- 25 Haziran 2016
- 15
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi dangerouscat
-
Madem dil öğreniyorsun küçük çeviriler yap.
Çeviri yaparak. Hem sanada faydası olur
Çeviri bürolarına başvurabilirsiniz.Nerde yapabilirim ki?
Arkadaşlar ben ogrenciyim dil bolumunde okuyorum bu sene ek olarak fransizca dersi alacagim icin yazimi fransizca ogrenerek ve almanca ingilizce gelistirerek geciriyorum.Ayriyaten dansciyim ve guzel sanatlara hazirliga yazilacagim eylulde.18 yasimdayim gezmeyi gormeyi gercekten cok seviyorum evde durmak bana zor geliyor gezmek dedigim avmler vs degil Makinemi alip istanbul u gezmeyi cok seviyorum.
Sorun şu ki param yok.Ailem istedigimde veriyor ama bu 20-30 en fazla 50 civari oluyor.Bu da 2-3 haftada bir.Annemde babamda calisiyor gelirimiz kotu degil hatta cok iyi ama annemle hic bi sekilde bu harclik konusunda anlasamiyorum.Dil kitaplarim vs icin de paraya ihtiyacim oluyor.Calismak istiyorum ama egitimlerimi engellemeyen hic bi is bulamiyorum.Palyacoluk yapiyorum oda iki ayda bi is cikiyor.Kendi gelirimi nasil sağlayabilirim?
Evet freelance sitelerin islerin hepsine basvurdum ama hic yokBazı internet sitelerinde hesap oluşturup freelance çeviri işleri alabilirsin.
freelancer.com bunlardan biri..
Bunun dışında kreş gibi yerlerde ablalık yapabilirsin dil üzerine olan.
Bence en iyisi evden çeviri yapabilceğin işler ama.. Dediğim siteye bi bak istersen
Cocuk bakiciligi yapamam cagri merkezi olabilir :) kopek gezdirme isi falan var onlarada basvurdum da yok donenAy canım benim, palyaçoluk mu yapıyorsunÇok şeker. Çağrı merkezlerinde part time çalışamaz mısın acaba? Veya çocuk bakıcılığı?
Cocuk bakiciligi yapamam cagri merkezi olabilir :) kopek gezdirme isi falan var onlarada basvurdum da yok donen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?