- Konu Sahibi gulkurusuu
-
canim ben izlemedim ama bazi film sitelerinde yorumlar yapilmis.
istersen oralara bi goz at.yerimseniben
Ben de komik bulanlardanım ki sevmem ve izleyemem korku filmi, çok gerilirim. Hakkında yazılıp çizilenleri okuyunca bi cesaret gaza gelip izledim.
Bu film cin, şeytan, ruhani varlıklarla korkutan bir film, çok kişi de dediğiniz gibi etkisinden çıkamamış, bana göre çok vasattı, gerçek kesitler gibiydi :umursamaz:
Çoğu yerini vasat ve komik buldum. Ama şu var ki, ruhani varlıklarla olan hikayelerden zaten korkmam, inandırıcı bulmam ben boshayallersmile
arkadaşlar şu tüm dunyanın korktugu korku fılmını duymuşsunuzdur. kım ızlese gunlerdır uykusuzum dıyor. bende izlemek istiyorum ama eşim izin vermıyor hamıleyım dıye. ben de abartıldıgını duşunuyorum, tam bır korku fılmı bagımlısıyım, binlerce izlemışımdır hepsı komık gelır. daha benı ufacıkta olsa huzursuz eden bir fılm olmadı,arkama döner uyurum. izlerım geçerım. yanı bu fılm gerçekten korkunç mu? izleyenler anlatabılır mı?
ben izledim bu filmi
filmde hiçbi şekilde bi varlık yaratık gösterilmiyor
sadece sesler,cisimlerin yerdeğiştirmesi,gölge gibi şeyler var
fazla korkmadım,ama yinede bazı sahneler kötüydü eyvahedigeldismile
Son sahneleri hani kızı tutup çekiyolar yataktan orası korkunçtu bide en son kız iniyo merdivenlerden tekrar çıkıyo fln çocuğu öldürüyo orasıydı bence..
Ama hiçte etkisi altında kalmadım yani.. unuttum bitti gitti kaydirigubbakcemile3
Ayol film bile değildi ki bu mirmirmirmir
Hiçbir şey anlamadım, halbuki ne heveslerle izlemiştim sırnaşık şey
Bütün arkadaşlarım tırs tırs tırstılar ama, neden onu da anlamadım sırnaşık şey
Kısacası,
Korkanı da anlamadım, neden korkulduğunu da anlamadım, filmi hiç anlamadım
bön bön izledim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?