Param yoook.. :(

dangerouscat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
15
5
1
27
Arkadaşlar ben ogrenciyim dil bolumunde okuyorum bu sene ek olarak fransizca dersi alacagim icin yazimi fransizca ogrenerek ve almanca ingilizce gelistirerek geciriyorum.Ayriyaten dansciyim ve guzel sanatlara hazirliga yazilacagim eylulde.18 yasimdayim gezmeyi gormeyi gercekten cok seviyorum evde durmak bana zor geliyor gezmek dedigim avmler vs degil Makinemi alip istanbul u gezmeyi cok seviyorum.

Sorun şu ki param yok.Ailem istedigimde veriyor ama bu 20-30 en fazla 50 civari oluyor.Bu da 2-3 haftada bir.Annemde babamda calisiyor gelirimiz kotu degil hatta cok iyi ama annemle hic bi sekilde bu harclik konusunda anlasamiyorum.Dil kitaplarim vs icin de paraya ihtiyacim oluyor.Calismak istiyorum ama egitimlerimi engellemeyen hic bi is bulamiyorum.Palyacoluk yapiyorum oda iki ayda bi is cikiyor.Kendi gelirimi nasil sağlayabilirim?

Bazı internet sitelerinde hesap oluşturup freelance çeviri işleri alabilirsin.
freelancer.com bunlardan biri..
Bunun dışında kreş gibi yerlerde ablalık yapabilirsin dil üzerine olan.
Bence en iyisi evden çeviri yapabilceğin işler ama.. Dediğim siteye bi bak istersen

Ay canım benim, palyaçoluk mu yapıyorsun Çok şeker. Çağrı merkezlerinde part time çalışamaz mısın acaba? Veya çocuk bakıcılığı?

Evet freelance sitelerin islerin hepsine basvurdum ama hic yok

Çeviri bürolarına hiç bulaşma hepsi soyguncu paranı alamazsın .Ben de başı yananlardan biriyim. Özel ders vermek daha mantıklı .Fuarlarda stand hostesliği de yapabilirsin .

yabancı dizileri çevirmek için çevirmen arıyolar
yanabncı dizi sitelerine girdiğinde duyuruları görebilirsin...

Facebookta part time iş sayfalarını takip et. Çeşitli fuarlar oluyor ve ingilizce bilen hostes arıyorlar günlüğü en az 70 liradan başlıyor 150 liraya kadar çıkıyor. Haftasonu da çok oluyor hem derslerini de etkilemez

Ben parayla hazırlık da İngilizce ödevi yaptiriyordum nete yazınca çıkan kişiyi arıyordum sen de öyle yap

Ah kuzuuum benim de yok
Palyaçoluk ben de yapmıştım zamanında hatta kiramı falan bile çıkarmıştım bi ay, ama baya da yorulmuştum. Tanıtım & stand hostestiği yapabilirsin canım, karşılama hostesliği olabilir yine. Üni okurken de onu yapmıştım yarı ünlü bi restoranda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…