Cilt Bakımı Ürünleri ''PARABEN '' bulunduran nemlendiriciler hakkında...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Turuncu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
232
8
118
Arkadaşlar içeriğinde PARABEN ve türleri olan kremlerin meme kanseri yaptığı, kullananılmaması gerektiğini söyledi İbrahim Saraçoğlu. Evdeki bir çok kremde parabenin olduğunu gördüm.Moralim çok bozuldu. Nıvea baby nemlendirici bakım kreminde bile var(Probylparaben). Vaseline vücut nemlendiricisinde de aynı şekilde var.
Paraben barındıran kremleri burda paylaşalım lütfen...

avon'un gliserinli el kremi, oriflame'in tarçınlı ayak kremi ve papatyalı el kremi,
johnson s baby bebek kremi... hepsinde paraben buldum. diğer kullandığım markalara da baktıkça yazarım

Merhaba

Vaseline Türkiye'nin konu ile ilgili açıklaması aşağıda yer almaktadır

kullandığımız sabunlarda- şampuanlarda - deterjanlarda hep var....organik ürünler kullanmayı tercih edin derim ben.....organik sertifikalı ürünlerde var....

kizlar bende günes kremi ariyorum icinde paraben olmayan lütfen parabensiz günes kremi varsa yazarsaniz sevinirim

kizlar bende günes kremi ariyorum icinde paraben olmayan lütfen parabensiz günes kremi varsa yazarsaniz sevinirim

SHISEIDO Anessa SPF30,
Avene Cleanance Solaire Haute Protection SPF30,
Hamilton every day face light cream spf 50 ve tüm güneş koruyucuları,
Ducray SPF50+ Melascreen Creme Solaire Very high protection sun cream,
LA ROCHE-POSAY Anthelios SPF 30,
LA ROCHE-POSAY Anthelios XL SPF 30,
DDF Organic Sun Protection SPF 30, Uriage Milky Spray SPF30 High Protection,
L'occitane Sunscreen Veil High Protection SPF30,
Babe, Güneşten koruyucu krem 50 SPF,
Sebamed Multi Protect Sun Cream spf50,

Bu ürünlerde paraben bulunmuyormuş.
Bende güneş kremi alacağım ama hangisini alsam diye kararsız kaldım.
Parlamayn, terletmeyen bir krem arıyorum.

Dalan El Kremi
Neutrogena YOğun Bakım Kremi

Yine paraben ve türevleri bulunduruyor.

bende şimdi çantamda taşıdığım kremlere baktımda cire aseptine ve dove body silk te var.hobby zetin yağı özlü kremde yok:)

cnm tsk ediyorum ben babe almaya karar verdim hem nemlendirici özelligi de varmis

Benimde güneş kremine ihtiyacım var beyaz tenliyim kuru bir cilde sahibim yani cok kuru değil biraz karma cildimi nemlendircek yagısız
karartmıcak leke oluşumunu önliyecek krem önerirmisiniz lütfen..

Benimde güneş kremine ihtiyacım var beyaz tenliyim kuru bir cilde sahibim yani cok kuru değil biraz karma cildimi nemlendircek yagısız
karartmıcak leke oluşumunu önliyecek krem önerirmisiniz lütfen..

Benim cildim de beyaz, karma ve nemsiz, doktor önerisiyle La Roche Extreme Fluid Anthelios 50+ kullanmaya başladım. 1-2 senelik yerleşmiş sivilce lekelerim geçti. 5 yıldır kullanıyorum hala da devam ediyorum, o derece memnunum Gerçi silikon bazlı olduğu için gözenekleri tıkama durumu olduğu söyleniyor ama şimdilik bana iyi geliyor.

Zaten Paraben diye bir şeyin varlığını da ilk kez bu güneş kremini aldığımda kutusunda görmüştüm. Nedir ne değildir diye internetten aratınca meme kanseri riskini arttırdığını öğrendim ve o zamandan beri çocukluğumuzdan beri kullandığımız market kremlerini alamaz oldum. İçlerinde yok yok gerçekten, her türlü parabeni koymuşlar maalesef... Bir de o zamandan beri çevremdeki meme kanseri vakaları o kadar arttı ki!

Şimdi yüz için doktor tavsiyesi La Roche ürünlerimi, vücut için de arkadaş tavsiyesi Artemis Burç Kremimi kullanıyorum. Param yeterse de Nuxe Kuru Yağ alıyorum kampanya zamanlarında =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…