• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paranoyak halim yok benim tedavim :)

dmlal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
208
0
26
Diğer
arkadaşlar merhaba; kadınlar kulubune sırf aklımdan geçen şu düşüncelerimi sizinle paylaşmak için üye oldum. Çünkü açık bir biçimde anlatıp da konuşabileceğim bir konu değil. Mesele eşimle ilgili. 10 aydır evli olduğum ve çok sevdiğim kocam ortamlarda girişken konuşkan kadınların dikkatini çeken tiplerden. Kendisi de dikkat çekmekten hoşlandığından mıdır nedendir bilmem. Eşimin evli arkadaşı ve onun da eşi olan hanfendi ile dördümüz aynı ortamdayken sürekli arkadaşının eşi ile muhatap halde sanki konuşulan konular sadece onları ilgilendiriyormuş ya da ortamda başka kimse yokmuş gibi birbirlerinin yüzlerine bakarak konuşuyorlar. Eşimin sadece arkadaşının eşine bakarak konuşması sadece ona odaklanıyormuş hissi veriyor bana şimdi rahat rahat anlattığıma bakmayın bunlar olurken çok üzülüyorum ne zaman ki eve geliyoruz aradan bir kaç saat geçiyor öyle gidiyorlar takıntılar kafamdan ama bir değil iki değil üç değil her seferinde böyleyken konu, acaba diyorum çok mu paranoyağım..?

arkadaşlar merhaba; kadınlar kulubune sırf aklımdan geçen şu düşüncelerimi sizinle paylaşmak için üye oldum. Çünkü açık bir biçimde anlatıp da konuşabileceğim bir konu değil. Mesele eşimle ilgili. 10 aydır evli olduğum ve çok sevdiğim kocam ortamlarda girişken konuşkan kadınların dikkatini çeken tiplerden. Kendisi de dikkat çekmekten hoşlandığından mıdır nedendir bilmem. Eşimin evli arkadaşı ve onun da eşi olan hanfendi ile dördümüz aynı ortamdayken sürekli arkadaşının eşi ile muhatap halde sanki konuşulan konular sadece onları ilgilendiriyormuş ya da ortamda başka kimse yokmuş gibi birbirlerinin yüzlerine bakarak konuşuyorlar. Eşimin sadece arkadaşının eşine bakarak konuşması sadece ona odaklanıyormuş hissi veriyor bana şimdi rahat rahat anlattığıma bakmayın bunlar olurken çok üzülüyorum ne zaman ki eve geliyoruz aradan bir kaç saat geçiyor öyle gidiyorlar takıntılar kafamdan ama bir değil iki değil üç değil her seferinde böyleyken konu, acaba diyorum çok mu paranoyağım..?
canım ben olsam bende sinir olurum çünkü kıskancım paronayaklık değil bu kıskançlık :) evli değilim nişanlıyım ama bu tarz bir durum başıma gelmişti güzel güzel uyardım nişanlımı dedim hayatım böyle böyle davranmasan çok samimi olmasan biliyorum birşey yok ama kıskanıyorum napim yani dedim yok artık canım abartma istersen falan dedi bende masum masum iyi peki dedim konuyu kapattım ama baktım ki sonrasında ilerleme var benimkinde hareketlerine konuşmalarına dikkat etmeye başladı.duygularına hakim olabiliyorsan hiç açma konuyu ama çok çok rahatsızlık duyuyorsan minik minik uyar bence..:40::40:

Tatlım bulunmuş olduğun durum paranoyaklık değil,kıskançlık ve cidden ''seven kıskanır'' ben bunu bilir,bunu konuşurum ;) Sen daha da sinirlenmeden,üzülmeden bence bu durumu eşinle konuş derim ben,kocan o senin sonuçta... Cidden içe ata ata değil,konuşula konuşula çözülüyor sorunlar. Bir de canım hani kocanla bu durumu kıskançlık krizine girdiğinde değil,sakin bir şekilde konuş ki eşin de durumun farkına varsın ve daha dikkatli davransın... Mutluluklar...

