Hanımlar fikrinize ihtiyacım var..Çok samimi olduğum bir kuzenim var kendisini kardeşim gibi yakın görüyordum.ben evliyim o bekar ve erkek.samimi derken zaten ben genelde mesafeli bir yapıdayim ama kendisi şehir dışında olmasına rağmen bana ev gormeye filan geldi çok ilgili bir yapısı var.birkac ozelini filan anlattı ne bilim evlilik noktasında bikac yardimim dokundu ama nasip olmadı.neyse bizde bu dönemde birseyden dolayı borca girdik bende yakın cevremden arkadaşlarımdan filan borç istedim ve verende oldu,vermeyende oldu.benimde aklıma bu kuzenim geldi kardeşim gibi gördüğüm için kendisinden borç istememin bir mahsuru yok gibi düşündüm ve msj attım zor durumda kaldık işte şu zaman da sana oderiz inş dedim.Zaten ben çok çekinerek istedim ama bana çok enteresan cevaplar verdi.Şuan veremem vermek isterdim ama mümkün değil v kısa cevaplar verdi.inanin ilk defa istedim zaten ve bizim odeyecegimizi adı gibi bilir diye düşündüm.ama bana inanın vermemesi hiç koymadı olabilir tabiki..Durumu yoktur.bir planı vardir varsada.anlayisla karşılarım.ama tavrı tarzı beni çok kırdı.Yani resmen kaçamak cevaplar ve lafı dolandirma hali filan.ve biz borç bulduk oduyoruzda şükür.yalniz onun o tavrını unutamıyorum.birde neyaptiniz skıntınız ne oldu diye ne aradı ne sordu..sanki para istemem den hoşlanmadı.sizce hatami yaptim? Birde kendisine kirildigimi soyleyeyimmi ne dersiniz hanimlar