Paradox

dids

f & d
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2007
6.481
22
358
44
paradox-tv-series-2.jpg

Yapım: 2009 ~ Ingiltere

Yönetmen: Simon Cellan Jones

Tür: Bilim Kurgu

Oyuncular (ilk 5): Mark Bonnar, Emun Elliott, Chiké Okonkwo, Tamzin Outhwaite

Eğer geleceği görürseniz bunu değiştirebilir misiniz? Bu durum dedektif Rebecca Flint (Tamzin Outhwaite) ve astrophysicist Dr Christian King'i (Emun Elliott) böyle bir ikilemde bırakıyor. Dizinin pilot bölümünde güneş patlamaları ve sonrası görsel olarak ekranlara yansıyan olay-sonrası kareler ipuçu olarak veriliyor.

Alıntıdır

bu sitede hiç mi bilim kurgu severler yok yahu... kimse de girip şuraya iki satır karalamamış :1:
Paradox çok tatlı başlayan ve tatlı biten bir mini seridir. 5 bölümden oluşmuş ve hafızalarda hoş bir seri olarak kalmıştır..
İngiliz yapımları güzel olmaz hebele hübele zırvalıklarını ezberleyenlere güzel bir cevap olmuştur.. (tarihte sayısız İngiliz yapımı başyapıt olmasına rağmen hep konuşur bunlar)

son zamanlarda popülerleşen fiziğimizi halka oldukça geniş bir açıdan tanıtan nadide dizilerimizdendir.. yok efendim paralel evren yok solucan deliği yok olasılıklar falan derken izletir kendini.. merakla beklersin sonraki sahneyi büyük bir açlıkla..

dizi boyunca neden bu insanlar bu kadar hararetli diye düşünüp durmuştum, bir yukarıdan bakmalar, bir tavırlar, kaprisler... :9::9:

herkes herkese çemkiriyor :)

ben bu diziyi duymamıştım, açıkcası cnbc de çıkmayan ingiliz dizilerinden pek haberdar olamıyoruz, ama çok merak ettim tavsiyenle izlicem, dizi sitelerinde videolar boş, en yakın zamanda indirir seyrederim

ben bu diziyi duymamıştım, açıkcası cnbc de çıkmayan ingiliz dizilerinden pek haberdar olamıyoruz, ama çok merak ettim tavsiyenle izlicem, dizi sitelerinde videolar boş, en yakın zamanda indirir seyrederim

özel mesaj atacaktım ama özel mesaj butonunu bulamadım :)

1. bölüm
Paradox 1. Sezon 1. Bölüm izle, yabancı dizi

2. bölüm
Paradox 1. Sezon 2. Bölüm izle, yabancı dizi

3. bölüm
Paradox 1. Sezon 3. Bölüm izle, yabancı dizi

4.bölüm
Paradox 1. Sezon 4. Bölüm izle, dizi izle, Paradox 1. Sezon 4. Bölüm seyret, Paradox 1. Sezon 4. Bölüm full izle

5. bölüm
Paradox 1. Sezon 5. Bölüm izle, dizi izle, Paradox 1. Sezon 5. Bölüm seyret, Paradox 1. Sezon 5. Bölüm full izle

şimdilik buralar açık, bunlar da kapanmadan hemen izle derim :D

Back
X