İletişimde konuşurken karşındaki ile göz temasında bulunmak tavsiye edilir. Bu hem kendine güveninde bir göstergesi
gibi algılanır. Eşiniz yanlızca o bayan ile konuşurkenmi göz temasında bulunuyor ,yoksa herkesle mi öyle gözlemleyin ,ayrıca
başka bir kişi ilede konuşurken yine o bayanla göz teması kuruyor ise bu rahatsız edici bir durumdur .
Bende evli bir bayanım ,bazen bu tür insanlarla karşılaşıyorum. Her ne kadar kötü niyetli olmadıklarını algılasamda açıkcası rahatsız
oluyorum..
Böyle bir durumda ben olsam çok rahatsı oluyor isem. eşime bu durumdan rahatsız olduğumu konuşurken erkekler ile göz temasında bulunmasının daha doğru olduğunu ,bayanlarında rahatsız olabileceğini ,aynı durumda mesela sizin rahatsız olduğnuzdan falan bahsedin

çözümü görüşmemek yada konuşup halletmeye çalışmak galiba..
gerçekten çok sinir bozucu bi durum..
paranoyayla alakası yok...

Biz sevgilimize neler çektiriyoruz kıskançlıktan o sizin eşiniz tabii ki çok normal .. İçinize atıp dert etmek yerine tatlı tatlı konuşmalısınız bence ..Kim olsa aynı hisseder paranoyaklık falan değil bu :34:

arkadaşlar merhaba; kadınlar kulubune sırf aklımdan geçen şu düşüncelerimi sizinle paylaşmak için üye oldum. çünkü açık bir biçimde anlatıp da konuşabileceğim bir konu değil. Mesele eşimle ilgili. 10 aydır evli olduğum ve çok sevdiğim kocam ortamlarda girişken konuşkan kadınların dikkatini çeken tiplerden. Kendisi de dikkat çekmekten hoşlandığından mıdır nedendir bilmem. Eşimin evli arkadaşı ve onun da eşi olan hanfendi ile dördümüz aynı ortamdayken sürekli arkadaşının eşi ile muhatap halde sanki konuşulan konular sadece onları ilgilendiriyormuş ya da ortamda başka kimse yokmuş gibi birbirlerinin yüzlerine bakarak konuşuyorlar. Eşimin sadece arkadaşının eşine bakarak konuşması sadece ona odaklanıyormuş hissi veriyor bana şimdi rahat rahat anlattığıma bakmayın bunlar olurken çok üzülüyorum ne zaman ki eve geliyoruz aradan bir kaç saat geçiyor öyle gidiyorlar takıntılar kafamdan ama bir değil iki değil üç değil her seferinde böyleyken konu, acaba diyorum çok mu paranoyağım..?

merhaba..çok çelişkili bir durum nedesem ne yazsam bilemedim.bence uzun süre takip et.daha sonra eşinle konuş nebiliyim kıskandığını falan söyle.benim eşimde çok dikkat çeken bir tiptir aynen eşinden bahsettiğin gibi.ben bir yere giderken 30 tembihle yola çıkarım :) bikaç kez dikkate almadı sonra sorun olunca anladı ve şimdi böyle ortamlarda ara da dimi hayatım diye benide dahil eder konuşmaya vs.biraz relax ol ;)

