Paranoyak oldum :(

Huysuz_m

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
41
0
286
İstanbul
Bir önceki konumda sevgilimin yeni girdiği işi yüzünden bana karşı ilgisinin azaldığından bahsetmiştim. Işe gireli 10 gün oldu ve henüz alışamadı. Ben bunu o kadar çok kafama takıyorum ki en sonunda dayanamayıp bugün ona da yansıttım ve boş yere tartıştık, daha doğrusu ben tartıştım o sadece dinledi ve verdiğim tepkiye çok şaşırdı. Söylememem gereken sözler söyledim ve beni hiç düşünmediğini ima ettim. Oysa ki beni ne kadar düşündüğünü ve bu durumumuzdan onunda memnun olmadığını elinde olmadan beni ihmal ettiğini için üzüldüğünü biliyorum. Elinden geldiğince de mesaj atıyo zaten. Sabah çok erken kalkması gerektiği halde benim yüzümden geç uyudu ve boş yere morali bozuldu. :25: Daha önce hiç bir sorunumuz olmamıştı aramız hep iyiydi.
Ben işten çıktım ve bir kaç aydır evdeyim. Evde oturmaktan bin türlü senaryolar yazıp nereydeyse kendimi inandırıcam. Sanırım depresyona girdim ve nasıl çıkıcam bilemiyorum. Bu paranoya düşüncelerim yüzünden en sonunda kendimden soğutucam diye korkuyorum ve söylemesi bile zor geliyo belki de benim yüzümden yollarımız ayrılcak. Onu ne kadar çok özlediğimi ve ilgisizlikten dolayı böyle tepki verdiğimi bildiği için bu gece tatlıya bağlandı peki ya bi daha olursa ne olacak en sonunda patlayacak e haklı da.
Bu düşüncelerden nasıl kurtulucam ve boş yere canını sıktım söylediklerimi nasıl unutturup gönlünü alıcam beni anlayışsız biri olarak görmesini istemiyorum. Bir akıl verin lütfen :14:

Kafanizda kurup kurup , karsinizdakini suclamissiniz
Bu durum devam ederse zamanla aliskanlik olur.
ve sevgilinde gercekten SIKILIR.
ve erkeklerinbi huyu vardir o zaten boyle dusunuyo
Yapayim ozaman derler..
onun icin kotu seyler dusunmeye basladiginiz an
Size yazdigi mesajlari okuyun
Nasil sevildiginizi hatirlayin emin ol
yardimci oluyo bu...

Kafanizda kurup kurup , karsinizdakini suclamissiniz
Bu durum devam ederse zamanla aliskanlik olur.
ve sevgilinde gercekten SIKILIR.
ve erkeklerinbi huyu vardir o zaten boyle dusunuyo
Yapayim ozaman derler..
onun icin kotu seyler dusunmeye basladiginiz an
Size yazdigi mesajlari okuyun
Nasil sevildiginizi hatirlayin emin ol
yardimci oluyo bu...

Bu tavsiyenize uyucam ve bana gönderdiği güzel mesajlari okucam. Tesekkurler :)

bu yeni işe giren adamların cok fazla üstüne gidiyosunuz bayanlar. konu sahibi lafım bi sana değil. adam boştayken tek yaptığı seninle ilgilenmekti tabi ama şimdi baska telaşları var, işte hem bedeni hem beyni yorulurken sana çalısmadığı dönemdeki gibi davranmasını nasıl beklersin? kusura bakma ama bu düpedüz şımarıklık.

senin yapman gereken bütün gün oturup onun ilgi göstermesini beklemek yerine anlayışlı olmak, işi konusunda ona destek olmak. o seni aradığında tatlı tatlı günün nasıl geçti hayatım demek var, beni çok ihmal ediyosun demek var. sen onun yerinde olsaydın hangisini tercih ederdin?

bence sen de kendine bi meşgale bul onun çalıştığı saatler zaman cabuk geçsin

Bu tavsiyenize uyucam ve bana gönderdiği güzel mesajlari okucam. Tesekkurler :)

Valla bende bazen oyle kuruyorumki
oscarlik yonetmenler yanimda hic kalir:)
Sonra baktimki bosuna iliskimi yipratiyorum
suan aklima bisey gelse hemen mesajlari okuyorjm beni
nasil sevdigini dusunuyorum geciyo kotu dusunceler:)

Valla bende bazen oyle kuruyorumki
oscarlik yonetmenler yanimda hic kalir:)
Sonra baktimki bosuna iliskimi yipratiyorum
suan aklima bisey gelse hemen mesajlari okuyorjm beni
nasil sevdigini dusunuyorum geciyo kotu dusunceler:)

