canım ben olsam bende sinir olurum çünkü kıskancım paronayaklık değil bu kıskançlık :) evli değilim nişanlıyım ama bu tarz bir durum başıma gelmişti güzel güzel uyardım nişanlımı dedim hayatım böyle böyle davranmasan çok samimi olmasan biliyorum birşey yok ama kıskanıyorum napim yani dedim yok artık canım abartma istersen falan dedi bende masum masum iyi peki dedim konuyu kapattım ama baktım ki sonrasında ilerleme var benimkinde hareketlerine konuşmalarına dikkat etmeye başladı.duygularına hakim olabiliyorsan hiç açma konuyu ama çok çok rahatsızlık duyuyorsan minik minik uyar bence..arkadaşlar merhaba; kadınlar kulubune sırf aklımdan geçen şu düşüncelerimi sizinle paylaşmak için üye oldum. Çünkü açık bir biçimde anlatıp da konuşabileceğim bir konu değil. Mesele eşimle ilgili. 10 aydır evli olduğum ve çok sevdiğim kocam ortamlarda girişken konuşkan kadınların dikkatini çeken tiplerden. Kendisi de dikkat çekmekten hoşlandığından mıdır nedendir bilmem. Eşimin evli arkadaşı ve onun da eşi olan hanfendi ile dördümüz aynı ortamdayken sürekli arkadaşının eşi ile muhatap halde sanki konuşulan konular sadece onları ilgilendiriyormuş ya da ortamda başka kimse yokmuş gibi birbirlerinin yüzlerine bakarak konuşuyorlar. Eşimin sadece arkadaşının eşine bakarak konuşması sadece ona odaklanıyormuş hissi veriyor bana şimdi rahat rahat anlattığıma bakmayın bunlar olurken çok üzülüyorum ne zaman ki eve geliyoruz aradan bir kaç saat geçiyor öyle gidiyorlar takıntılar kafamdan ama bir değil iki değil üç değil her seferinde böyleyken konu, acaba diyorum çok mu paranoyağım..?
arkadaşlar merhaba; kadınlar kulubune sırf aklımdan geçen şu düşüncelerimi sizinle paylaşmak için üye oldum. çünkü açık bir biçimde anlatıp da konuşabileceğim bir konu değil. Mesele eşimle ilgili. 10 aydır evli olduğum ve çok sevdiğim kocam ortamlarda girişken konuşkan kadınların dikkatini çeken tiplerden. Kendisi de dikkat çekmekten hoşlandığından mıdır nedendir bilmem. Eşimin evli arkadaşı ve onun da eşi olan hanfendi ile dördümüz aynı ortamdayken sürekli arkadaşının eşi ile muhatap halde sanki konuşulan konular sadece onları ilgilendiriyormuş ya da ortamda başka kimse yokmuş gibi birbirlerinin yüzlerine bakarak konuşuyorlar. Eşimin sadece arkadaşının eşine bakarak konuşması sadece ona odaklanıyormuş hissi veriyor bana şimdi rahat rahat anlattığıma bakmayın bunlar olurken çok üzülüyorum ne zaman ki eve geliyoruz aradan bir kaç saat geçiyor öyle gidiyorlar takıntılar kafamdan ama bir değil iki değil üç değil her seferinde böyleyken konu, acaba diyorum çok mu paranoyağım..?
İletişimde konuşurken karşındaki ile göz temasında bulunmak tavsiye edilir. Bu hem kendine güveninde bir göstergesi
gibi algılanır. Eşiniz yanlızca o bayan ile konuşurkenmi göz temasında bulunuyor ,yoksa herkesle mi öyle gözlemleyin ,ayrıca
başka bir kişi ilede konuşurken yine o bayanla göz teması kuruyor ise bu rahatsız edici bir durumdur .
Bende evli bir bayanım ,bazen bu tür insanlarla karşılaşıyorum. Her ne kadar kötü niyetli olmadıklarını algılasamda açıkcası rahatsız
oluyorum..
Böyle bir durumda ben olsam çok rahatsı oluyor isem. eşime bu durumdan rahatsız olduğumu konuşurken erkekler ile göz temasında bulunmasının daha doğru olduğunu ,bayanlarında rahatsız olabileceğini ,aynı durumda mesela sizin rahatsız olduğnuzdan falan bahsedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?