kızlar çok teşekkür ederim ya yorumlarınızı görünce iyi ki üye olmuşum ve sizinle paylaşmışım dedim. Evet dediğiniz gibi kıskançlık kabul ediyorum ve belli etmemeye çalışıyorum çünkü görümcem ve kayınvalidem kendileri her zaman özgüvenli olduklarıyla övünüp kıskançlığı eleştirilecek bir durum olarak görüyorlar ben de yeni girdiğim bu ailenin kadınlarına uyum sağlamak zorunda hissediyorum kendimi ne de olsa eşim onlarla büyüdü ve eşim de kıskançlığın sadece erkeğe ait bir duygu olması gerektiğini düşünenlerden. Öbür türlüsü ona güvensizlik dengesizlik olarak geliyor. eşim arkadaşarının eşlerine ya da sevgililerine asılacak kadar karaktersiz biri değildir biliyorum ki bu masum bir kendini beğenmişlik şımartılmaya alışılmışlık sadece. karşıda ki bayanı da iyi tanıyorum ve melek gibi bir insan gerçekten ama bu yaşadığım kıskançlık yüzünden kadının her türlü davranışı bana batmaya başladı elimde olmadan her hareketinde bir kulp bulmaya başladım. hatta bazen düşünüp korktuğum oluyor ya onun da eşi aynı şeyi hissediyorsa ve benim eşime eşimi üzecek bir şey söylerse ya da yaparsa diye. sırf bu yüzden eşime sinirli bir anımda açıldığım oldu ama kendisi de sinirli olduğundan bunun yersiz bir kıskançlık olduğunu terslenerek söyledi bana. ama o zmaan neden neden neden ya başka kimse mi yok ortamda da onun suratına dönüp ondan başkası dinlemiyormuş gibi sadece onunla konuşuyor kii??? neden sadece ona anlatıyor bilinçaltında kendi bile farkında olmadan hoşlandığı kadın tipleri içinde mi buluyor onu acaba ?? bunları konuşmaktan bile utanıyorum inanın...

İletişimde konuşurken karşındaki ile göz temasında bulunmak tavsiye edilir. Bu hem kendine güveninde bir göstergesi
gibi algılanır. Eşiniz yanlızca o bayan ile konuşurkenmi göz temasında bulunuyor ,yoksa herkesle mi öyle gözlemleyin ,ayrıca
başka bir kişi ilede konuşurken yine o bayanla göz teması kuruyor ise bu rahatsız edici bir durumdur .
Bende evli bir bayanım ,bazen bu tür insanlarla karşılaşıyorum. Her ne kadar kötü niyetli olmadıklarını algılasamda açıkcası rahatsız
oluyorum..
Böyle bir durumda ben olsam çok rahatsı oluyor isem. eşime bu durumdan rahatsız olduğumu konuşurken erkekler ile göz temasında bulunmasının daha doğru olduğunu ,bayanlarında rahatsız olabileceğini ,aynı durumda mesela sizin rahatsız olduğnuzdan falan bahsedin

eşim konuşurken karşısındaki kim olursa olsun göz teması kuruyor. benim şu durumdaki şikayetim ortamda o bayan dışında 3 4 kişi de olsak eşim nedense bahsettiğim kişiyle daha çok yüz yüze bakarak yani ona dönerek anlatıyor kendini..

esiniz sadece belli bir kadina karsi mi böyle?
yoksa esinizin zaten karakteri böyledir diyecegim
zaten dikkat ceken bir tipmis
kendine guveni coktur kesin
ve insanlarin gözlerinin icine bakarak konusmayi gayet dogal
ama sizi ve o kadinda esini dislayarak sohbet ediliyorsa benimde midem bulanir ariza cikaririm

[tTE=Cakmsıca;3091]esiniz sadecr kadina köyle?
yoksa esinizin zaten karakteri böyledir diyecegim
zaten dikkat ceken bir tipmis
kendine guveni coktur kesin
ve insanlarin gözlerinin icindurak konusmayi gayet dogal
ama sizi ve o kadinda esini dislayarak sohbet ediliyorsa benimde midem bulanir ariza cikaririm[/QUOTE]

Eşimin karakteri bu evet çünkü daha önce başka bir arkadasi ve o arkadaşinin kız arkadaşı ile otururken eşim ve o kız hakkında telefon modelinden bir konu açıldı ve bayağı uzun bir zaman konu konuyu açarak birbirleri ile sohbet ettiler kız da at gibi derler ya öyle ışte gel de kıskanma. Eşim de çok hoştur. Ama o olay şöyle bitti kız bana giciklik yapmaya başlayınca eşim onu hiç beklemediği bi anda tersler gibi cevabını verdi yani kızın tavrını hissedip beni korudu yani böyle birşey de yaşamıştım ışte

Back
X