• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paranormal activity hakkında

gulkurusuu

güzel günler, bizi bekler
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
2.595
6
116
Diğer
arkadaşlar şu tüm dunyanın korktugu korku fılmını duymuşsunuzdur. kım ızlese gunlerdır uykusuzum dıyor. bende izlemek istiyorum ama eşim izin vermıyor hamıleyım dıye. ben de abartıldıgını duşunuyorum, tam bır korku fılmı bagımlısıyım, binlerce izlemışımdır hepsı komık gelır. daha benı ufacıkta olsa huzursuz eden bir fılm olmadı,arkama döner uyurum. izlerım geçerım. yanı bu fılm gerçekten korkunç mu? izleyenler anlatabılır mı?

canim ben izlemedim ama bazi film sitelerinde yorumlar yapilmis.
istersen oralara bi goz at.yerimseniben

Ben de komik bulanlardanım ki sevmem ve izleyemem korku filmi, çok gerilirim. Hakkında yazılıp çizilenleri okuyunca bi cesaret gaza gelip izledim.
Bu film cin, şeytan, ruhani varlıklarla korkutan bir film, çok kişi de dediğiniz gibi etkisinden çıkamamış, bana göre çok vasattı, gerçek kesitler gibiydi :umursamaz:
Çoğu yerini vasat ve komik buldum. Ama şu var ki, ruhani varlıklarla olan hikayelerden zaten korkmam, inandırıcı bulmam ben boshayallersmile

canim ben izlemedim ama bazi film sitelerinde yorumlar yapilmis.
istersen oralara bi goz at.yerimseniben

ekşi sözlukte herkes tırstıgını yazmış. ama ben ınanmadım.

Ben de komik bulanlardanım ki sevmem ve izleyemem korku filmi, çok gerilirim. Hakkında yazılıp çizilenleri okuyunca bi cesaret gaza gelip izledim.
Bu film cin, şeytan, ruhani varlıklarla korkutan bir film, çok kişi de dediğiniz gibi etkisinden çıkamamış, bana göre çok vasattı, gerçek kesitler gibiydi :umursamaz:
Çoğu yerini vasat ve komik buldum. Ama şu var ki, ruhani varlıklarla olan hikayelerden zaten korkmam, inandırıcı bulmam ben boshayallersmile

ben de senın gıbı duşunuyorum arkadaşım. o tarz şeylerden bende korkmam ve etkılenmem. ticari birşey oldugunu duşunuyordum demek yanılmamışım. hele cinema salonlarından seyirci göruntulerını falan çekmışler çıglık çıglıga, salonu terk edenler olmuş zort zurt hepsi reklam demek ki. teşekkur ederım en kısa zamanda bende ızlıcem. bir tehlıke yok gıbı gözukuyor. sevgıler

ben izledim bu filmi
filmde hiçbi şekilde bi varlık yaratık gösterilmiyor
sadece sesler,cisimlerin yerdeğiştirmesi,gölge gibi şeyler var
fazla korkmadım,ama yinede bazı sahneler kötüydü eyvahedigeldismile

arkadaşlar şu tüm dunyanın korktugu korku fılmını duymuşsunuzdur. kım ızlese gunlerdır uykusuzum dıyor. bende izlemek istiyorum ama eşim izin vermıyor hamıleyım dıye. ben de abartıldıgını duşunuyorum, tam bır korku fılmı bagımlısıyım, binlerce izlemışımdır hepsı komık gelır. daha benı ufacıkta olsa huzursuz eden bir fılm olmadı,arkama döner uyurum. izlerım geçerım. yanı bu fılm gerçekten korkunç mu? izleyenler anlatabılır mı?

