paramı isteyemiyorum:(

bayanmutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
98
1
46
Sakarya
arkadaslar,ben işkurun desteğıyle bı muhasebe ofısınde stajerliğe başladım.gunluk 25 tl verıyor ışkur.fakat gecen haftalarda patronum işçi sayısını koruyamadıgımız ıcın senı baska fırmada gostermemız lazım dedı ve baska fırmaya aktarıldım.tek degışen ısım oldu yanıiyoksa yıne aynı yerde aynı sekılde calısıyorum.neyse maasım bı yattı,150 tl eksık.patronuma sordum fırmadan fırmaya aktarılırken zaman gectı 1 haftalık maasını vermemısler dedı.hıcte umrunda olmadı.
ayrıca madem 1 hafta suruyordu o işlemler benı ya çalıstırmasaydı yada paramı o versın.resmen uyanık.paramı ıstemem lazım,ama utanıyorum cekınıyorum ters bısey derse dıe.diğer türlüde kar edecem dıe calısırken zarar etmış oluyorum.sonuçta minübüse falan para verdım hep
hakkımı arayamıyoruuuum

Son düzenleme:
sonuçta hakkınız olan parayı isteyeceksiniz bence utanmayın
onun utanması çekinmesi gerekirsen neden siz utanıp sıkılıyorsunuz
böyle yaparak fırsat düşkünlerini kalkındırmayın lütfen

sonuçta hakkınız olan parayı isteyeceksiniz bence utanmayın
onun utanması çekinmesi gerekirsen neden siz utanıp sıkılıyorsunuz
böyle yaparak fırsat düşkünlerini kalkındırmayın lütfen

benim ilk işim,tecrübem yok,hiç insanlarla uğraşmadım.adam artık iyice uyanık olmus,laf cambazı gıbı.kendını yıne haklı çıkarırda bn cevap veremezsem dıye korkuyorum

Adam uyanıklıkla paranı gaspetmiş resmen, nasıl haklı çıkaxcak anlamadım?

Hak var, hukuk var, şimdi susarsan daha çok paran gider arkadaşım, hakkını aramayı bil ki ezemesinler seni.

bence adama uygun bi dille gidip eğer o eksik yatan maaşını vermezse işkura gidip hukuki sürecini öğrencem ne yapmam gerekiyorsa yapıcam kusura bakma de bak böyle bişey benimde başıma geldi bi dersane de öğretmenlilk yapıodum aynı zamanda adam dediki rehberliğede sen bak tamam dedim birde bu sırada eğitim danışmanlığına bakmıştım bu 3 işi bi arada yapıodum bana 800 verdi derslerimin paralarını vermedi beni 3 ay sigorta yapıcam diye oyaladı ama yapmadı baktım olacak gibi değil maaşıda parça parça veriyor son parçayı aldıktan sonra ertesi gün gitmedim şu an başka bi yerde başladım çalışmaya bıraktım yüz üstü şimdi keşke gelse diyomuş çokta tın benimde ilk işim diye sabrettim ama o beni ezdi en iyisini yaptım yüz üstü bıraktım lanet olsun onaa inşAllah batarr :ssz