- Konu Sahibi cimcime1242
Ben evlendiğimden beri ne zaman kaynanamlara gitsem sürekli para konuşulur hep bize aldıkları şeylerin borçlarından bahsedilir şu kadar kaldı bu kadar ödüyoruz filan diye bide bizim düğün için kredi çekmişler onun ödemeleri çıkar hep karşıma ki bu beni rahatsız etsede tahmin edersiniz ki bişey diyemiyorum. Sonunda bitti mobilyaların taksidi de kurtuldum. Bide kızdığım nokta onların yaptığı masraftan çok benim ailem yaptı aldıklarının fiyatıyla benim getirdiklerim arasında dağlar kadar fark var ama bunu ne ailem nede ben söz konusu etmedik çünkü çok gururlular hemen küserler eşimi üzmek istemediğimden susuyorum.bebeğim olucak allah nasip ederse geçen hafta annemle alışverişe gittik annem bebeğime ne gerekiyorsa aldı hatta fazla fazla aldı sağolsun bundan 2 gün öncede kaynanam gitmiş ama sadece çikolata filan almış oda sağolsun düşünmüş.neyse nankörlük etmicem ama geçen hafta onlara gittik işte kızıma çikolata aldım ama kafama takılıyo hastaneye gelenlere yeticekmi dedi eşimde anne biraz daha alırız yeter takma dedi aaa oğlum tanesi kaç para biliyomusun sen dedi kaynım ordan atladı 50 tanesi 50 tl dedi bişi demedim. Bana annen ne aldı şunu aldımı bunu alsaydı filan sürekli soruyo yahu sen ne aldın da soruyosun annemin aldığını dicem diyemiyorum.en son bana dedikleri hastane çıkışı kaç tane aldı annen dedim 1 aa keşke 2 tane alsaydı, dedim bende anneme 2 tane al diyemem ananede bi yere kadar yani ben alırım kızıma dedim suratı düştü.dün akşam hastane çıkışı almış gösteriyo bana bide kapı süsü almış hastane için teşekkür ettim kaynım demez mi onun üstüne amcasından yazıcam parasını ben verdim 50 tl diye bende ipler koptu artık dedim ne görgüsüz adamsın sen ya insan aldığı hediyenin parasını söylemez diye çıkıştım ama artık dayanamadım ya sustular hepsi birden sizce çok mu sert çıkışmışım yada iyi yapmışmıyım bundan ders çıkarırlar mı?