Para ve sermaye piyasalarını takip eden ve işlem yapan var mı?

rozalindaaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
67
31
88
mrb arkadaşlar evet biraz erkeklerin ilgi alanı gibi duruyor ama yurtdışında özellikle japonyadaki bayanlar çok aktif piyasaları takip ediyor al sat yapıyor. benim de hobim bu bu aralar. bir yandan kazanç haline de dönüştürüyorum ara ara. ilgisi olanlar yazsın aynı frekansda olmamız güzel olur arkadaş oluruz ortak paylaşımlarımız olur.

Merhaba
Ben de al sat yapmak istiyorum. Elim de bir miktar para ve altın var. Ama bu işe yeni merak saldım ve hiç bir şey bilmiyorum. Neden nasıl başlamalıyım, bana yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba
Ben de al sat yapmak istiyorum. Elim de bir miktar para ve altın var. Ama bu işe yeni merak saldım ve hiç bir şey bilmiyorum. Neden nasıl başlamalıyım, bana yardımcı olabilir misiniz?
Ben de bir senedir bişiler yapmaya çalışıyorum.işi bırakıp evde oturmaya başladığımdan beri. Borsada hissealdım sattım. Altın alıp sattım. Butun uygun platformları biliyorum ama naptın diye sorarsanız zarar etmedim kar ettim ama umduğum seviyelerde değil. Nerde oturuyorsunuz istanbul büyükçekmecede ben

Bende yeni yeni ilgilenmeye başladım birbirimize destek olabiliriz
Olur serenafcım tabiki çok mutlu olurum bir kız arkadaşım var bu konuları konuştuğum artsın isterim arkadaş dayım daha çok paylaşım ve tecrübe olur. Bir yerden başladın mı neler yapıyorsun sen nerde oturuyorsun

Ben de bir senedir bişiler yapmaya çalışıyorum.işi bırakıp evde oturmaya başladığımdan beri. Borsada hissealdım sattım. Altın alıp sattım. Butun uygun platformları biliyorum ama naptın diye sorarsanız zarar etmedim kar ettim ama umduğum seviyelerde değil. Nerde oturuyorsunuz istanbul büyükçekmecede ben
Merhaba, Antalya da yaşıyorum. Ben de borsa ile ilgili bilgi edinmeye başladım, bir kaç sayfa takip ediyorum. Sanal para ile borsa ya başlamaya karar verdim.

Evet, bir süre sanal para ile neler yapabilirim görmek istedim.
cilvenaz ben kaldıraçlı piyasaları denedim. viop ve foreks gibi. sakın girme zarar edersin onu baştan söleyeyim. borsa ise doğru hisselerde ve zamanında alım yaparsan uzun vadeli kazanırsın. kısa yani günlük borsadan al sat hiç tavsiye etmiyorum yıpranırsın ve doğrudüzgün kazanamazsın. benim bunlar tecrübelerimle sabittir ki matematiği analitik yönü kuvvetli bir insanım

Back
X