Para istemekle yanlismi yaptım?

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
Hanımlar fikrinize ihtiyacım var..Çok samimi olduğum bir kuzenim var kendisini kardeşim gibi yakın görüyordum.ben evliyim o bekar ve erkek.samimi derken zaten ben genelde mesafeli bir yapıdayim ama kendisi şehir dışında olmasına rağmen bana ev gormeye filan geldi çok ilgili bir yapısı var.birkac ozelini filan anlattı ne bilim evlilik noktasında bikac yardimim dokundu ama nasip olmadı.neyse bizde bu dönemde birseyden dolayı borca girdik bende yakın cevremden arkadaşlarımdan filan borç istedim ve verende oldu,vermeyende oldu.benimde aklıma bu kuzenim geldi kardeşim gibi gördüğüm için kendisinden borç istememin bir mahsuru yok gibi düşündüm ve msj attım zor durumda kaldık işte şu zaman da sana oderiz inş dedim.Zaten ben çok çekinerek istedim ama bana çok enteresan cevaplar verdi.Şuan veremem vermek isterdim ama mümkün değil v kısa cevaplar verdi.inanin ilk defa istedim zaten ve bizim odeyecegimizi adı gibi bilir diye düşündüm.ama bana inanın vermemesi hiç koymadı olabilir tabiki..Durumu yoktur.bir planı vardir varsada.anlayisla karşılarım.ama tavrı tarzı beni çok kırdı.Yani resmen kaçamak cevaplar ve lafı dolandirma hali filan.ve biz borç bulduk oduyoruzda şükür.yalniz onun o tavrını unutamıyorum.birde neyaptiniz skıntınız ne oldu diye ne aradı ne sordu..sanki para istemem den hoşlanmadı.sizce hatami yaptim? Birde kendisine kirildigimi soyleyeyimmi ne dersiniz hanimlar

Bana cevabi gayet normal geldi. Akabinde arayip sormasini beklemeniz de gereksiz. Kirilmaya hakkin da, kirilmani gerektirecek bir durum da yok.
Canım o meblağı veremicek durumda değil.maddi durumu çok iyi.Birikimi var.bana cimrilik ten vermedi sankii.yani bayan olarak ondan para istemem ayıp gibi geldi

Canım o meblağı veremicek durumda değil.maddi durumu çok iyi.Birikimi var.bana cimrilik ten vermedi sankii.yani bayan olarak ondan para istemem ayıp gibi geldi
Parasi var diye vermek zorunda degil. Cimri olmasi da gerekmez. Belki prensip olarak borc vermiyordur. Belki baska planlari var. Bilemezsin. Kirilacak bir durum goremiyorum.

Para onun ister verir ister vermez. Maddi durumu iyi diye para dağıtmak zorunda mı bu adam??? Madem ayıp istemeseydiniz, bankadan isteyin.

Bu bi prensip adı cimrilik değil.
Ha kefil olmuşsun ha borç vermişsin ikiside aynı şey.
Kırılıcak bişey yok bunda

Hiç kimseden para istemem isteyenlerden de sogurum...banka var kredi çeksenize...kimse parayi başkasina borc vermek icin kazanmaz...herkes parasinin hesabini kendi bilir...olan da vermek zorunda degildir aile de dahil buna...bakış açınızı degistirin....

Parasi var diye vermek zorunda degil. Cimri olmasi da gerekmez. Belki prensip olarak borc vermiyordur. Belki baska planlari var. Bilemezsin. Kirilacak bir durum goremiyorum.[/QUOT :) kirpicik kızma hemen tabiki mecbur değil ama bana kendimi kötü hissettirdi inanki nasıl anlatsam.yoksa inan borç istemek çok zor birşey.

Hiç kimseden para istemem isteyenlerden de sogurum...banka var kredi çeksenize...kimse parayi başkasina borc vermek icin kazanmaz...herkes parasinin hesabini kendi bilir...olan da vermek zorunda degildir aile de dahil buna...bakış açınızı degistirin....
Canım bence bu zihniyetten dolayı kredi çekip iki katı ödüyoruz inanın o benden isteseydi seve seve ona bunu hiç hissettirmeden verirdim.Allah muhtaç etmesin

Hihihihi kizdim gibi durmus da kizmadim. Yazida bazen tam aktaramiyor insan duygularini. Hic bozmadan aynen devam edin bence iliskinize kimse para var diye kimseye borc vermek durumunda degil. Sen borcu veririz diyorsun ama bir de dusun ki basiniza bir is geldi veremediniz ya da kuzenin belki birinden saglam kazik yedi. Bu devirde insan iyilik yapmaya bile cekiniyor. Bakis acini degistirmelisin.

Bu devirde hala eşten dosttan borç isteme... Banka diye birşey var. Siz faiz ödemeyeceksiniz diye o niye size güvenmek zorunda kalsın ki. Para vermiyorum diye isterse babam küssün umrum olmaz.
Durumum iyi olsun zor durumda kalsın inan şuanda bile destek olurum.belkide güvensizliği kalbimi kırdı bilemiyorum.cok uzun süre değildi 6 ay sonra vericektik.

Parasi varmi bilemeyiz.belki var saniyorsunuz ama yoktur.
Keske kisa mesajla cevap vermek yerine arayip izah etse daha yerin de olurmus

Back
X