Ben izledim filmi.. bencede fazla abartılıyo okadar da korkunç değil..
Sadece son sahneleri korkunç oda okadar etkilenecek kadar değil bence..
Bende çok severim korku filmlerini ama benimde bugüne kadar öyle çok etkilendiğim bi film yok..
Yani buda hepsi gibi abartılmış yerimseniben

ben izledim bu filmi
filmde hiçbi şekilde bi varlık yaratık gösterilmiyor
sadece sesler,cisimlerin yerdeğiştirmesi,gölge gibi şeyler var
fazla korkmadım,ama yinede bazı sahneler kötüydü eyvahedigeldismile

Son sahneleri hani kızı tutup çekiyolar yataktan orası korkunçtu bide en son kız iniyo merdivenlerden tekrar çıkıyo fln çocuğu öldürüyo orasıydı bence..
Ama hiçte etkisi altında kalmadım yani.. unuttum bitti gitti kaydirigubbakcemile3

Son sahneleri hani kızı tutup çekiyolar yataktan orası korkunçtu bide en son kız iniyo merdivenlerden tekrar çıkıyo fln çocuğu öldürüyo orasıydı bence..
Ama hiçte etkisi altında kalmadım yani.. unuttum bitti gitti kaydirigubbakcemile3

:1shok: o yataktan alma sahnesi akannehir
evet baya kötüydü noluyo ya dediydim eyvahedigeldismile
bi de kız saatlerce çocuğa bakıyo ordada korktum niyese ohaoldumsmile
ama ben etkilenirim bu tarz filmlerden
öteki testereymiş yaratıklı filmler,olmayacak tarzdır benim için,o yüzden korkmam hiç
ama bu tarz filmler bilmiyorumkismile

ben izledim ve bana güzel bir film olarak gelmedi, beğenmedim.. zaten ne zamandır şöyle güzel bir korku filmi çekemiyorlar ne yazık ki...

ya korku filmi manyağıyım ve bu kadar iğrenç bi film görmedim
bi kere konu yok
el kamerasıyla çekilmiş
bi ara bi kızı felan araştrıyolarda ahan dedim şimdi başlıyacak bi konuya bağlıcak
film bittiğinde bumu dedim
vee hiç korkamdım en ufak gerilmedim bile
sadece en mantıklı gelen yer el kamerasınn sabaha kadar olanları çekmesii
hayret cin efendi ona bi çare bulamdıkaydirigubbakcemile3
en mantıksız yer yaa o kadar şey yaşıyorsun halen o evde nasıl kalabilyorsun
öle saçma sapan bi film iştee

süpersiniz arkadaşlar. bence biz korkutulamayalar, bir grup kuralım senaryo yazalım ve dunyayı titretelım derım. bı korku fılmınde insan nasıl korkutulur ögrensinler. oyle bööölerle, çarpan kapılar, karanlık ve efeklerle korkulmaz. ama gece uyurken hafıf gözunu aralarsın ayak ucunda koca bır kafa sana bakıyor işte buna korkarsın. yatagın altına kaçıyor sonra? nasıl fikir kızlar?

Ayol film bile değildi ki bu mirmirmirmir
Hiçbir şey anlamadım, halbuki ne heveslerle izlemiştim sırnaşık şey
Bütün arkadaşlarım tırs tırs tırstılar ama, neden onu da anlamadım sırnaşık şey
Kısacası,
Korkanı da anlamadım, neden korkulduğunu da anlamadım, filmi hiç anlamadım
bön bön izledim kaydirigubbakcemile3

Ayol film bile değildi ki bu mirmirmirmir
Hiçbir şey anlamadım, halbuki ne heveslerle izlemiştim sırnaşık şey
Bütün arkadaşlarım tırs tırs tırstılar ama, neden onu da anlamadım sırnaşık şey
Kısacası,
Korkanı da anlamadım, neden korkulduğunu da anlamadım, filmi hiç anlamadım
bön bön izledim kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkis katılıyorum. bende izledim sadece tedırgın edıyo o kadar. sıradan hatta vasat bile diyebılırız. göruntuler kötü, kameradan başım döndü resmen. sadece reklamını iyi yapmışlar o kadar.

ben filmi beğendim.izlerden korkmadım ama filmden sonra etkisinde kaldım,çünkü ruhani warlıklarla ilgili filmler beni etkiler.çok uzun zmndr doğru düzgün korku filmi çıkmıo piyasaya,korku diye izlediğim filmler hep kanlı wahşet filmleri oluo we öle filmleri sewmiorm,insanları parçalıolar falan,bakamıorm,içim kaldırmıo.şöyle adam akıllı geren,korkutan bi film olsa :)

Bence korku değil gerilimdi, tam olay örgüsü yoktu filimde. Eğer gerçekse normal ama senaryoysa ki öyle olduğunu düşünüyorum biraz vasat kalmış.

Back
X