para mevzusu. .

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kararsız kaldım. .
Yarın sabah gidip 60 bin TL lik bi kredi cekme düşüncemiz var ama..
Her ay maasimi zin 1500 tl si nereye gidiyor hic anlamıyoruz.. eşim de bu parayı bi yere b ağlamaz sak uçup gidiyor dedi ve araba alma fikrini attı ortaya.. Aslında ev almıştık 1 buçuk yıl borcu kalmıştı. . Şimdi arabayi da alınca biraz sıkışacagiz mecburen.. hesaplarıma göre yine geciniyoruz ama tutumlu olmamız gerekecek.. eşim e gecinemezsek ne olur dedim 60 binlik arabayi satar 30 bine çeviririz dedi.. mantıklı geldi.. bi yandan da eşim çok hevesli onu kırmak istemiyorum. . Tutumlu da bir adamdir benden çok düşünür para islerini.. ikimizde çalışıyoruz memuruz ama rahat rahat yaşamak varken hiç ay sonunu düşünmeden yaşamak varken çok mu abartmış oluruz.. offf... çıkamadım içinden. .daha almak istediğim bi sürü şey vardı. . Yemek takımı. Fissler düdüklü tencere filan.. kalir sanki onlar.. Bidr bebek dusunuyoruz bilemedim .. esim cok hevesli ama. Daha önce hiç bişeyi olmamış bi çocukluk hayali bile olmamış fakir bi aile bisikleti dahi olmamış ve hep üzülür. .. Araba da bu kızlar. . Ne diyorsunuz.. rav 4
Toyota-RAV4.webp
toyota-rav4-2.webp

Bebek düşünüyorsanız sıkışırsınız muhtemelen ama 60 binlik arabayı alıp daha sonra sıkıştığınızda 30 binlik arabaya çevirmek mantıklı. Eşiniz de tutumluymuş zaten ...

Bişeyler yapılmazsa para uçup gidiyor gerçekten bende hep biryere bağlama taraftarıyım birikmişiniz yok galiba direk 60 bin çekeceksiz geri ödemesi nekadar olacak?
Kendi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar paranız kalsa yeter çocuk zaten hemen oldu diyelim 9 ay ozamana ev borcunuz biter

Sana bu yazdığım yorumu eşim görmesin:KK53: istediği arabaya izin çıkmıyoda:KK53::KK53::KK53:

Bişeyler yapılmazsa para uçup gidiyor gerçekten bende hep biryere bağlama taraftarıyım birikmişiniz yok galiba direk 60 bin çekeceksiz geri ödemesi nekadar olacak?
Kendi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar paranız kalsa yeter çocuk zaten hemen oldu diyelim 9 ay ozamana ev borcunuz biter

Sana bu yazdığım yorumu eşim görmesin:KK53: istediği arabaya izin çıkmıyoda:KK53::KK53::KK53:
Canim şimdi birikmiş 40 bin vardı eve peşinde verdik.. şimdi bunu 60 olarak ödeyeceğiz .. evet ev Bi te bilir o zamana

Bi de esim ısrarla olmadı satar iz diyor ama su an çok istiyor.. bende aslında ona zorlanır sak daha küçük arabaya gecme şartı ile izin verebilirim galiba ;)
Bence de eşin görmesin ;)

Sıkışırsak arabayı nakite çeviririz derken?zaten satarsanız geri siz zarar etmiş olacaksınız.
satışta ikinci el araba olacak.
Bence bir arabaya okadar para yatırmak bana hiçte mantıklı gelmedi.
Biraz uygun fiyatlı araba almak daha mantıklı.

Canim eşim De ödeme de sorun yaşarsak buluruz yolunu diyor ya..
Zaten bu arabanın ikinci eli 60 bin TL kuzum mm :) :) :) :)

arabadan hiç anlamıyorum zaten :KK70:

waaaaoooooowwwww 2.eli bile el yakıyormuş :KK45: e sizin istedikleriniz küçük harcamalar zaten onları alın ve arabayı 2 aycık daha erteleyin olmazmıki

Alın bütcenizi siz daha iyi bilirsiniz. Borç bitmiş olur. 1.5 yıl sonra biraz rahatlarsınız.

Canim şimdi birikmiş 40 bin vardı eve peşinde verdik.. şimdi bunu 60 olarak ödeyeceğiz .. evet ev Bi te bilir o zamana

Bi de esim ısrarla olmadı satar iz diyor ama su an çok istiyor.. bende aslında ona zorlanır sak daha küçük arabaya gecme şartı ile izin verebilirim galiba :KK66:
Bence de eşin görmesin :KK66:
Bizde evimizi yeni aldık ve şehir değiştirdik ayrıca bende araba istiyorum :KK47:ufak tefek çünkü iş yerim uzak zor oluyor küçük bişey alalım ben kullanayım istiyorum evimizin borcu 2 yıl.sonra sen ne istersen al diyorum:KK12::KK12: bu maçı ben kazancam:KK53:

Bu arada sayende içimide döktüm:KK31:

ben sizin geçen konunuzdan hatırlıyorum öğretmen olmak istiyordunuz işi bırakıp:KK14:
işiizi sevmediğinizi söylemiştiniz:KK14:
bebişte istiyorsunuz aniden bu işten çıkıp hayalinizin peşinden giderseniz araba borcu nolacako_O

b
Araba da insana gencken lazim ama 60 bin lik degil de daha ucuzlarina bakarsiniz.hem bebek olunca araba cok lazim olur.duduklu tencerede markayi napicaksin gezmek daha guzel
unu hic anlamadim anlamayacagim da. borca girip ihtiyac kapatilir tamam belki sma luks icin borca girmeyi anlamadim anlamayacagim...

Back
X