paraf kredi kartı kullanan var mı?

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.592
723
selam hanımlar..

az önce halk banktan paraf kredi kartı başvurusu yapacaktım ama vazgeçtim..
çünkü ; nasıldır bilmiyorum.. kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
birde parafly var bende eşimde sık sık uçakla seyahat ediyoruz.. sizce ondan mı almalıyım..
yada 3. bir yol hiç bulaşma mı dersiniz..
en son hsbc kullanmıştım çok zor kurtuldum açıkçası.. korkuyorum :)
bu kartları olanlar memnun mu acaba?

Ben yaklaşık 1 yildir kullanıyorum. Paraf gold var bende de. Şimdiye kadar hic sorun yasamadim. Şimdiye kadar bir iki kere sadece internet üzerinde anlasmasi olmadigi alisverise denk gelmistim. Ama artik çoğu sitede var. Kullanım aidati da kakti diye biliyorum ben. Kapatma durumum olmadigi için bilemiyorum zorluk olur mu prosedür nedir? Puan işinden çok anlamiyorum acikcasi. ama çok biriktirdiği söylenemez. Onu arastirin bence. Zaten harcama bir şekilde a yada b karttan oluyor. Hangisi daha çok puan getiriyor ona bakmak daha mantikli geliyor bana. Umarim yardimci olmusumdur, çok anlamam çünkü bu işlerden. alacagimi alir karttan ceker giderim. Kesim tarihinde de aksatmadan oderim genelde

çok teşekkür ederim yardımız için... açıkçası puan işinden bende pek anlamıyorum.. hsbc kullanırken hiç takip etmezdim kasiyerler söylerdi genelde..puan kazandırması çok önemli değil aslında sadece aidatı olmayan bi kart istiyorum, çünkü yeterince kazanıyorlar kartlardan birde aidat ödemek istemiyorum bankaya :)

Benim kullandigim parafin yillik 50 TL aidati vardi. Ki aldigim yil ogrenciydim. Sörf maasim var diye istemeden yolladilar. Uzerinden bir yil geçti aidat odemedim. Arastirdigim da kaldirildigini öğrendim. Bir yillik bir durum mu bilemiyorum ama aynen kaldirildi yaziyordu.

Kart aidatı ödemiyorsunuz artık hiç bir kredi kartına. Bazı uyanık bankalar her yıl çekse de aidat adı altında, arayınca anında geri yüklüyorlar. En çok taksit yapan kart en iyi karttır bence

Kart aidatı ödemiyorsunuz artık hiç bir kredi kartına. Bazı uyanık bankalar her yıl çekse de aidat adı altında, arayınca anında geri yüklüyorlar. En çok taksit yapan kart en iyi karttır bence

teşekkür ederim kızlar.. aidat olmaması çok sevindirdi beni..bugün başvuru yapacağım teşekkür ederim:)

bende 1,5 yıldır falan kullanıyorum. bir kaç kez kartımı kapattım. neden niçin sormadan kapatmayı gerçekleştirdiler. bu konu da problem çıkarmıyorlar ama ben evkurdan bir alışveriş yaptım ondan beridir halkbankasından nefret ettim. hala da onunla uğraşıyorum. ama bu olay olana kadar çok memnundum. beni yoran ilk bir ay evkur, 2. aydan itibaren halkbankası idi.

Elinde başka kartın varsa bence hiç bulaşma. benim de 3tane vardı hatta biri maaş aldım bankadandı. hepsini iptal ettim 1 tane kullanıyoruz eşimle.

nasıl bişey oldu..bende çok korkuyorum kredi kartından özellikle kapatırken çok sorun yaşıyorum.. ama paraf kart için sevindim sorun çıkarmamalarına.. memnen kalmazsam kapattırırım o zaman :)

Elinde başka kartın varsa bence hiç bulaşma. benim de 3tane vardı hatta biri maaş aldım bankadandı. hepsini iptal ettim 1 tane kullanıyoruz eşimle.[/QUOTE]

başka kartım yok şuan.. en son hsbc kullanmıştım kapatmaya karar verdikten 3 yıl sonra kapatabildim...çokta sorun yaşadım bu bankayla.. o yüzden şimdi korkuyorum..bilet almak için gerekli oluyor o yüzden istiyorum ... birde elim durmaz benim internetten alışveriş çılgınlığım vardı bir ara aslında hiç bulaşmamak en iyisi ama
bilemedim şimdi

Elinde başka kartın varsa bence hiç bulaşma. benim de 3tane vardı hatta biri maaş aldım bankadandı. hepsini iptal ettim 1 tane kullanıyoruz eşimle.

başka kartım yok şuan.. en son hsbc kullanmıştım kapatmaya karar verdikten 3 yıl sonra kapatabildim...çokta sorun yaşadım bu bankayla.. o yüzden şimdi korkuyorum..bilet almak için gerekli oluyor o yüzden istiyorum ... birde elim durmaz benim internetten alışveriş çılgınlığım vardı bir ara aslında hiç bulaşmamak en iyisi ama
bilemedim şimdi [/QUOTE]
elinde kartın yoksa daha eski ve aktif bir kart almanı tavsiye ederim. Garanti'nin bonusu hariç.
Varım yokum her şeyim Garantide gereksiz insanlar her yıl kart aidatı kesiyolardı. arıyorum bir sonraki ay bonus olarak yüklüyorlar falan. sağlık sigortamı kapattım garantiden, bonusu kapattım, arabam garantide bitsin onu da alacağım kaskosunu. böyle banka görmedim ben.