Bu bayanlara has bi huy zaten ama bazılarımız baya abartıyoruz işte. Haklısın boş yere ilişki yıpranıyo bizim daha öncede hiç tartışmamız olamamıştı. Bu fikrini çok sevdim hep mesajlarını okucam ve bana bakışını getiricem aklıma daha da aklıma kötü şeyler gelmez zaten :)

Bu bayanlara has bi huy zaten ama bazılarımız baya abartıyoruz işte. Haklısın boş yere ilişki yıpranıyo bizim daha öncede hiç tartışmamız olamamıştı. Bu fikrini çok sevdim hep mesajlarını okucam ve bana bakışını getiricem aklıma daha da aklıma kötü şeyler gelmez zaten :)

Öyle yap canimm. Sakin SIKMA canini olmayan bisey
hayal urunlerimiz onlar sadece :)

kendine göre haklısın ama çalışmak ta hayatın parçası ben sevgilimle 2 günde bi 5 dk anca konuşabiliyorum doğru düzgün mesajlasamyoruz bile ben de özlüyorum ilgilenmek istiyorum ama onun da Hayat mücadelesine destek vermem gerekirken köstek olursam kötü olur dimi zaten saatlerce çalışıyo bi de benle uğraşsa beni taksa kafasına. Alışman lazım oyalanacak bişeyler bul ona hayatı zehir etmenin bi manası yok ilişkin bu yüzden biterse çok pişman olursun kendine engel olman lazım ya da istediklerini tavırla değil de konuşarak belirtsen daha güzel olur dimi. Kendini onun yerine koymalısin aynı durumda sen ne hissederdin

Bu maalesef bende de var kafamdan kuruyorum sürekli. İş yüzünden görüşemiyoruz ama ben özellikle yaptığını düşünüp binbir türlü senaryo yazıyorum kafamdan. Sonradan tamamen işle alakalı olduğunu görüyorum ama yine de yazmaya devam ediyorum o da ben de bunaldık bu konuda :( Tek istediğim zaman geçirmek çok mu yani. :43:

kendine göre haklısın ama çalışmak ta hayatın parçası ben sevgilimle 2 günde bi 5 dk anca konuşabiliyorum doğru düzgün mesajlasamyoruz bile ben de özlüyorum ilgilenmek istiyorum ama onun da Hayat mücadelesine destek vermem gerekirken köstek olursam kötü olur dimi zaten saatlerce çalışıyo bi de benle uğraşsa beni taksa kafasına. Alışman lazım oyalanacak bişeyler bul ona hayatı zehir etmenin bi manası yok ilişkin bu yüzden biterse çok pişman olursun kendine engel olman lazım ya da istediklerini tavırla değil de konuşarak belirtsen daha güzel olur dimi. Kendini onun yerine koymalısin aynı durumda sen ne hissederdin

Evet haklısın ona destek olmalıyım. Zaten onu en çok benim anladığımı düşünüyodu şimdi bende böyle yapınca üzüldü. Neyseki tatlıya bağlandı bir daha böyle şeyler düşünsem bile ona yansıtmıcam. Her zamanki gibi davranıp onu anladığımı gösterip destek olucam. İlişkim bu yüzden biterse düşünemiyorum bile çünkü bizim daha önce hiç sorunumuz olmadı herşeyimizi konuşarak hallettik. Peki sence unutturabilirmiyim ona dünkü söylediklerimi bana kendin konuşup benim hakkımda kendinde cevap veriyosun dedi sonra bende açıklamamamı yaptım neden böyle davranfığımı söyle ve düzelttik güzel güzel konuştuk benden soğumaz değil mi :(

Bu maalesef bende de var kafamdan kuruyorum sürekli. İş yüzünden görüşemiyoruz ama ben özellikle yaptığını düşünüp binbir türlü senaryo yazıyorum kafamdan. Sonradan tamamen işle alakalı olduğunu görüyorum ama yine de yazmaya devam ediyorum o da ben de bunaldık bu konuda :( Tek istediğim zaman geçirmek çok mu yani. :43:

Bi anlık gaflete düşüyoruz işte ama daha sonra mantıklı düşündüğümüzde ne kadarda yanlış düşüncelere kapılmışız diyoruz. Bence bir daha ona yansıtma boş yere ilişki yıpranıyo o kadar pişman oldumki şimdi dün gece naptım diyorum çocukça davrandım bir daha bu şekilde davranmıcam. İnsan özlüyo yanyana olmak istiyo ama bugün olmasa bile elbet birgün görüşme olur zaten önümüzde daha uzun günler var.

Back
X