlarda güneşlenen Beşiktaş karakterlerini yansıyor gibiyiz o tiplerle. Şöyle bir bakıp iç geçirmediğim olmamıştır hani… sonra kendi hayatıma bakıyorum… bin kez şükrediyorum her şey için… sonra tablo değişiyor… çok yorgun, uykusuz olduğum zamanlar eşime takılıyorum “ keşke az daha zengin olsaydın da çalışmasaydım “ diye. Her şakanın altında yatan gerçek payını unutmamak lazım…
Ammaaaa fakir ama gururlu genç modası geçti bence… para da lazım yani. Mesela çocuğun hasta hastaneye götüremiyorsun. Ben böyle aşka başlarım… azcık para da lazım…hırs yapmamak lazım bunu. Fakat çok paramız olursa neler yapacağımızın hayalini kurmak da masumane bir durumdur hepimiz için.