Ben kullanıyorum gayet memnunum.
Kapatmada sorun yok müşteri hizmetlerine kolay ulaşılabiliyor. Garanti bankasının kartı vardı ulaşmak ölümdü mesela, ilgisiz, umursamaz insanlardı.
Puan açısından bir ekstrası yok.
Yeni yeni gelişiyor kart eskiden bir çok yerde taksit bile yapılmıordu artık peşin aldığım bir şeyi internet üzerinden takside bölebiliyorum bir ücret karşılığında. En çok bu durum işime yarıyor açıkçası
İş bankası maksimumdan da memnundum ama bankandeğişince kapattım onu da

karta bulaşma şıkkı var mı

nasıl bişey oldu..bende çok korkuyorum kredi kartından özellikle kapatırken çok sorun yaşıyorum.. ama paraf kart için sevindim sorun çıkarmamalarına.. memnen kalmazsam kapattırırım o zaman

şöyle ki evkurdan çamaşır makinası aldım ve 10 gün teslim edilmeyince iade ettim. kredi kartıma iadesi 21 gün sürdü o zaman kampanya vardı 500 tl üstüne 50 paraf para veriyordu. ancak iade işlemi 21 gün sonra yapıldığında benden iade aldıkları paraf para 100 tl idi. her Allah'ın günü aradım durdum halkbank dialogu. tabi bu arada ben sinirden kartı kapattırdım. aradan 3 ay geçti ve yanlışlığın farkına varıp düzelttiler. düzeltilince yeni kart başvurusunda bulundum yeni kart geldi. . sonra 2. problem oldu ki o da şu tabi alışveriş taksitli olduğundan iade de taksit taksit yapılacaktı. tamam buraya kadar bir sorun yok ama her ekstre döneminde ekstre borcum evkur iadesi dahil borçtu ve ben o meblağı düşüp yatırıyordum. sorun çıkmıyordu. son ekstreye kadar... son ekstre borcu geldiğinde ekstre borcum 138,11 idi. evkur iadesi ise 138,35 idi. yani birbirinden çıkardığımda 24 kr alacaklı idim. ve tabi para yatırmadım. uyarılar gelince sicilim bozulmasın diye 140 tl yatırdım. durum anlaşılınca güncel kartıma ilave ettiririm düşüncesi ile. hazirandan beridir kaç defa şubeye gittim. bireyseldeki memurlar evet fazla tahsil edilmiş deyip başvurumu alıyorlar. genel müdürlük onaylamıyor. diaogu arıyorum çıkan personele durumu anlatıyorum onlarda fazla tahsil edilmiş, haklısınız deyip başvurumu alıyorlar ama yine yetkili birim onaylamıyor. paraf para iadesinde olduğu gibi bunda da bankalar birliğine başvurun diye mail gelip duruyor. cinnet geçirmemek elde diiil.

uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir. :)

en kalitelisi kesinlikle iş bankası. şube personeli de müşteri hizmetleri de ulaşması zor değil. kart aidatı yok. (alıyorlar ama arayınca hemen iade) atmlerinde sıra olmuyor. gittiğiniz her yerde atmsi var. bla bla :)

seviyorum seni iş bankası

Maaş hesabınız hangi bankada ise genellikle en az sorunu onunla yaşarsınız. Ama çok dandik bir banka ise ve illa bir karç çıkarmak istiyorsanız ve de mil kazandıran bir banka ise amacınız bu konuyu iyi araştırın. Garanti bankasından nefret ediyorum ama shop&miles thy ile de anlaşmalı ve bu konu da iyi gibiler. Ama daha çok yurt dışı için. Yurt içi için maximiles iyi diye duydum kullanan bir arkadaştan. Adios'u da duydum. Prafly hakkında bir fikrim yok ama eğer mil kazanmak istiyorsanız araştırın önce. Misal milleriniz ne zaman sıfırlanıyor? Bazıları 1 yıl bazıları 3 yıl sonunda sıfırlıyor. Ne kadarlık alışverişten ne kadar mil kazanılıyor ve daha da önemlisi ne kadarlık bir mil birikimi ile bir bile alabiliyorsun.

Tek kredi kartım var oda paraf ben memnunum açıkçası.ilk ekstrede 100 tl indirim vardı hala var mı bilmiyorum alışverişlere çok fazla puan vermiyor 1tl falan genelde önemli günlerde kampanyaları oluyor.anlaşmalı olmadığı mağazalarda taksit yapılamazsa sonradan taksitlendirme yapılabiliyor ben memnunum kartımdan sürekli arayıp kart alın diyen teb bankasından da nefret ediyorum sık boğaz ettiniz artık

merhaba bende hem paraf platinium hem de parafly platinium var
ikisi de aynı firmalarla anlaşmalı
çok seyehat eden birisiyseniz tavsiyem parafly almanız (puanlarınızla bile bilet alabiliyorsunuz)
açıkçası ben çok memnunum
başka banka kartları da kullanıyorum ama parafla tanıştıktan sonra daha çok paraf kullanıyorum
üstelik bi çok markayla da anlaşmalı olduğu için rahat ediyorum
hatta bi ara uçak biletlerinde küsüratları sıfırlıyorlardı ama o kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…