Ben yaklaşık 1 yildir kullanıyorum. Paraf gold var bende de. Şimdiye kadar hic sorun yasamadim. Şimdiye kadar bir iki kere sadece internet üzerinde anlasmasi olmadigi alisverise denk gelmistim. Ama artik çoğu sitede var. Kullanım aidati da kakti diye biliyorum ben. Kapatma durumum olmadigi için bilemiyorum zorluk olur mu prosedür nedir? Puan işinden çok anlamiyorum acikcasi. ama çok biriktirdiği söylenemez. Onu arastirin bence. Zaten harcama bir şekilde a yada b karttan oluyor. Hangisi daha çok puan getiriyor ona bakmak daha mantikli geliyor bana. Umarim yardimci olmusumdur, çok anlamam çünkü bu işlerden. alacagimi alir karttan ceker giderim. Kesim tarihinde de aksatmadan oderim genelde
Kart aidatı ödemiyorsunuz artık hiç bir kredi kartına. Bazı uyanık bankalar her yıl çekse de aidat adı altında, arayınca anında geri yüklüyorlar. En çok taksit yapan kart en iyi karttır benceçok teşekkür ederim yardımız için... açıkçası puan işinden bende pek anlamıyorum.. hsbc kullanırken hiç takip etmezdim kasiyerler söylerdi genelde..puan kazandırması çok önemli değil aslında sadece aidatı olmayan bi kart istiyorum, çünkü yeterince kazanıyorlar kartlardan birde aidat ödemek istemiyorum bankaya
Benim kullandigim parafin yillik 50 TL aidati vardi. Ki aldigim yil ogrenciydim. Sörf maasim var diye istemeden yolladilar. Uzerinden bir yil geçti aidat odemedim. Arastirdigim da kaldirildigini öğrendim. Bir yillik bir durum mu bilemiyorum ama aynen kaldirildi yaziyordu.
Kart aidatı ödemiyorsunuz artık hiç bir kredi kartına. Bazı uyanık bankalar her yıl çekse de aidat adı altında, arayınca anında geri yüklüyorlar. En çok taksit yapan kart en iyi karttır bence
Elinde başka kartın varsa bence hiç bulaşma. benim de 3tane vardı hatta biri maaş aldım bankadandı. hepsini iptal ettim 1 tane kullanıyoruz eşimle.selam hanımlar..
az önce halk banktan paraf kredi kartı başvurusu yapacaktım ama vazgeçtim..
çünkü ; nasıldır bilmiyorum.. kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
birde parafly var bende eşimde sık sık uçakla seyahat ediyoruz.. sizce ondan mı almalıyım..
yada 3. bir yol hiç bulaşma mı dersiniz..
en son hsbc kullanmıştım çok zor kurtuldum açıkçası.. korkuyorum
bu kartları olanlar memnun mu acaba?
bende 1,5 yıldır falan kullanıyorum. bir kaç kez kartımı kapattım. neden niçin sormadan kapatmayı gerçekleştirdiler. bu konu da problem çıkarmıyorlar ama ben evkurdan bir alışveriş yaptım ondan beridir halkbankasından nefret ettim. hala da onunla uğraşıyorum. ama bu olay olana kadar çok memnundum. beni yoran ilk bir ay evkur, 2. aydan itibaren halkbankası idi.
Elinde başka kartın varsa bence hiç bulaşma. benim de 3tane vardı hatta biri maaş aldım bankadandı. hepsini iptal ettim 1 tane kullanıyoruz eşimle.
karta bulaşma şıkkı var mıselam hanımlar..
birde parafly var bende eşimde sık sık uçakla seyahat ediyoruz.. sizce ondan mı almalıyım..
nasıl bişey oldu..bende çok korkuyorum kredi kartından özellikle kapatırken çok sorun yaşıyorum.. ama paraf kart için sevindim sorun çıkarmamalarına.. memnen kalmazsam kapattırırım o zaman
selam hanımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?