kızlar benm 1.5 yıllık bi ilişkim var çok dertliyim sevgilimdenmi degil ilişkimzdenmi degil.ben çıkmaya başladıgımızda çalışıyodum.yaklaşık 6.7 ay çalıştım işi onunla görüşemiyorum oda belli etmesede kendi kendine sıkıntı yapıo die bıraktım.şimdi ise iş bile bulamıyorum girip çalışıcak.asıl konu şu benim aile durumum iyi degil maddi olarak zarzor geçinen bi aileyiz.ben ailemden para almıyorum inanın işi bıraktıgımdan beri kendime giysi bile almıyorum sırf yük olmamak için.elimde olanlarla yetiniyorum onlarda artık eskidi dikip bişeler yapıp onarıp giyiyorum sevgilimin ailesi maddi yönden çok iyi.ben onun yanında eziliyorum geziyoruz yiyip içiyoruz herşeyi o ödüyo tamm erkek ama karşılıklı olması gerektigini düşünüyorum.ilk başlarda bukadar sıkıntım yoktu idare ediyodum ama şimdi iyice sorun yapmaya başladım
onun dogum günü yaklaşıo para biriktirip hediye bile alamıyorum.sevgililer günündede alamıcam gibi.biyerden bul biriktir demeyin gerçekten ne ailemden para alıyorum nede veren başka biri var.okumuyorumda.sevgilimi çok seviyorum birlikte gelecek planlıyoruz ama bu parasızlık beni bitiriyor.şimdi çalışıcak işte yok.napıcam bilmiyorum sevgilim param olmadıgını bilio sorun yapmıo ama mahçup oluyorum çok .bitirmeyi bile düşündüm biara okadar piskolojimi etkiledi budurm.belki size göre büyük bi sorun degil ama bana büyük sorun.
kafayı yicem çalışsam onla görüşemiyorum çalışmasam maddi yönden acayip sıkıntı çekiyorum.gerçi şuanda çalışmayı düşünsemde iş bulamıyorum bu seferde

Son düzenleyen: Moderatör: