bu devirde para meselesinde güven diye birşey mi kaldı? ayrıca güvense bile size vermek zorunda değil. ben olsam ben de sizin gibi birine hayatta beş kuruş vermem ya, cevaplarınızın farkında değilsiniz. yok birikimi var yok cimrilikten vs. ne kadar ayıp birşey yaptığınızın farkında mısınız siz? bu adam yardım kuruluşu mu size belki de zorluklarla elde ettiği parasını versin? 6 ay da bayağı uzun bir süre. yani öyle bir anlatıyorsunuz ki siz dünyanın en iyi insanısınız ama diğerleri kötü, size borç vermeyen kuzeniniz de dünyanın en cimri adamı. zihniyetinize bravo gerçekten. ayrıca size samimi birşey söyleyeyim mi, maddi konuların samimiyetle falan hiç alakası yok. benim çok samimi bir arkadaşım var mesela, kendisini de çok severim ama hayatta borç vermem, borç falan da almam. üniversite zamanlarında birkaç kez malum öğrencilikten 3-5 kuruş verme alma durumumuz oldu, daha doğrusu o benden isterdi. mevzu da şu şekilde mesela kantine gidiyoruz, 3-5 TL'lik birşeyler almak istiyor ama sen alır mısın ben sana sonra versem, olur mu? derdi. birkaç kez olur deme gafletinde bulundum ve o paralar geri gelmedi. şimdi öğrenciyken 5 TL büyük paradır çünkü hepimiz fakirdik. benden aldığı borçları ödemediği gibi hatırlattığım zaman bozuluyordu, yüzü falan değişiyordu. baktım olmuyor, canım sıkılıyor, vermedim bir daha. üstümde yok, kusura bakma vs. şeklinde birkaç kez geçiştirince bir daha istemedi. yok yani para konusunu güzel ilişkilerinize KARIŞTIRMAYIN, nokta.