- Konu Sahibi bayanmutlu
arkadaslar,ben işkurun desteğıyle bı muhasebe ofısınde stajerliğe başladım.gunluk 25 tl verıyor ışkur.fakat gecen haftalarda patronum işçi sayısını koruyamadıgımız ıcın senı baska fırmada gostermemız lazım dedı ve baska fırmaya aktarıldım.tek degışen ısım oldu yanıiyoksa yıne aynı yerde aynı sekılde calısıyorum.neyse maasım bı yattı,150 tl eksık.patronuma sordum fırmadan fırmaya aktarılırken zaman gectı 1 haftalık maasını vermemısler dedı.hıcte umrunda olmadı.
ayrıca madem 1 hafta suruyordu o işlemler benı ya çalıstırmasaydı yada paramı o versın.resmen uyanık.paramı ıstemem lazım,ama utanıyorum cekınıyorum ters bısey derse dıe.diğer türlüde kar edecem dıe calısırken zarar etmış oluyorum.sonuçta minübüse falan para verdım hep
hakkımı arayamıyoruuuum
ayrıca madem 1 hafta suruyordu o işlemler benı ya çalıstırmasaydı yada paramı o versın.resmen uyanık.paramı ıstemem lazım,ama utanıyorum cekınıyorum ters bısey derse dıe.diğer türlüde kar edecem dıe calısırken zarar etmış oluyorum.sonuçta minübüse falan para verdım hep

hakkımı arayamıyoruuuum

Son düzenleme: